ЮНСКИ ЮНАЧЕТА -Тема 115

• 44 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • USA
Здравейте,
ние сме добре,ходим на плаж.Ежедневието общо взето е едно и същооо,майка ни е на гости ,но неделя се прибира в БГ,покрай нея си направихме доста разходки по околностите Simple Smile

# 586
Юнски мами 2009, стройте се за проверка! Знам, че навън е близо 40 градуса, и че летните отпуски са в разгара си, но реших да се пробвам с една позабравена традиция - анкета.

- море или планина
- много деца или кротка тишина
- бира или коктейл
- фитнес инструктор или крос на стадиона
- гора или зоопарк
- ски или спа
- плуване или каланетика
- работа в офис или работа от вкъщи
- на ресторант или на кръчма
- chill out или бяла роза

чакам ви :Р

# 587
Хихи, Грета, готина анкетка Simple Smile, понеже децата са на гости с преспиване при баба си, ще седна да ти отговоря:

- море или планина - по възможност и двете
- много деца или кротка тишина - тишинка
- бира или коктейл - коктейл
- фитнес инструктор или крос на стадиона - нито едното  Mr. Green
- гора или зоопарк - гората
- ски или спа - СПА
- плуване или каланетика - плуване
- работа в офис или работа от вкъщи - с годините, а и с двете деца, все повече клоня към второто... времето все не стига
- на ресторант или на кръчма - ресторант
- chill out или бяла роза - определено чил аут

# 588
Здрасти и от мен!

Ние сме добре, много съм натоварена обаче и рядко влизам във форума. Поздравления за веселата анкетка. Моите отговори са като на Славена с изкл. на бира или коктейл: на това ще кажа сайдер, а ако няма - бира! Аааа и за много деца или кротка тишина - обичам наоколо да има мн деца, но да си играят помежду си, а не както е вкъщи в момента - крещят едновременно и всеки иска нещо от мен!

В момента хлапетата спят затова съм седнала пред компютъра. Като се събудят се изкушаваме да предприемем смел експеримент - да заведем Боби на Ледена епоха 4. Той много обича първите 3 серии, но не знам дали не е още малък, за да изгледа наведнъж пълнометражен филм и то в кино, и то 3d.

Ние вече изкарахме 2 морета - в Гърция ( за което ви се оплаках), А после и на гости при приятели в Созопол, където беше много хубаво, защото Боби имаше другарчета за игра. През август ще избягаме за 2 седмици в Лондон, да пазим къщата на приятели, които отсъстват и през септември мислим за още 1 море в района на Варна.

И Боби вече има колело с помощни. Кара го, но все още му е малко трудно. Мисля, че ще стане истински добър след няколко месеца. Затова пък с тротинетката е като изтребител! Чакаме Андрей да проходи и междувременно непрекъснато се налага да го водим за ръка, защото отказва да пълзи. Вече и дребосъка започна да си отстоява правата, днес Боби му взе нещо, Андрей изкрещя "не!" и започна да го налага... Усещам как ни чакат големи екшъни!

# 589
  • USA
 Здравейте,ето и моите отговори Simple Smile))))

-море или планина-и двете Simple Smile
- много деца или кротка тишина-много деца
- бира или коктейл-зависи,според случая
- фитнес инструктор или крос на стадиона-фитнес инструктур Mr. Green
- гора или зоопарк-зоопарк
- ски или спа-спа
- плуване или каланетика-и двете
- работа в офис или работа от вкъщи-по скоро в офис
- на ресторант или на кръчма-зависи
- chill out или бяла роза-:))))))))))))))))))))))

Лек ден

# 590
Супер свежа анкета  Grinning

- море или планина- живеем вече в планината до гора, но обичам много морето и чакам с нетърпение заминаването ни на море, така че и двете  Grinning
- много деца или кротка тишина- кротка тишина като у нас, Павел спи, Петър играе с лего
- бира или коктейл- коктейл
- фитнес инструктор или крос на стадиона- фитнес у дома
- гора или зоопарк - гора
- ски или спа - спа
- плуване или каланетика - плуване
- работа в офис или работа от вкъщи- в момента съм си у дома с децата
- на ресторант или на кръчма - според настроението, но и двете

Ние сме добре, децата Петър е много добър батко, грижовен, дава играчки, гали братчето си целува го, единственото което ме изморява е топлото време. Освен това много ми се ходи на море вече, но чакаме бебенцето да порасне и стискам зъби, иначе вече съм си на старите кг и поне ми е леко. Странно, че от втората бременност се възстанових в пъти по-бързо- без спорт и диета, а и се чувствам много по-спокойна.

