КИВИ + КОМ = КИС - 18

• 31 951
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
СИСКА,аз съм кьорчо ,но успях да прочетамай само най важното упрощават друго не разбрах, но каквото и да упрощават е хубаво и се радвам за тебе. Hug Hug Hug
Този поне едно хубаво нещо направи, преди да си иде Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зичка, най-важното си го видЕла,скъпа! Да опрощава ми надвзетите майчински-1200 лв+565 лв лихви!
Направил го е на 21.12.2011г. Искал е да ми направи подарък за Коледа,ама бавните пощи ми го донесоха вчера! Wink
Нищо де,важното е ,че ги опрости!
Нека да е жив и здрав човека!

# 46
 smile3525  Tada
Честит имен ден! Здрави и много късмет на Тони и Дедко! Тази трапеза така ме изкушава...ама нали съм и аз с проблеми... благодаря за вкусните нещица ще си гледкам поне  Joy
Вчера нямах време за компа, че правих торта за един приятел на мъжа ми. Нищо особено - шоколадовия сладкиш с майонеза плюс кремчето на Лабрекс от Готварския... По принцип трябваше да се хапва у нас. Цял ден Мони бърка и се маже с кремове и чака да стане готова...докато в един момент разбирам, че той ще дойде да си я вземееее...Какво разочарование за Мони...Обаче изненадващо се обади една приятелка от Габрово, че е тук и ще дойде на гости...Тя е главен готвач в едно заведенийце там и като разбра каква е работата веднага се взе "у професията" и направи друга торта за Мони   bouquet  / според мен френска селска...с блатовете дето се точат и после яйченото кремче/. Та стана пак купон и дойдоха още гости...
Сега ми остнана от сутринта само още малко да почистя и следобяд май ще си почиваме. За днес не очаквам гости, ама при нас нищо не се знае... Joy Хайде целувки за всички ви!

# 47
  • Пловдив
СИСКА, Hug ах как се радвам , ама вярно че най важното съм прочела само Joy Joy hahaha
КУИНЧЕ, да намачкаш малката шушулка Мони ,от баба Зиче ,че много сладка кукличка е..милата  Hugдобре че сте и направили торта на детето та не е било разочаровано Hug Hug

# 48
Зиче, да са ти живи и здрави имениците! Много да те слушат и да те радват!

Ама нали и моят мъж е Андон- хайде едно НАЗДРАВЕ и от мен!

Сиси  Hug , много се радвам!!!

# 49
Паце ,наздраве и за твоя мъж cheers

# 50
  • Пловдив
ПАЦЕ, ЗЛО ДА ВИ ЗАБРАВИ ooooh!
Да ти е жив и здрав Андон ,много щастие и късмет му пожелавам. Hug Hug

# 51
  • Видин
НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - ОТ ДОБРО ДА НЕ СЕ ОТЪРВАТ И ДА ИМ СЕ СЛАВИ ИМЕТО!
НАЗДРАВЕ!

Целувки на всички! Heart Eyes

# 52
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! Да ви е свято името! Да сте здрави и винаги с късмет!....

# 53
Привет сладурки.

Честит имен ден на дедко, малкото Тони и на мъжо на Пацето.Много, много здраве и сбъднати мечти

Малеееееееее какви софри сте спретнали, направо се улях тука пред екрана

Анкасче тъкмо снощи се чудех къде забегна, ама ти се появи.Да се оправяте бързо с одита,че липсваш  Hug

Сисон много се радвам за теб и за това, че са ти опростили тия парички  HugПрочетох аз за спрейчето, потърсих го из тукашните аптеки ама  нъцки.То какво ли има  Whistling Иначе носа ми още запушен, кашлям си  newsm78 Талцит-а го знам ама не мога да го  дъвча-почва да ми се повдига ако ми отиде към гърлото  ooooh!Ужас каква съм само  ooooh!

Куинче важното е, че малката сладурка не е останала разочарована  Hug

Тединце и аз мисля, че трябва да идеш на доктор щом те боли още.Работата няма да избяга, а и здравето е много по-важно  Hug

Целувкиииии на всички

# 54
  • Пловдив
ГУТЕН САБАХЛЕН  Hug  bouquet

Жаки ,Мастерче, Ели, БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ПОЗДРАВИТЕ към моите любими хора Hug
Аз станах с главоболие и очите ме болят явно от хремата та пих хапче тъкмо пуууу
Как сте другите болнички  Thinking Thinking

# 55
Айде гутен сабхлен и от мен!
Зиче, аз вземам кафе, чая за болните оставям  Rolling Eyes
Днес ми е почивен ден и мисля да я карам едва-едва. Сега ще пия кафе /без да бързам  Mr. Green/, после ще закуся лекичко и мисля да отида до Библиотеката. Хем да си подновя абонамента за тази година, хем книжка да си взема. Моята девойка минала седмица вече я свърши таз работа, сега е мой ред.
Тук е много студено, прозорцитте са изрисувани. Добре, че вътре е топличко  Laughing
Сега ви оставям, после ще ви погледна пак

# 56
Добро утро момичета   bouquet

Паце, да ти е жива и здрава половинката, много късмет и много хубави емоции с любимите му хора му желая  Simple Smile Hug

Сега да ви почерпя и аз, днес е АТАНАСОВДЕН  и  голямото ми момче е именник  Simple Smile, да ни е жив и здрав само се моля, пък другото мисля, че ще се нареди  Simple Smile  Та почепрете се момичета и наздраве за негово здраве [/size]   Simple Smile

# 57
Анкас, честит ти именник - да ти е жив и здрав! Наздраве!

# 58
Да кажа добро студено утро
Честит именник,Анкасче,както си казала да е жив и здрав,а другото ще се нареди
И аз сега пия кафе,след малко ще се приготвям за работа

# 59
Анкасче,жив ,здрав и много щастлив да бъде именникът ти! Безметежна младост ,луди купони и знойни мадами !  bouquet

Ади грабвайте превозните средства и пристигайте да се отчетете,бързо... Mr. Green

Усмихнат и успешен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт