ЮНСКО бебе, дай ми знак - ритни коремчето ми с крак!

• 26 894
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Калимера на мен ми вливаха магнезий и аз така навсякъде кретах с маркуча и едва спях,иначе ми биеха в дупето но шпа. И то не стига ,че спя все още с изпружени ръце,ами и едва ходя от болки в задника . Жалко ,че не сме в еднаболница,щяхме да си правим компания Simple Smile
Момичета , благодаря за подкрепата и милите думи-добре че сте вие да се разсейвам и да не се ядосвам Hug
ДА сно6ти в 3 през но6та най сетне изте4е системата и ми я махнаха. Викам си е сега 6те поспя наляво най сетне... ДААА ама не. Лявата буза ми е надуп4ена и едва сно6ти усетих красивата болка.

АЗ за помпата на авент съм 4увала само добри отзиви. НО другите им не6та изоб6то не са ми по вкуса..

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА наистина бях се депресирала но сега съм малко по добре  Hug

# 676
  • София/Правец
Добро утро или ден от мен Simple Smile

nanyna, количките като ги гледам двете май са еднакви... Simple Smile Виждала съм близначета в нашия парк е такава като първата... Освен ако не бъркам, но е същите цветове и форма поне... Момченца са. ДО към годинка и малко ги виждах всеки ден... Мисля, че им е удобна... Много я ползваха (то с близнаци май нямаш избор да не ползваш количка). Скоро не съм ги виждала, защото вече сме на ясла ние и не се мотаем в парка. Но количката и на живо е много хубава. НА мен рядко ми харесват за близнаци Simple Smile Ама все ги гледам... Ние все искахме близначета, ама ей на за втори път не ни огря Simple Smile
Дано ако навия мъжа ми за 3-то да са 2 Simple Smile

Дочетох всичко и да си допиша поста Simple Smile
И мен при предната бременност много ме боляха зърната и не само тогава. Като цяло преди все са ми били чувствителни... ПОсле с кърменето беше ад...  рани и какво ли не... сега няма оплаквания дано и при кърменето да нямам Simple Smile

Лек ден на всички, че аз имам баба и дядо на гости на малкото Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 12:47 от dania_09

# 677
  • Русе
НАНИНА, ние сме харесали втората количка на Еспирит, пише, че става за новородени, широка е 75см, ще минава през врати. Но иначе нямаме някакви наблюдения на живо, но в Русе съм срещали доста мами с такава количка.

# 678
здравейте моми4ета,

Шугар бейби ,всичко ще  е  наред с бебка  Hug Hug Hug

Радвам се, 4е болните са взели да оздравяват. Сега ба4е е на6 ред. Дребната и мъжо само ми кихат и брихат на главата. Дано само не ми го лепнат  Praynig
Ина4е аз съм добре, 4ук 4ук. Оба4е аз естествено трябва да си намеря повод за притеснение. А това е, 4е не усе6там бебо. Тоест дори ако усетя не6то е толкова слабо, 4е се 4удя дали наистина е той или си въобразявам. Втора бременност е за мен, да не кажа трета (имам една неуспе6на преди години), плацентата ми е на задната стена, та би трябвало да го усе6там по-явно  newsm78
Успокоява ме свекито, като ми казва, 4е тя никога нито веднъж не била усетила мъжо  Shocked

Отиваме да папкаме. Лек ден на вси4ки и цунки на тумба4етата   bouquet

# 679
  • Burgas, Bulgaria
аз пък въпреки предната плацента го усещам ,но ме боли  newsm78 понякога даже доста често, като ритне ...много странно -някой с подобно усещане  Tired

# 680
мадам тиква ,аз поне не съм имала такава болка Sad сигурно ще е много жилаво бебче Wink и силно:) Често ли ти се случва да те боли като те ритне?

# 681
На двете мамита в болница - дръжте се всичко ще бъде наред!

Мен не ме боли когато ме рита, но когато съм легнала по гръб и то почне да се движи повече усещам слаба болка, може би ми е по-чувствителна матката не знам  Thinking

# 682
Здравейте момичета,

много сте изписали, 1 час ви чета  Simple Smile

Калимера, и аз се присъединявам към мамите, които ти пращат позитивна енергия! Знам какво е положението ти, защото аз бях така с предната бременност. Приеха ме в патологията по спешност, лежах цяла седмица, но ето че сега си имам прекрасна дъщеря  Heart Eyes Всичко минава, дори и лошият спомен от престоя се забравя, просто защото за бебенцата си заслужават всичките мъки и саможертви. Стискам палци да се успокои час по-скоро матката ти и да спратконтракциите, та да спрат и инжекциите и системите  Hug

Губзи, днес те изписват, нали?

