Декемврийската дружина вече при родените премина!

• 26 860
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
# 256

оооо нее  Joy  Joy  Joy  hahaha и такава тема ли има...ще ме уморите , в тази бг-мама всичко има  Mr. Green

# 257
Днес много сме активни бе мацки! Party Май са се кротнали бебоците. Wink

# 258
Моя през деня е кротък, но вечерта е  ooooh!
От 21.00 като е засмукал цицата едва сега успях да я отскубна от устата му  Crazy
През деня няма такъв проблем, но вечер е зле. Ей, сега го чувам да си мрънка и сигурно търси цица  ooooh!
След банята така се одриска, че с думи не мога да го опиша. 3 дена не беше акал и сега всичко излезе наведнъж  Crazy

# 259
Моя през деня е кротък, но вечерта е  ooooh!
От 21.00 като е засмукал цицата едва сега успях да я отскубна от устата му  Crazy
През деня няма такъв проблем, но вечер е зле. Ей, сега го чувам да си мрънка и сигурно търси цица  ooooh!
След банята така се одриска, че с думи не мога да го опиша. 3 дена не беше акал и сега всичко излезе наведнъж  Crazy
Ти пак си добре, аз от 19 без 15 до 00 и 20 все давам цица, спахме до 01 и сега пак, ще откача вече.Какъв е тоя рев, какво  е това ядене незнам вече. Очите ми се затварят и ми става доста нервно вече, дано е само някакъв период и да минава бързо;

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 05:30 от mimetopl

# 260
добро утро!

# 261
Добро утро, момичета!  Hug
Вчера моят мъж настоя и купи на Лили люлка с идеята, че така няма да разберем, че имаме бебе вкъщи  Mr. Green През нощта наистина успях да я приспя единия път. Ама тая сутрин детето си иска гушкане, а не някакви заместители. Дано посвикне, че ще ми е в голяма помощ.
Айде, ставам да хапна, че после не се знае кога ще мога пак....

# 262
Момичета когато бебчетата растат и започват повече да са будни къде ги държите и какво правите?
Когато моя дребосък будува е в мен. Тогава му пея, правя "самолет" /въртя го и леко го подхвърлям във въздуха/, танцуваме или чета приказка. Но когато стане по- тежичък сигурно няма да ми е толкова лесно да го държа в мен по 30 мин.  newsm78 В леглото не му е интересно да прекарва повече от времето, през което е буден.

# 263
Като бодърства си стои в кошарката, само му слагам ринг с играчки и музика или в активната гимнастика, говоря му, достатъчно е да ме вижда, за да е спокоен, все пак и друго детенце имам и то се нуждае от внимание и ласка  Rolling Eyes с каката ми беше удобно да я държа в шезлонг - люлка, хем наблюдава всичко, хем са ми свободни ръцете  Peace

# 264
  • София
Добро утро!
Да се изкажа и аз по темите,разисквани вчера Simple Smile.
За стерилизацията-сега го правя след всяко хранене.Може би скоро ще започна само по няколко пъти на ден и постепенно ще разредя.
За гладенето-вече не извършвам тази дейност Whistling.Хич не обичам да гладя,а и вече не мисля че е необходимо.Това с дезинфекцията не ми се връзва.
Някой беше споменал цигарите-и на мен ми се пуши.За съжаление няма да мога да удържа да не пропуша отново Sad.
А тези шезлонги-люлка,от кога се използват?

# 265
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Днес моята шушка става на месец  Heart Eyes - сега я гледам как кротко си похърква в шезлонга  hahaha Пъпките все още си стоят - бузите, клепачите, челото - релефни са. Но вече като че ли отшумяват, защото поне не са червени  Laughing

Искам да попитам някой знае ли как най-лесно да направя колаж от 2 снимки, една до друга?

# 266

ела в темичката за свекитата де  Mr. Green

беборана не веднъж съм се опитвала там да пиша а не тук,но не става не ми излиза опцията "отговори" за да напиша нещо в темичката само ви чета отвреме навреме #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog

# 267
...
А тези шезлонги-люлка,от кога се използват?
Ние шезлонга го използваме от самото начало, но виждам, че на Деа започна да и доскучава там, постоянно стенкоти, сега е на вълна да лежи до мен на спалнята и да си рита на воля, а като и се доспи иска да я гушна в ръцете.

Стефи, финансово зависими ли сте от тази жена!?!?! Не мога да си представя, че има друга причина, поради която тя има още достъп до детето ти, я сложи ключа на вратата...Това, което прави е не маймунско, ами направо чудовищно Crossing Arms

# 268
Шезлонзите и люлките са за възраст от новородени и вече зависи от модела до колко кг са.
Мисля да стерилизирам още месец, нааааай-много два. Зависи колко ще ме домързи. Ама да си призная, аз може да стерилизирам шишето и чак след ден и половина да го ползвам- демек никаква полза от стерилизацията. Дрехите гладя, ако са намачкани, иначе пропускам.
Айде сега да ви питам ни в клин, ни в ръкав- консервирате ли кисело зеле?! Остана ми тук една зелева глава и искам да си прибера листите за сърми по-натам. Някоя от вас консервирала ли е в буркан, става ли във фризер?! отворена съм за всякакви предложения Simple Smile

# 269
Аз стерлизирам шишетата 2 пъти на ден-сутрин и вечер.Останалите пъти мия с Бочко и врала вода

Общи условия

Активация на акаунт