!
))
Записах го пак на английски, чудех се дали не му идва натоварено, но той каза че иска и му харесва. От него разбрах, че там броят слончета, патета, и други такива бебешки забавни. От другите опции в градината имаме латино танци, художествена гимнастика и плуване. Лятото не се престраши да влезе в морето, та плуването не ми е опция, пък и е 80 лв. на месец. Художествената гимнастика ясно, а пък като се чудех дали все пак да не го запиша на латино, та нещо движение и музика да има, сестра ми категорично ми каза да не му развалям музикалния вкус от малък
)))) (тя не е много по комерсиалната музика).
И сега сме с уговорка да го взимам сред последните. Рано е още да правя трайни изводи и заключения, ама засега са добре нещата - явно си беше съвсем готов за това (вярно, че и аз много му говорих, разказчета за градината четохме, за почти всичко е самостоятелен - обличане, обуване, хранене, миене, тоалетна и т.н.). Даже, още на втория ден почнал да раздава правосъдие и да командори кой какво да прави. 
).

И аз мога да кажа че свикнахме вече с градината, по-скоро с оставянето му в градината - няма плачове и истерии. Обуваме пантофите, казва ми чао, гушваме се и влиза при децата. Повече му харесвало отколкото в яслата. Не съм го записала на нито едно от допълнителните занимания, които се предлагат. Струва ми се че е още твърде малък. Догодина по-внимателно ще разгледам предложенията... Иначе като цяло съм доволна от градината, още не сме се разболявали
и добре ги занимават децата. 
)
Лека бременност ти желая!
).

миналата седмица си загубил вратовръзката а днеска ризата 
Стискам плаци да се чувстваш добре и всичко да е наред!
)
Сега освен всичко ме кара и аз да танцувам, че и да се покланям накрая. Учителките са много доволни от нея , а аз бях сигурна, че им водя диване. Сигурно още не са я опознали, иначе нямам обяснение.
нещо и във фейса не те засичам, но аз доста време бях без лаптоп. Мони му видя сметката за три години и половина, но пък много читав се оказа.Заливан с вода, падал от масата няколко пъти,с изронени панти, със спукан дисплей и все още си работи с монитор-телевизора. Сега ще го ползваме за кино. Сега ще видим Мони на новия колко време ще му даде 
Препоръчани теми