Декемврийската дружина вече при родените премина!

• 26 844
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Арма, стискам палчета при вас всичко да е на ред и по-бързо да се оправите  Praynig

Люби, а педиатъра какво казва по въпроса? Да не би в стаята да е влажно или пък да е прекалено сух въздухът? Относно очичките, най-добре офталмолог да ви види. До колкото знам конюктивитът е много видове. А може капките да не ви понасят. Аз например съм алергична към тобрекс и ми засилва симптомите. Нашата педиатърка каза, че при бактериален конюктивит, кърмата е вредна, защото е подходяща среда за развиване на бактерии.

Ох, така като чета, че някое бебче не е добре и ми се свива сърцето. Миличките дано бързо се справят с болестите.

Мечкони, пробвай с киви - изяж 5-6. При мен има моментален ефект. На мен в болницата ми бяха сложили някаква свещичка, ако искаш, питай в аптеката, ако другото не помогне.

# 436

Мечкони, пробвай с киви - изяж 5-6. При мен има моментален ефект. На мен в болницата ми бяха сложили някаква свещичка, ако искаш, питай в аптеката, ако другото не помогне.

кивито е цитрус,нали са ограничени по време на кърмене..така че внимавайте.5-6 наведнъж не  са ли множко  newsm78

# 437
Арма, дано се оправи вашето Лили!Много кураж ви желая! Hug
Жоржита, разпилях се от пръскане на нослето, но хремата е задна, въобще не засъхват сополите, а се стичат директно в гърлото. С помпа нищо не мога да извадя. Преди малко пробвах с варен лук да диша- моят нос текна, но нейния -не. Абе упорита работа. От безсъние съвсем ми намаля кърмата, но здраве да е....

Люби, и ние сме така, само сумти милия, а нищо не мога да извадя с аспиратора, обадих се на педиатъра и той ми каза, че може 1-2 пъти на ден да слагам по 1 к. Тобрадекс. Също един по-силен спрей с морска вода - Куикс. Сега е по-добре, по едно време съвсем не можеше да диша през нослето милото ...

# 438
  • Sofia
Привет мами аз нещо хич не ми се пише тия дни  Whistling само си ви чета.Иначе сме ок с малкия мъж.Чакам вече с нетърпение консултацията да видим колко сме пораснали въпреки , че по дрешките усещам , че си е дръпнал на сантиметри яко , но килцата са ми по - важни

Вагабонд каката беше пораснала на първа консултация с 8см  ooooh! незнам как я измериха тогава.Така , че споко има и по - тежки случаи  Laughing Незнам иало ли е грешка или не , но е факт , че и до ден днешен ние си вървим напред с растежа сега носи дрешки за 7-8 годинки.

Относно забелването на момченцата направо не ми се говори изчетох сума неща и пак незнам кое е правилното решение на проблема  ooooh!  ooooh!  ooooh!

За жълтеницата ние я карахме тежко и минахме през лампа в МД затова и постяхме повечко там  Whistling , а акушерките с две ръце препоръчваха да го налива с вода с глюкоза  ooooh! нямам думи след всичко , което прочетох сега за заболяването

За стерилизиране и гладене и двете ги правя , но не се вманиачавам  Peace

На всички болнички и с проблеми бързо и успешно оздравяване  Hug  Hug  Hug

Лек и спорен ден  Peace

# 439
Добре, поуспокоих се малко, защото с този бърз растеж веднага започнах да си представям как развива рахит и прочее ужасии...  ooooh!
А аз се чудя напоследък защо й окъсяват бодитата на памперса, а пък още не може да ги изпълни, а то милото по-бързо расте на дължина отколкото на килца

# 440
мечи , киви сутрин на гладно е лекия вариант, ако не помогне - 1 лъжица рицинова масло и си готова за 2 часа Wink   Hug Освен това преди време си говорихме и за едни свещички EvaQ - мисля ,че и те ще ти помогнат ,ако нито кивито , нио рицина свършат работа , но за рицина съм 99% сигурна ....
благодаря Hug Hug-рициново масло може ли,като се има предвид,че вечер се кърмим newsm78 newsm78

Ако още се кърмите - питай тук:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=611936.0;topicseen

# 441
  • София
Заканила съм се в понеделник да се разходя до педиатърката.Да види очето,че и нашето клепаче се е надуло леко и пъпчето да види,че с тея колики вечер много плаче.Просто с баткото изобщо не е било така.Нищо не помага-и Колииф взех,но...няма ефект.

