Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 147 539
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Мисля че модела ти отговаря на CRP-HD1010Fi  който се продава в Русия, виж в този сайт всичко описано много добре, ако разбира се руския влиза в графа "по различно от корейски" http://multipovar.ru/CRP-HD1010Fi.php Laughing

# 76
Благодаря много на г-жа Стихийно бедствие  smile3525
Едва сега видях отговора - с руския съм значително по - добре отколкото с корейския Simple Smile
Аз вече се справям значително по - добре с кукуто, но имам още неизяснени функции
иначе всичко става много вкусно и съм много благодарна за идеите и помощта които черпя от темите и от г-жа Стихийно бедствие

# 77
  • Балчик
Така, и моят кукър умря- дава грешка Е 4 и не тръгва. Rolling Eyes

Гугъл намери това:
Failure error codes appear
(E1, E2, E4, E5, Eb,Ec)
• A major failure has occurred.  • The induction hob cannot be
repaired. Contact Morphy
Richards for advice.  newsm78

Да, бързичко се скапа тоя уред. Не са надеждна марка.

Още отзив на ползвател:
BEWARE! Works a few months then dies with E4 Error! Everyone is reporting the same thing!!

We were not exception! Worked 6 months!

Unfortunately Amazon doesn't have negative number for ratings or it would have gotten -10!

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 23:54 от Джемма

# 78
Джема съжелявам за уреда, вярно че знаехме че няма да е много надеждна марка. Носи ли ги на майстор?

# 79
  • Балчик
Не съм го носила и се чудя дали да го нося изобщо или да се огледам за друг уред. Защото и външно е пълен боклук- пластмасата се спука още отдавна, отлепиха се някои части от парата при готвене. Товярно,че и аз му взех душата по 2-3 пъти на ден да прави все нещо, но пък чак толкова бързо да се скапе... Да събирам парички за Cuckoo направо. Нали те бяха най-добрата марка?

# 80
Моят днес умря за втори път...предния път в крайна сметка някакъв майстор се реши да го погледне и уж го поправи (каза, че бил прегрял..мн странно), но на моменти имаше някакъв проблем с пускането му. Пускаш го в тока, и сегментите на самия екран някак не се визуализираха изцяло. Обаче изключиш го, после пак го пуснеш и тръгваше. До днес. Днес ни стон, ни вопъл, ни сигнал, ни нищо. Точно като предния път. Е, този път ще попропусна ремонта. Не е рентабилно просто. Предния път излезе 55лв. И сега, ако дам толкова...че то по-добре нов уред да търся. И няма да е Морфи  Naughty

# 81
Да споделя с вас че моите проблеми с превода от корейски се решиха - писах на amazon.fr и те ми изпратиха превод на английски на програмите на Cuckoo Rice Cooker. Така че не се притеснявайте че кукуто е на корейски - проблемът се преодолява. Благодаря на г-жа Стихийно бедствие и другите които се отзоваха за помощта   bouquet

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 00:00 от vasilevavn

# 82
Само да споделя с вас, че този път сами си ремонтирахме кукъра благодарение на видеото от този сайт: http://www.multivarka.ru/forum/viewtopic.php?f=212&t=5963 (на руски е, но мисля, че и тези, които не разбират пак биха се справили с картинките; а пък ако някой има въпроси ще се радвам да помогна с каквото мога).

Видеото е за Панасоник, но принципа е абсолютно същия (поне на Морфи-то). След като мъжо смени този термопредпазител кукъра отново работи. Освен това като го отворихме се видя, че майстора и предния път е сменял точно този елемент (беше си оставил ръчичките). Елемента (термопредпазителя) струва левче.

Както се споменава и на руския форум: проблема на вашия уред може и да не е конкретно този, но ако това са симптомите (внезапно спре да работи, не показва никакви съобщения, сигнализация, и т.н.) поне си струва да се опита, при условие, че няма сервизно обслужване на тези уреди към момента.

Ама добре са ни ошушкали за ремонта предния път де...55лв за нещо, което струва левче и се сменя за има няма половин час
Tired

# 83
  • Балчик
Честито за ремонта. Моят не съм го носила и не сме го отваряли. Седи като музеен експонат и продължава да си дава Егг 4.

# 84
Джема ако купуваш друг ще се радвам да споделиш какво си избрала.

# 85
  • Балчик
за сега още се ослушвам. Готварският ми плот най-после има щастието да бъде използван. Laughing

# 86
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добър ден.
Извинявам се че нахлувам...
Имам въпрос къде мога да купя в България този уред?

# 87
  • Балчик
Няма го в България, поне аз не знам да се продава. Ако някой е започнал да го внася наскоро освен.

# 88
  • Атлантис, Галактика Пегас
Няма го в България, поне аз не знам да се продава. Ако някой е започнал да го внася наскоро освен.
Мерси  Hug
Бум искать (с)

# 89
Здравейте момичета! И аз съм горд собственик на мултикукър от близо 2 седмици! Искам да споделя с вас и ако някой се интересува бих могла да му дам повече информация.Взех го за 45 евро от Карфур. Има таймер с които мога да отложа готвенето. Има 4 програми. 1та е за ориз и зърнени изделия и готвене на пара- . 2та е за супа и всякакви други ястия  30 мин.-до 2 часа  .3та бързо готвене и пържене -10 мин.- до 2 часа. 4 та е за печене -45 мин. Всяка програма след като приключи готвенето  се включва да подържа ястието топло. Аз съм много доволна от тази покупка.И искам да благодаря на вас всички които толкова грижливо писахте по темата за да се ориентираме и ние в избора си на кукър!  http://www.carrefouronline.carrefour.es/noalimentacion/TemplateP … ;itemId=168201098

Същия го има в момента в Карфур на Неа Моданя (за тези, които ще почиват в Халкидики). Цената е 39 евро, но няма книжка с инструкции, само с рецепти на гръцки.

Общи условия

Активация на акаунт