ЮНСКИ ЮНАЧЕТА -Тема 115

• 44 016
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Once there was a Hushpuppy...
                      ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на порасналите МАРИНА,НИКИ,ГОГО и ВИТО!!!

ПОЖЕЛАВАМ НА СЛАДКИТЕ НИ ЮНЧЕТА МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

# 556
Честит рожден ден на прекрасните ни юнчета родени днес - Маринка, Гого, Ники и моето мишле Вито.
Пожелавам им безгрижно и изпълнено с много веселие и игри детство. Да са все така умни, щастливи, добри и красиви. Весел празник на Хриси, Тошето и Креми.
А на всички мами, които ни поздравиха тук и във фейсбук - Благодаря от сърце за прекрасните пожелания

# 557
  • София
Slavena, стискам палци зъбчето да се оправи!  Peace

Ради, в коя градина в нашия квартал имате шанс?

Честит рожден ден и тук на Гого, Маринка, Вито и Никола! Да са ни живи и здрави и весел празник!

# 558
  • Once there was a Hushpuppy...
Петя - В Зорница 133, в Изток, там сме 5ти Mr. Green
Аз не знаех, че живееш в Изток, мислех че сте някъде покрай Заимов, защото нали там се разхождате newsm78

# 559
Честито и от мен на Марина, Вито, Гого и Никола! Много здраве и късмет!

# 560
Много благодаря за пожеланията тук, във фейсбук и на тези които ми се обадиха! Празника мина много весело Simple Smile

# 561
  • USA
Да са живи и здрави всички рожденници!!!

# 562
  • София
Петя - В Зорница 133, в Изток, там сме 5ти Mr. Green
Аз не знаех, че живееш в Изток, мислех че сте някъде покрай Заимов, защото нали там се разхождате newsm78
от една година сме в Изток. Градината ви е до нас, от другата страна на улицата. Миналата година много исках да преместя Габи в една от двете до нас, но не стана. Сега не съжалявам, само дето си вървим повечко и е гадно като е лошо времето.

# 563
  • Пловдив
Здравейте!
Geraldine, благодаря!
RadoLin4eto, ако имахме електронна система за класиране в ДГ в Пловдив, сигурно щяхме да сме вътре, защото всичко което си написал е така. Даже и в квартала в които живеем и в него работим. Ще я въвеждат едва сега, от септември. Тук в Пловдив класират децата според това кой най рано си е подал молбата. Аз също съм подала разно, ама нали се сещате, че има родени преди нас. А тези които са родени октомври, ноември, декември, май никога няма да ги вземат  ooooh! В други пък градини обявяваха дата в която ще приемат молби и 2 дена преди тази дата родителите ходеха да спят пред градината, за да подадат първи. Абе пълна лудница.
Роси, сега ме накара да се замисля, какъв апарат да взема. Аз бях харесала с Дора, защото Марина я обича, ама не съм сигурна дали ще има дисплей http://www.toy.store.bg/p60865/2-1-mp-detski-cifrov-fotoaparat-d … t-fotoaparat.html Май ще взема този, че поне се вижда, че има дисплей http://www.toy.store.bg/p60604/3-v-1-detski-cifrov-fotoaparat-hello-kitty.html Иначе и тя има такъв, какъвто описвате с Джери, но й беше интересен само 1-2 дни, а с нашия големия я влече да снима и все вика: "Я да видя" -снимката след това иска да гледа.

# 564
Нинка този вторият е също много сладък. Аз онзи го харесах, защото повече прилича на истински, та да има заблуда, но пък този, който си харесала е с дисплей, а  това в плюс.
Ние изкарахме много добре рожденият ден. Не вярвах чак, че ще играят и изморят толкова много. Даже не съжалявам, че не отидохме на в Еко парка. А така поне бях сигурна, че и да вали, и да е жега те ще играят до насита. Като бяхме на село постоянно бяха навън, та си викам нека да е нещо по-различно. И даже ни излезе сравнително евтино. Но ние големите после продължихме и на домашно  Wink долу в градинката на блока. Тя е закрита и е само на хазаите, защото там им е било двора, та така си и останал. Изкарахме много хубаво.
Още веднъж да благодаря на всички вас, които ни поздравиха тук и във фейсбук. С вас празника беше за мен още по-хубав   bouquet

# 565
  • София
Брейй, че опустя темата. Да са живи и здрави всички юнчета, и много да ни радват.
  bouquet

# 566
Здравейте и от нас Simple Smile Аз днес се прибрах вкъщи замалко, че от десетина дни не се бях вясвала. Довечера отново поемаме към Албена. Имам ужасно много работа и въпреки че карам без почивка от 6:30 до 23 часа, все не успявам да насмогна ooooh! Някаква лудница е, за малкия и мъжо нямам никакво време, както и за нищо друго различно от работата, така че моля за извинение че съм пропуснала толкова рожденици. Днес поръчахме торта за яслата, накупих всичко което малкия си хареса в един голям детски маркет, че за съжаление за рождения му ден няма да успея да прибера  Cry Днес с триста уговорки шефа ме пусна от 11:00 до към 18:00, но мисля да позакъснея, че мъжо е на работа, а после ще дойдат да ми погостуват. Стелиянски е добре, малко виновна се чувствам че съм го оставила, доста разногласия имаме с мъжо че и на него му идва нанагорно с детето, доста се измарям, но доста често се улавям че цялата тази лудница много ми харесва и се радвам че успявам да се справя с нея. Поздрави и всичко най, най-хубаво на всички рожденици!

# 567
ЧЕСТИТИ ,ТРИ ГОДИНКИ НА Гого, Маринка, Вито и Никола!

Нещо Емито я мъчи една хрема и кашлица,почти цял месец.Ту има ту няма.
Ще трябва да засиля имунитета,че и на градина ни приеха. Simple Smile

ivi_81,вие в Ян Бибиян ли сте?

# 568

ivi_81,вие в Ян Бибиян ли сте?

Да - нея бях писала като първо желание, че е на 2 минути от нас. Голям късмет имахме с изтеглен много висок номер 99 и нещо, и непосредствено след предимствата Стелиян беше сред първите приети  Grinning Видях че и вие сте имали късмет и че Еми е приета също  Grinning Реших малкия да си придължи в яслата до 01.09 и вероятно около 10-ти септември както ни казаха на родителската среща ще тръгнем на градина...

# 569
Мили момичета, днес моето голямо детенце Ангел навърши 3 годинки!

Целувам всичките ни юнчета и им пожелавам да бъдат здрави, щастливи и безгрижни!

Общи условия

Активация на акаунт