Аз да споделя, че от снощи вече усещам бебето, ама този път съм вече на 200% процента сигурна, че е то. Снощи си работех на лаптопчето в леглото и почнах да се прозявам. Та при едно по-дълбоко поемане на въздух явно съм стреснала бебето, защото така силно подскочи, че чак аз се стреснах  Joy Оттогава го усещам как мърда. А снощи късно почти преди лягане усетих и първите истински ритничета. Невероятно усещане, направо се изпълвам с любов и нежност, като го усещам  Heart Eyes От време на време чувствам как помръдва.

Аз днес съм на частен преглед при една известна гинеколожка (д-р Минчева - инфо за русенски). Мисля ако ми допадне да раждам с уговорка при нея. Мисля, че предпочитам варианта уговорка с добър русенски лекар и раждане в новото АГ пред варианта пътуване до Тутракан до братята Бойчеви (въпреки че са добри познати на наши близки роднини в Тутракан). Но да видим как ще мине прегледът днес следобед.

За количка з вече избрах марката Еспиро (количките са полски, а пък аз съм и полякиня - та не му мислих много  Laughing). Все още се колебая кой модел да избера - Енцо Ево или Вектор Про.
http://www.youtube.com/watch?v=0Z01EoDD0nk
http://www.youtube.com/watch?v=9WvjyqpBv38
При всички случаи ще си поръчам количката от Полша, пък роднините там ще ми я пратят до България. Остава само цветът на количката, когато разберем пола на бебето.

Засега хубав ден Wink

# 683
Искам да ви питам случайно някоя от вас да има секрет от гърдите Confused

Това е коластра, нормално е, не се притеснявай! Аз имам от около два месеца.

На  мамите с болки пожелавам бързо оправяне и изписване от болниците! Много е неприятно, но няма как!

Да питам момичетата, които още работят- уморявате ли се повече от обикновено? Аз съм постоянно скапана и на работа се влача като парцал. Вчера заспах след като ми звънна будилникът сутринта, а това никога не ми се е случвало, колкото и да ми се спи. Пуснаха ни по-рано от работа и спах следобед, а обикновено и да се мъча, не мога да заспя. В този ред на мисли- докога смятате да работите? Аз мислех да е до края, ако съм добре, но вече си мисля, че няма да издържа и май-май няма смисъл да се мъча.

# 684
krasavica ,аз също ходя на работа и смятам ,че докато се чувствам добре ще си ходя(въпреки че прокървих,но бях после отпуска 2 седмици и после пак тръгнах)мисля до април месец и тогава да си взема платеният ми годишен отпуск,т.к ако не го използвам ще го загубя и веднага да го продължа с болничният-45 дена преди раждане!Стига да съм добре до тогава!!А относно умората,аз никога не съм спала следобеден сън,но от както забременях много често ми се доспива тогава !Малко е грозно постоянно да ме гледат че вървя и се прозявам,но....  Simple Smile

# 685
Момичета, до коя седмица се правеше серкилаж, че не ми се е налагало с предните 2 бременности и не съм в час  newsm78 Само помня, че са ме гледали дали имам нужда, но кога беше

Dominika, сега виждам, че обмисляш Минчева. Мога ли да попитам защо точно тя, до сега ходила ли си при нея? Или са ти я препоръчали?

Петя78, много ти се радвам на лентичката с близначетата. Много ми се искаше при последния опит да се получат някакви многознаци, но цък

Тиквеее, да стискаш зъби и да не се оплакваш. Аз пък днес както нещо съм на кухненската мивка и просто се облегнах отпред на стомаха и така ме бодна нещо, чак ток ме хвана все едно

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 15:15 от shanel1982

# 686
Шанел, доколкото знам серклаж се прави до 19-20 г.с. А се проверява от 15 г.с. до към 19 г.с.

# 687
Шанелче   wavey, радвам се че се появи на хоризонта, рядко се включваш!

Бейби на 44страничка съм сложила линка за количката виж  я там ако искаш.
Доминика, тези които си харесала ми харесват и на мен, но май втората в цвят сиво и червено най- ми харесва.

# 688
 Simple Smile Хвърлям ви по едно око линко, но да пиша редичко успявам, че пусто му и време все не стига
Замислих се, че тук така и не ме погледнаха дали имам нужда от серклаж, та за това виках да попитам.

# 689
vania отпуската която имаш за тази година,ако не я вземеш не се ли отлага за след майчинството???  newsm78 Аз много се чудя как стоят нещата и незнам ако не я взема да не ми изгори  Close

Общи условия

Активация на акаунт