# 442
Здравейте момичета,

Да ви почерпя виртуално с една тортичка, че Марая днес прави един месец. Да са ни живи и здрави и всички други бебчета, които днес празнуват своите месечинки  Hug

# 443
Селфче, викахме я педиатърката. Аз имам влагомер в стаята по принсип но и тя каза, че въздуха е добър. Изписа ни само спрей за нос риномер бебе, витамини, проспан за кашлицата ( по едно време се къртеше) и едни адреналинови капки дето се забъркват. Вече седмица е на това лечение.  Днес поръчах сребърна вода на мъж ми. Само това не съм пробвала, ще докладвам, ако помогне.
Marie_anne, дано се оправите напълно, че е голям зор с тази задна хрема.
Сега се сещам да питам за помпата за сополки. Предлагат една с два накрайника, дето единия край с уста издърпваш секретите.Имате ли впечатления?!

# 444
me4koni, сега си намерих моето рициново масло - не можело при кърмене  Rolling Eyes ....  Ако видиш зор - пий го и изцеди кърмата без да я даваш ...
Това обаче може : http://www.mldtrading-bg.com/index.php?objid=110 тъй като е локално и без вредни вещества  

# 445
  • София
Сега се сещам да питам за помпата за сополки. Предлагат една с два накрайника, дето единия край с уста издърпваш секретите.Имате ли впечатления?!
И мен ме интересуват мненията за този вид аспиратори за нос,че този с прахосмукачката не ми допада.

# 446
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile Чак сега седнах малко, че моят калпазанин ме побърка днес - за цял ден от 9 сутринта му се събират точно 20 мин. сън #Cussing out Чак сега от 20 мин. спи и дано да поспи още, че да почина и аз Rolling Eyes Точно задрямва и почва да свива краченца от гадните колики и се разбужда и почва да реве, пълен ужас, досега бях с пижамата и до преди малко не бях оправила дори леглото #2gunfire А през нощта се събужда през два часа пак от гадните колики  и с таткото вече направо сме се видяли в чудо какво да правим....даваме инфакол, едни хомеапатични гранулки, чай Бебезан, но явно нищо не е достатъчно ефикасно Embarassed
Ох, оплаках се и аз, дано малко да ми олекне #Cussing out

И да не забравя: Честити месечинки на всички бебчета, включително и на моя юнак Heart Eyes, че на тази дата май сме най - многобройни декемврийски попълнения Grinning

# 447
pipi
ние вчера бяхме така. Като почнахме в 8 сутринта та чак в полунощ се успокои.  Tired

# 448
Добро утро и честити месечинки на сладките бебчета, които празнуват днес!  bouquet

Привет и от нас да се отчета от месечната консултация, сложиха ни хепатит Б втори прием, мериха ни и сме качили 1,250кг  и пораснали с  2,54см newsm44
За жълтеницата на нас нивата ни бяха в норма при раждането, единственото нещо което ми казваха е да е на гърда по-често, за да може по-бързо да изхвърли първото черно ако и да се изчисти аз също съм А-, а и двете ми момиченца са А+ и с двете не съм давала подсладена вода, сега давам чай от анасон, но не често и не слагам захар(пие не повече от 10мл за 24 часа)
За коликите имахме много силни, но мисля че май поутихнаха  Praynig единственното нещо, което най-ни помага е чаят от анасон, иначе се борим със запек сега  Rolling Eyes

Миме, браво на вас! Много сте пораснали! А с какво ви мерят, та успяха да хванат и милиметрите?!
И само да уточня, че проблема с жълтеницата не е от различните резус фактори, а от различните кръвни групи. В повечето случаи майката е 0, а бебето А.

И сега да се оплача. Баткото от снощи вдига доста висока темпераура, а и аз съм със сополи и болки в гърлото. Надявам се да се разминем и аз да няма Т, че трябва да кърмя...
Ами пораснала е с 1 инч, та 1инч е равен на 2,54см Wink
Честити месечинки!   bouquet

# 449
  • София

кивито е цитрус,нали са ограничени по време на кърмене..така че внимавайте.5-6 наведнъж не  са ли множко  newsm78

Моля да ме извините, въобще не съобразих, че кивито е цитрус. Аз по време на бременноста го практикувах това.

Общи условия

Активация на акаунт