Някои хора започват работа, други напускат... Аз вече от вчера съм си вкъщи. От утре се надявам да ме освободят официално. Вярно, че мъжо много мърмореше, но не очаквах че му е чак толкова трудно да се справя с гледането на малкия, къщата, че и да ходи на работа. Да не си се прибираш цяло лято изобщо не е работа. Миналата седмица за първи път нощувах вкъщи от втори юни насам, но бяхме на гости и по разходки и много, много не успях да се завъртя вкъщи и неразборията не ми направи особено впечатление. Направо бомба е паднала в нас, страшно е разхвърляно, хранят се предимно с пакетирани храни, малкия тотално е разглезен от бабите... Така че мъжо вчера страшно ядосан дойде и ме завърна набързо . Уж шефа се съгласи и ми обеща че няма да ме санкционират впредвид малкото дете, но все пак решението е в ръцете на по-главния шеф и ще видим утре какво ще кажат

Иначе горе-долу нещата вече се наредиха, моите и двамата са много доволни че съм си вече вкъщи. Не знаех че на малкия му е било толкова мъчно. Само да понеча да изляза от стаята се и започваше да плаче и казва да не го оставям и да не ходя на работа - вече знае че няма да ходя и горе-долу спокойно ходя из стаите. Готвим се за ремонт и почивка и много съм се вдъхновила

Много ми беше приятно да се запозная с Ани и нейното семейство. Много се радвам че почивката в Албена им е харесала!
появи се и задна хрема и имаше бактерия...и така.
това е цирк за малки деца. Малък е и не е толкова хубав като на Балкански, но пък е ориентиран изцяло за забава на малките. Изкараха сигурно 20 вида животни на манежа. Много от тях ги подаваха на децата да ги погалят.
. Умряхме от жега в България!