Има ли духове и виждат ли ги децата ?!

• 80 882
  • 198
  •   1
Отговори
# 195
Много пъти съм усещала полъх, промяна в температурата (ставаше студено), миризма като на тамян, но по-сладникава. Чела съм какво означава, но не обръщам внимание. Но съм сигурна, че невидимите същности, добри или лоши, са покрай нас.
Когато бях бременна с малкото си дете, изведнъж в мен се породи желание да си купувам и да нося тъмно лилави дрехи. Този цвят не ми подхожда особено, но сякаш нещо ме караше да се обличам с такива. После прочетох за децата индиго (тъмно лилавия цвят), та се зачудих дали не е свързано нещо.... Иначе детето си е нормално, беше много непослушна и буйна до 7мата си година, а сега кротичка тийнейджърка Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 14:42 от Space_woman

# 196
Няма нАучни доказателства, дали е възможно или не, съществуването на духове... Поне аз не съм чела такива Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз лично съм привърженик на теорията си, че тялото е обвивка, задвижвана от нещо по-извисено (не от храната и водата!)...
Т.е. защо да не е нормално, да има хора с по остра сетивност... Според моа, не всичко е обяснимо... И не всичко извън обяснимото, е плод на въображение или на хора с НЕздрав разум... Умът и разумът, нямат нищо общо със сетивността Stuck Out Tongue Winking Eye

# 197
От както се случи това,което ще ви разкажа,вярвам в духове и такива свръхестествени явления.Та значи съм  на около 13 години някъде и с майка ми си отидохме на село при баба.Беше лято.Жега.баба ми има голям двор и по средата на двора имаше едно голямо черешово дърво.Поради големите жеги,с мама решихме да спим вечер под черешата.опъвахме един голям дюшек и спяхме под звездите на прохлада.Сестра ми (която е 13 години по-голяма от мен) и тя дойде след няколко дни.
Беше четвъртък с/у петък ( помня много добре,защото после някъде бях чела,че тогава духовете най-много се появявали от 24ч до 1ч) и ние пак сме си на дюшека под черешата и си говорим,и по едно време гледаме точно пред нас на около 3 метра стоят две джуджета и си говорят нещо Shocked Шушукат си нещо и ни поглеждат от време на време #Crazy Едното даже имаще вратовръзка.Едното джудже беше с около една педя по-високо от другото.След малко близо до тях се появи силуета на Дева Мария.Тя не се помръдваше,само беше скръстила ръце,все едно се моли.това продължи не повече от 10-15мин и през цялото време ние само се сръчквахме и се питахме тихичко-дали виждаш това,което аз виждам #Crazy На следващия ден на тези места където бяха джуджетата и Дева Мария имаше цветя /които предния ден ги нямаше/ Shocked
Едва ли и трите сме въобразявали.Чувала съм,че духовете обичат да идват на места,където няма много лампи,както на по-стари постройки.Къщата на баба беше 100 годишна кирпичена.Е не знам колко има връзка всичко това Simple Smile
Всеки сам решава в какво да вярва и в какво -не,не ги разбирам тези,които всячески се мъчат да наложат мнението и тезата си Thinking

Тия трябва да са били на ебати наркотиците.

# 198
От както се случи това,което ще ви разкажа,вярвам в духове и такива свръхестествени явления.Та значи съм  на около 13 години някъде и с майка ми си отидохме на село при баба.Беше лято.Жега.баба ми има голям двор и по средата на двора имаше едно голямо черешово дърво.Поради големите жеги,с мама решихме да спим вечер под черешата.опъвахме един голям дюшек и спяхме под звездите на прохлада.Сестра ми (която е 13 години по-голяма от мен) и тя дойде след няколко дни.
Беше четвъртък с/у петък ( помня много добре,защото после някъде бях чела,че тогава духовете най-много се появявали от 24ч до 1ч) и ние пак сме си на дюшека под черешата и си говорим,и по едно време гледаме точно пред нас на около 3 метра стоят две джуджета и си говорят нещо Shocked Шушукат си нещо и ни поглеждат от време на време #Crazy Едното даже имаще вратовръзка.Едното джудже беше с около една педя по-високо от другото.След малко близо до тях се появи силуета на Дева Мария.Тя не се помръдваше,само беше скръстила ръце,все едно се моли.това продължи не повече от 10-15мин и през цялото време ние само се сръчквахме и се питахме тихичко-дали виждаш това,което аз виждам #Crazy На следващия ден на тези места където бяха джуджетата и Дева Мария имаше цветя /които предния ден ги нямаше/ Shocked
Едва ли и трите сме въобразявали.Чувала съм,че духовете обичат да идват на места,където няма много
лампи,както на по-стари постройки.Къщата на баба беше 100 годишна кирпичена.Е не знам колко има връзка всичко това Simple Smile
Всеки сам решава в какво да вярва и в какво -не,не ги разбирам тези,които всячески се мъчат да наложат мнението и тезата си Thinking

Тия трябва да са били на ебати наркотиците.
На двора под черешата майка и щерка дърпат марихуана. Това трябва да се види.

Общи условия

Активация на акаунт