Декемврийската дружина вече при родените премина!

• 26 868
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • София, Надежда
http://prodavalnik.com/listing/index.php?user=beznadejden_1& … 1&user_type=0
Вижте какво намерих в продавалника Mr. GreenМисля,че офертата е много добра!
Дюки,все едно описваш моята хубавица вечер като суче-чак става червена!

А, дали има разлика в качеството?

# 241

Тези турските знам,че били по-качествени!

# 242
Момичета много ви благодаря за инфото за ФМ    bouquet

# 243
  • Beyond the Frontiers

Не бих казала - ползвам белите опаковки Памперс - премиум. В Кауфланд са 26-27 лв. Доставката до София ми е 2,50 лв за два пакета по Еконт.

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 21:48 от Galactic Voyager

# 244
  • София
Galactic ,   bouquet

# 245
Здравейте, минавам само да почерпя, днес ставаме на 1м!  Simple Smile Ей, кога мина това време... Да му е сладък живота на Стефчо, като тази торта

# 246

Не бих казала - ползвам белите опаковки Памперс - премиум. В Кауфланд са 26-27 лв. Доставката до София ми е 2,50 лв за два пакета по Еконт.

Аз белия Pampers го купувах за 23 лв, но 78 броя - Първи номер от бебешки магазин във Варна. Виждам че в Продавалника 18 лв са 54 бройки. Така че не е изгодно. Вече сме на Втори номер, но и тях ги вземам повече в пакет.

# 247
Здравейте мами, гледам снимките ви в фейса на разхоските и завиждам благородно Embarassed искам и аз навън с малкия,но само като го споменах и всички скочиха отгоре ми че бил малък, а и нямаме още количка-срамотаа !

А иначе сме добре с Борко,днес двамката поспахме 4 часа направо се родих ! Blush
vatzi не е ли още малък че да си държи главичката... всяко дете с различна скорост се развива Naughty

А колкото до гладене и стерилизация, може да се спочудите на акъла ми но... не правя нито едното нито другото,само стерелизирах всичко като ги купих и те се бялнаха от водата и се наложи да ги измия с веро,затова си купих на Бочко препарат и с него мия всичко и с толкова топла вода колкото могат да търпят ръцете ми,а за дрешките не ги гладя понеже са малко и докато ги изпера и изсъхнат се налага нещо да облека... а когато малкия спи гледам други много по важни неща да свърша Embarassed

Да ви питам на 40 дена какво се предлага на трапезата освен сладки неща-за да е сладък живота на детето... и има ли някакви "задължителни гости" или само който си решим -тях каним???

И като за финал,пак с Годзила
вече разбрах защо според нея бях с недостатъчна кърма,нехранителна,и да съм давала АМ , тая вечер заяви че не съм можела да гледам детето си,и само да съм почнела да храня с АМ щяла да ни го вземе при нея в апартамента и там да си го гледала Rage

И тая седмица като мине ако не се усъзнае че е нежелателна смятам да и го заявя най-директно че нямаме нужда от помоща и,писна ми от приказките и,с тея приказки тая вечер чашата вече преля Naughty

# 248
  • Beyond the Frontiers

Аз белия Pampers го купувах за 23 лв, но 78 броя - Първи номер от бебешки магазин във Варна. Виждам че в Продавалника 18 лв са 54 бройки. Така че не е изгодно. Вече сме на Втори номер, но и тях ги вземам повече в пакет.

Различните размери са различни бройки. По телевизията рекламират вече и новия Премиум, който също е с по-малко бройки. Аз взимам 2-ката с 72 броя.

# 249
  • София
Абе, Стеф, как я търпиш тая чума? Мъжът ти нищо ли не казва?
И за кво виси във вас постоянно? Нали сте си самостоятелни.
Кажи й като има зор да си роди едно бебе на дърти години и да си го гледа, както знае #Cussing out

# 250
stefito_8986 казвай си всичко в очите на свекърва ти, без да ти пука,защото задържаш в себе си емоций и не е добре нито за теб , нито за бебето.Може наистина от нерви да ти секне кърмата, пази се повече и не се впрягай от празните приказки на годзила  Grinning И моята е серт, но вижда, че не й оставям бебето без мое наблюдение, просто защото й нямам доверие,само един път й го оставих за 2 часа.И на мен ми се говори колко рядка ми била кърмата, и да минем на АМ изцяло(а детето наддаде 1500 гр за 1 мес, като само по 1,2 пъти дохранвам), тя да го взима да го гледа и т.н.Да ти кажа, че такива приказки са избиване на комплекси на 3тата възраст.И понеже едно време свекървите са гледали децата на младите майки, имали са някакви задръжки относно гледане и всичко са им казвали как да го правят.Не е имало свобода на това как да се гледа бебето и , че тежката артилерия е свекървата, по-възрастната трябва да се слуша и ред други комунистически простотии Grinning Радвай се и се гордей, че си майка, спокойствие и силна храна, това е ключът  Peace

# 251
Стефиии!!! Как не я нарита тази жена бе момиче?!!!
Моите уважения, майка на мъжът ти е, но тази жена няма мяра!!! #2gunfire

# 252
Момичета разберете тя е ТЕМЕРУТ, братът на мъжо,аз и мъжо сме нон стоп в контра с нея постонно с кавги сме и хиляди пъти е казано да не се меси в наште неща,че детето ще си го гледаме както ние сметнем за добре но тя си налага нейното #Cussing out   според нея тя във абсолютно всичко е факир а всички останали на малкия и пръст не могат да стъпят

И не си мислете че и мълча,винаги когато ми каже нещо от което да ми докривее - контра,но извода тя е ТЕМЕРУТ Naughty

# 253
Момичета разберете тя е ТЕМЕРУТ, братът на мъжо,аз и мъжо сме нон стоп в контра с нея постонно с кавги сме и хиляди пъти е казано да не се меси в наште неща,че детето ще си го гледаме както ние сметнем за добре но тя си налага нейното #Cussing out   според нея тя във абсолютно всичко е факир а всички останали на малкия и пръст не могат да стъпят

И не си мислете че и мълча,винаги когато ми каже нещо от което да ми докривее - контра,но извода тя е ТЕМЕРУТ Naughty

ела в темичката за свекитата де  Mr. Green

# 254
Я дай линк към тази темичка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт