ЮНСКИ ЮНАЧЕТА -Тема 115

• 44 015
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • USA
Во,да ти е жив и здрав малкия рожденник и много да ви радва!!!

Много усмивки и незабравими мигове,на всички малки сладки юнчета,които съм пропуснала!

# 571
Честит рожден ден на Ангел,да е ангелчето на мама и тати!

Ivi и ние сме с голям късмет в Слънчева дъга сме и  на нас ни се падна голям номер,писах го първо желание,че ми е близо и по път за у-щето на бати.Както преди години се шегувахме ще минава да я взема след у-ще Simple Smile
Но,да ви призная,много хора ни завидяха,не им се вярваше,че на късмет.То нали си е българска черта.
Е, техен проблем де!
Ние често боледуваме,даваш ли му нещо,гледам ,че е редовен Simple Smile

# 572
  • Плевен
Здравейте, мили момичета!

Честит трети рожден ден на всички малки сладури, които празнуваха тези дни! Здрави, усмихнати, щастливи и безгрижни да растат!  newsm59

Аз още съм си вкъщи, но не се спирам. Нашите одисеи с боледуването продължават. Водих Преси на УНГ, че вече ми писна от зелените сополи и да видим аджеба има ли трета сливица или не. Оказа се, че е голяма, притиска ушите и все пак не ужасно голяма, че да е належащо да се маха. Обаче му откриха бактерии и в носа и в гърлото, различни, но са лоши и се налага антибиотик, та сега е на аугументин Sad Аз пък се оказах също с батерия в носа и с гъбичка в гърлото в резултат на пития антибиотик за гнойна ангина преди месец и нещо. Даже и на пикочния мехур имах последствия от него..абе чудо просто. Сега пия и респивакс за имунната система, че е наложително. ..
Иначе ходихме на балкана, брахме диви ягоди, правих си сладко от купени ягоди, върша си разни задачки тук.
Целия юли децата ще са ваканция вкъщи, не знам как ще издържа с двете зверчета вкъщи в тая жега, дано да захлади малко за да може да сме повече навън, да тичат и да изразходват енергия Simple Smile
Гледам оферти за морето и засега  сме се насочили към едно вилно селище в Обзор, но ще видим.
И се надявам от август да започна обещаната ми работа Simple Smile
Пожелавам незабравими рождени дни на бъдещите рожденици! Щастливо и прекрасно лято на всички!

# 573
И аз да честитя на всички юнчета, които съм пропуснала тези дни! Да са ви живи и здрави!
Нашият мина тихо и в цял ден игра с новия влак. Голяма радост, предпочита го пред компютъра.  Shocked

И аз отдавна не съм се разписвала, но ми беше малко нервно. Първо Нико се разболя малко след РД, от някаква много гадна и заразна вирусна ангина. И хайде пак на Изопринозин  ooooh! Два дни и вода не искаше да пие, толкова го болеше гърлото. Мислех, че по-кофти вирус от този с  два дни повръщане няма, но този си е фаворит в класацията. От ангината направи много тежък алергичен обрив по цялото тяло, хайде и Ксизал и то на хапчета, че да е конска дозата, и сега с втори вирус в следствие на падането на имунитета от първия. Направо...ужас. От февруари месец не беше вдигал температура изобщо. Горкото дете с колко неща го тъпча сутрин, добре, че половината са хомеопатия и билкови.

Отделно закръглих сметката от това разболяване на към 200 лв., компютъра ни изгоря безвъзвратно и сега сме с нов, много по-добър, но и с нов заем за връщане. И всичко това в месеца на РД, на едни платени профилактични платени прегледи, на които го водих и куп още неща, които излязоха. Направо  #Cussing out

Надявам се вече да съм влязла в хубавата серия, че нещо много си натоварих нервната система.
Оплаках ви се  Wink но сде нядавам вие пък да се похвалите с нещо хубаво.

Sv. много ти съчувствах като четох, комбинацията от почивка и стомашен вирус за всички е ужасна.
Славена надявам се и при вас нещата вече да са по-добре, че малкият разбойник добре се е подредил.
Ани я се позадръжте на балкана и всичко ще ви мине  Peace Нико много ги влачи зелените сополи, но сега от вируса такава вода му тече от носа, че всичко излезе  Grinning

Уф, хайде пишете нещо хубаво  Wink

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 13:52 от .Krem

# 574
Линка, Боре, честити ви рожденици! Да ви радват много!

Аз да се "похваля" и тук - отложихме партито за РД на Петър заради шарка. Вече се изрина и той Simple Smile поне "отметнахме" и тази болест. Скоро ще кача снимки на прекрасната торта със снимка на трита прасенца, които той обожава. Simple Smile)

# 575
  • USA
Здравейте,
малката ни принцеса днес става на 3!тя и всички юнчета да са живи и здрави!

# 576
: Linka10  Да ви е жива и здрава,малката принцеса и всички юнчета.Много весело и усмихнато детство! Tada

# 577
  • Плевен
Здравейте!
Креми, хайде вече да влизаш в хубавата серия, пожелавам ти го от сърце!  Hug
Линка, да ти е жива и здрава сладката дъщеричка! Надявам се много хубав РД да сте изкарали.
Ние вече сме добре, уж пупупу, премахнахме налегналите ни бактери и гъби  Laughing Вчера бяхме на контролен и сме си добре. Само, че пък на Андреа диагностицирата атопичен дерматит, но това си ни е стар проблем, с отдавна сложена от мен диагноза  Crazy та си продалжъваме всички с ериуса и преминахме на детската козметика Оилатум, че била там без разни сапуни, пък на по-достъпна цена.
Давечера ще ни идват гости и сега се залавям да поизчистя и да сготвя, сладкиша с майонезата ще правя и други разни глезотийки...
Продължавам с участието в игрите, спечелих чаша, плюшено мече Барни, вчера дойде, полицай, и Преси е на седмото небе от щастие, а също спечелих още едно мече, тоалетно мляко от Биотен, чаши от Якобс....Вчера пуснах и тото, айде дано да ми е на късмет!  Praynig
Вдругиден заминаваме на балкана за няколко дни и съм в радостно очакване...много се замислям дали да не остана цяла седмица там с децата...У нас се къпем в големия басейн, голяма е радост, Преси скача по, над, във и навсякъде около водата, колко пъти гълта вода, изкарва я през нос през уста и пак се топи под водата, жаба голяма, няма удържане....
Ох, хайде да се хващам в тенджерите и тавите, че няма време, пак много задачки...
Поздрави на всички и доскоро!

# 578
  • София
Честито с голямо закъснение на всички рожденици!!! Много здраве и късмет да !имат!

Бързо оздравяване на малките юнчета!

Ние се върнахме от много приятна почивка на Ситония. Бяхме 6 семейства с деца и си изкарахме чудесно.  Wink

# 579
  • USA
Момичета,изгубихте се........ Simple Smile
Минавам да кажа просто Здравейте Hug

# 580
Ехо здравейте и от нас!

Не успявам да стигна до комп, но откакто живеем вкъща повече време съм на вън, на терасата, на двора, а когато мъжа ми е вкъщи си почивам.

Иначе при нас общо взето нищо ново, бебето расте, Петър помага, слуша ме въобще батко мечта е. Ей сега тази сутрин като се събуди преди 30 мин му дадох бебето, той го нагушка и приспа  Grinning под мой контрол разбира се.

Вие как сте, организирахте ли почивките вече?

# 581
  • Плевен
Здравейте!
Поли, със закъснение, да са ти живи и здрави именниците, както всички други именници на Петровден!
Ние ходихме до балкана, много хубаво си изкарахме, не ни се прибираше.
Аз още оглеждам оферти за морето , но засега на нищо не съм се спряла - не знам дали и как ще ни понесе след няколко години на Албена сега да идем на къмпинг, но пък Албенци много вдигнаха цените, направо се оляха вече, та ни идва нанагорно вече да почиваме там...ииии още мислим, мислим...
Иначе нищо ново около нас, къпем си се в басейна на двора, децата са на градина, аз си действам из вкъщи, все си имам какво да правя и така.
Поздрави на всички и дано повече да пишете вече Simple Smile

# 582
  • София
Здравейте и от нас!  Simple Smile

Ние наехме хора да разчистят двора и сега искам да купим някои неща за децата, за да може да изкарват повече време навън. Не мога да карам майка да седи в тия жеги с тях по площадките, а така ще и е много удобно.
Аз като се върна от работа ги извеждам на площадка да поиграят. Голям мерак е за тия колела, но не мога да излизам с две колела сама. Днес се договориха помежду си да излезем с едното колело и да се редуват да го карат.  Simple Smile Иначе през уикенд пада здраво каране.
Ето една снимка и на малкия велосипедист(личи си, колко е щастлив):

# 583
  • Плевен
Петя, страхотен е!
И у нас е същата работа с колелетата. Добре, че сега с басейна откарваме повече време вкъщи. Иначе полудявам, като решат да излизаме с двете колелета, а у нас не минава номера с едно и да се редуват  Confused
Довечера сме на Кабаре, да видим как ще е, малко културно мероприятие Simple Smile

# 584
  • София
Момичета, някоя от вас поддържа ли връзка с polito_87?
Писах и на лични миналата седмица, но не ми е отговорила.
Ще и предадете ли ако се виждате или чувате с нея?

Ние сме добре. Ходихме за 5 дена до Варна. Съпругът ми беше в командировка за два дена там, но ние го комбинирахме със събота и неделя. Много добре ми дойде тази кратка почивка. Всеки ден бяхме на плажа с Кати. Морето беше много мръсно, но на детето това не и пречеше.

Общи условия

Активация на акаунт