# 591
- море или планина - иска ми се и двете, но за сега сме море и равнина Simple Smile) на шарена сянка на вилата на нашите
- много деца или кротка тишина - с деца и тишина Simple Smile мисия невъзможна почти
- бира или коктейл - и двете Simple Smile не едновременно
- фитнес инструктор или крос на стадиона - разходка в парка с дребния Simple Smile
- гора или зоопарк ГОРАААА. Миналата година по желание на бабата водихме малкия в зоопарка във Варна и ми стана толкова гадно за горките хивотни, малко, мизерно, клетки, някои животни бяха в доста окаяно състоятие. Твърдо против зоопарковете.
- ски или спа - спа
- плуване или каланетика - плуване, ако може в морето Simple Smile
- работа в офис или работа от вкъщи - в офиса има климатик Simple Smile от вкъщи съп пробвала за малко когато Нико е болен и е почти невъзможно.
- на ресторант или на кръчма - и двете, според компанията и настроението
- chill out или бяла роза - chill out

# 592
  • Плевен
Ееее, Грети, браво на теб, че раздвижи темата! Дано повече момичета се появят  Heart Eyes

- море или планина  - и двете, редуваме ги - на балкана почти всеки уикенд, а вдруги ден заминаваме и на море и го очакваме с нетърпение Simple Smile
- много деца или кротка тишина - Обичам тишината, но и държа децата да са ми пред очите, като са много ставам разногледа и трудно следя моите, които обикновено тръгват в 2 противоположни посоки Simple Smile
- бира или коктейл - коктейлчета  Heart Eyes
- фитнес инструктор или крос на стадиона - нищо! Аз съм Ани -мързеливката, от 3 дни правя само коремни преси заради морето, но не мога да сваля качените килограми от доста време ама и хич не си давам зор  Mr. Green
- гора или зоопарк - Зоопарка им е по-интересен, но обикновено ходим из горите Simple Smile
- ски или спа СПААААА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
- плуване или каланетика - плуване, нормално за зодия Рак любов към водата  Heart Eyes
- работа в офис или работа от вкъщи - в офис, ама никъде не ме искат  Confused
- на ресторант или на кръчма - на кръчма, с жива музика и хора  Heart Eyes
- chill out или бяла роза Не точно Бяла роза, но предпочитам народните танци и музика.

Поздрави на всички от нас. Ние в сряда заминаваме на Албена и нямаме търпение. Иначе снощи се върнахме от балкана и там до реката е приятен хлад. Вечерта като пристигнахме в Плевен в 21 ч. и беше 36 градуса  #Crazy Страшна жега!

# 593
Здравейте и от мен!
Грети  Hug
- море или планина - копнея за планина...това което си го нямаме го искаме   Wink
- много деца или кротка тишина - малко тишина би ми дошла много добре, но като стане тихо искам  пък Вито да е около мен, а  тогава никак не е тихо  Rolling Eyes
- бира или коктейл - и двете обичам да си пийвам!
- фитнес инструктор или крос на стадиона -  Tired
- ски или спа - ооо спа
- плуване или каланетика - ами познайте   sport027  
- работа в офис или работа от вкъщи - в офис. Обичам да съм сред хора.
- на ресторант или на кръчма - и двете

Е поне малко раздвижихме темичката.
ние вече имаме две три бани в морето,но няма и време за него, та затова така.
Чакам с нетърпение резултатите от Винса, за да видя дали ще ме огрее задочното или ще трябва да напускам работа.
Иначе Вито е вече първа група от 1 юни. Та расте малкият човек. Вече всичко разбира, говори, придава характери повече. И си държи на своето. Понякога много слуша, а понякога много ме изнервя, но общо взето е първото.
Целувки и прегръдки на всички   bouquet  Hug   bouquet

# 594
  • гр. София
Привет, момичета. Утре заминаваме за Албена. Ако има някоя от вас там по същото време, нека пише. Анито, ти май ще си там? Ако е така, можеш да ми пратиш на лични телефона си, за да се видим. Хубава и прохладна вечер на всички!
Ето и моите отговори на анкетата на Гретa  Hug:
- море или планина  - море
- много деца или кротка тишина - тишина и спокойствие
- бира или коктейл - коктейл
- фитнес инструктор или крос на стадиона - пилатес
- ски или спа - спа  Peace   
- плуване или каланетика - и двете
- работа в офис или работа от вкъщи - не ми се мисли за работа сега, в отпуска съм
- на ресторант или на кръчма - на ресторант с весела компания

# 595
Ееееее, появихте се, доволна съм Simple Smile

Хора, кажете, като ме познавате виртуално, а някои и реално, как да сваля 15 кг? Този път не стана с познатите методи на диетстване. Обмислям да отида на диетолог и да ми предпишат нещо. Много несериозно се отнасям по този въпрос и все ми се струва невъзможно да практикувам активно спорт. Петър все още ме преследва къде излизам и реве след мен. На фитнес няма да отида, задушно ми е и пълно с потни хора. Може би плуване + диета??

И аз да си отговоря на анкетата. Планина и тишина, книга, коктейл и гора. Спа, плуване, работа сред хора, на кръчма и с бяла роза или там каквото пуснат, стига да не е много пошло. Много ми се четат книги, на тераса в борова гора Simple Smile Морето хич не ме привлича. Обичам да плувам, но мразя тежкото слънце, мръсния пясък, обривите, изгаранията и диарията... Тази година и ние сме на Албена, но през август.

# 596
  • Плевен
Жени, супер, може да се засечем  Hug Ние се свързахми и с Емка83, която е в нашия списък, с детенце Камелия родено на 2 юни с Преси, те вече са там и утре ще се видим, и ще сме заедно  Heart Eyes
Грети, аз досега в живота си диета не съм спазвала и мразя да се тормозя с такива неща, но и аз имам 3-4 килца за сваляне. Гледам сега повече течности, зелен чай, вода, домати, краставици, пъпеш и диня. И като вляза в басейна постоянно правя някакви упражнения, подскачам, мятам крака ръце.
А за морето - и аз не съм фенка на пърженето под жаркото слънце. На Албена поне плажът е чист и огромен, от години не допускам някой да изгори, мажа ги често, шапки, и до 11 на плаж, после обедна почивка и след 4-5 се излиза пак  Peace А пък за чревните вируси - то и вкъщи се хващат. Жалко, че няма да се засечем и с теб на морето  Heart Eyes
Поздрави на всички!

# 597
Грети, моя съвет за килограмите е: разделно хранене /създай и си нагласи твоя схема/. наблегни на печени храни, вкл. печени зеленчуци /тиквички, броколи, аз пека всичко вече/, пилешко или не тлъсто свинско месо, лека откъм калории закуска- овесени ядки, кисело мляко, зелен чай,
На тема активност- ако може да си позволиш  велоергометър /има хубави и за около 220-250лв/ или кростренажор- аз съм с вело, и на последно място хранителна добавка за отслабване- Л Карнитин, Кларинол или Кла /аз ползвам Кла/, фетбърнар и комбинирай хранителния режим с физическа активност и подходяща хранителна добавка за отслабване. Зеления чай- сутрин на гладно, без захар, леко топличък /убива апетита, изхвърля течности/....
Аз сега по тази "схема" без глад и изморителни тренировки си върнах старите килца за 1 месец след раждането и не на последно място не се вторачвай в кантара или метъра, мисли за това не като за отслабване, а като за тонизиране, разнообразяване и ефект ще има.

# 598
Грети прегледай този сайт http://fconcept.bg/ и по-специално ако имаш възможност тези телевизионни интервюта http://fconcept.bg/media/. Обяснява доста неща.
Мацката е завършила Canadian School of Natural Nutrion, специалност е holistic nutrion, която изучава не само храненето конкретно, но и всичко друго, от което зависи здравето ти – като емоционалното състояние, физическата активност и цялостния начин на живот.
Тия дни там се ровя и се вдъхновявам.

Също горещо ти препоръчвам книгата Ултраметаболизъм. Аз от там започнах, за да премина към нещата, които ти показвам по-горе, а и тях все още ги разучавам и прилагам на 50 %. Трябваха ми години, за да стигна до тези идеи.
Поли ти е дала много добри идеи в духа на тази книга.

Диетите не помагат, а промяна в храненето, но тя може да бъде и постепенна. Например сега лятото е много благодатно, пробвай да ядеш много сурова храна, много салати, много плодове, спри бялото брашно и захар, трансмазнините задължително и ще видиш как нещата ще тръгнат в правилна посока, може би по-бавно, но трайно. Много важно, не пропускай закуската и не стой дълго време гладна, защото така се вдига инсулина и после всичко се усвоява на макс. Закусвай и хапвай плодове между храненията или шепа сурови ядки. Не трябва да се гладува а да се хапват правилните неща.
И аз се бях поотпуснала зимата, но сега пролетта почнах да обядвам и вечерям основно салати със сирене и пълнозърнест хляб и има ефект определено. Ръся сурови слънчогледови семки на салатите и зехтин екстра върджин, така засищат.

Много е важно храненето ти да е пълноценно, да получаваш всички необходими хранителни вещества, защото ако нещо липсва организмът ти те кара да огладняваш отново за да си го набави. И така има един постоянен глад и трудно засищане.
Също ако постоянно ти се хапва нещо, и все сладко и все по много, това е признак, че са се натрупали повече токсини в организма и малко пречистване помага. Суровата храна пречиства, също някои суперхрани като добавка, има и други методи, по-радикални. При мен за сега съм доволна от повече сурова храна + спирулина+ пречистването с олио на периоди (много бързо изчиства задържаната излишна вода в организма).

# 599
Креми, много интересни неща си написала, а линковете и книгата ме заинтригуваха и мисля да си я купя, дано ми помогне да систематизирам моите теории за хранене.
В тази връзка се сетих да допълня- Грети, наистина не лишавай организма си от нищо, защото това стопира и забавя процеса. Пример след първата бременност дори зехтин не слагах в салатата и в един момент отслабването спря, но аз гладувах и спортувах- това го отчитам като грешка. Сега си хапвам и мазно- зехтин в салатата, от време на време и свинска пържола, но като цяло наблягайки на зеленчуците, плодовете, овесените ядки, обикновени сурови ядки в един момент загубих апетит към сладки, мазни и всякакви нездравословни храни, НО винаги ако ми се дояде нещо сладко, нещо мазно или нездравословно си хапвам.
И не на последно място опитай се да изградиш своя концепция на хранене, макс близка до твоите хранителни навици и вкусове и ще действа!

Общи условия

Активация на акаунт