ПОЖЕЛАВАМ НА СЛАДКИТЕ НИ ЮНЧЕТА МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

В други пък градини обявяваха дата в която ще приемат молби и 2 дена преди тази дата родителите ходеха да спят пред градината, за да подадат първи. Абе пълна лудница.
долу в градинката на блока. Тя е закрита и е само на хазаите, защото там им е било двора, та така си и останал. Изкарахме много хубаво. 
Аз днес се прибрах вкъщи замалко, че от десетина дни не се бях вясвала. Довечера отново поемаме към Албена. Имам ужасно много работа и въпреки че карам без почивка от 6:30 до 23 часа, все не успявам да насмогна
Някаква лудница е, за малкия и мъжо нямам никакво време, както и за нищо друго различно от работата, така че моля за извинение че съм пропуснала толкова рожденици. Днес поръчахме торта за яслата, накупих всичко което малкия си хареса в един голям детски маркет, че за съжаление за рождения му ден няма да успея да прибера
Днес с триста уговорки шефа ме пусна от 11:00 до към 18:00, но мисля да позакъснея, че мъжо е на работа, а после ще дойдат да ми погостуват. Стелиянски е добре, малко виновна се чувствам че съм го оставила, доста разногласия имаме с мъжо че и на него му идва нанагорно с детето, доста се измарям, но доста често се улавям че цялата тази лудница много ми харесва и се радвам че успявам да се справя с нея. Поздрави и всичко най, най-хубаво на всички рожденици!
Видях че и вие сте имали късмет и че Еми е приета също
Реших малкия да си придължи в яслата до 01.09 и вероятно около 10-ти септември както ни казаха на родителската среща ще тръгнем на градина... Препоръчани теми