Опасна ваксина против рак на маточната шийка?

• 8 146
  • 118
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
- Преди време се писа за смъртни случаи...

- Бяха регистрирани два или три смъртни случая след поставяне на ваксина. Проведоха сериозно разследване и то служби, прочути с изключително строгите си мерки като Федералната агенция по храните и лекарствата в САЩ. Те доказаха, че причината за смъртта е друга, но е съвпаднала по време с ваксината. Не всички неща, които следват едно след друго, имат причинно-следствена връзка помежду си.

Точно на трибуквените мафии най не вярвам... FDA, CDC, WHO, etc...

# 76
Поканвам любезно всеки, който се позовава и разчита на авторитета на FDA, ВНИМАТЕЛНО да изгледа следното двуминутно видео, в което се явяват директор на FDA и отговаря на въпроси за ваксините. До 2001 г. FDA е твърдяла,  че живакът в бебешките ваксини е безвреден. Към днешна дата бебешките ваксини са без живак, уж "за всеки случай"? Днес FDA твърди, че HPV ваксината е безвредна, и хората са умрели "от друго"? Е, аз не бих разчитала на такъв авторитет. http://www.youtube.com/watch?v=kGa4U4qnYkE

И, всъщност, не - ако някой някога би ме попитал (спокойно, българина вече никой не го пита за нищо), аз НЕ съм съгласна държавата да взема от моите данъци и здравни осигуровки и с тези пари да плаща за манипулиране на общественото мнение и за опасни и безсмислени ваксини, които да поставя на други хора, особено на деца (които няма как да съставят и изразят собствено мнение). Според мен, не това е реформата в здравеопазването, която ще подобри здравето и качеството на живот на българина.

С това излизам от темата, като мисля, че тя вече съдържа достатъчно насоки, за да може всеки интелигентен човек, който попадне на нея, да намери информацията, необходима му за съставяне на неманипулирано и обективно мнение.

# 77
Поканвам любезно всеки, който се позовава и разчита на авторитета на FDA, ВНИМАТЕЛНО да изгледа следното двуминутно видео, в което се явяват директор на FDA и отговаря на въпроси за ваксините. До 2001 г. FDA е твърдяла,  че живакът в бебешките ваксини е безвреден. Към днешна дата бебешките ваксини са без живак, уж "за всеки случай"? Днес FDA твърди, че HPV ваксината е безвредна, и хората са умрели "от друго"? Е, аз не бих разчитала на такъв авторитет. http://www.youtube.com/watch?v=kGa4U4qnYkE

А част от това интервю с Dr. Karen Midthun от FDA е използвано във филма Ваксинирана нация (който в момента е в подписа ми)... Филма е преведен на български...

# 78
Ваксинираните деца са по-болни от неваксинираните
http://homeohelp.eu/bg/pregled-na-pechata/493-vaksiniranite-detz … aksiniranite.html

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 12:57 от n_alex76

# 79
  • Бургас
Хайде на линковете....
И то от Хомеохелп. Mr. Green
Моите като са ваксинирани и здрави ,аз какво да правя?
Да чукам на дърво ли?
Да ходя да ми дърпат ушите при бай Не знам кой си,да ми гледа ходжа ,да хрупам водорасли и да мезя коластра или да папкам Туя,белким ми се давръндиса Жизнената сила?
Всеки сам преценя зя себе си,чета,информирам се,престани с тези линкове!
Ще взема да изпия нещо за нерви!Отивам при хомеопатите да ме светнат.

# 80
Еех, тя темата за превенция от рак на шийката на матката съвсем се разшири и отиде към друга тема. И цялото кралско войнство се сбра. И се чудя, защо е към Здравни заведения, специалисти. Тук има ли поне един специалист? Предлагам да я прехвърлим към ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях – тема 1-24 (хомеопати, де). И потребителите - същите и линковете. Копи, пейст. Който иска, да си чете и гледа и слуша.

# 81
Който иска, да си чете и гледа и слуша.

Ама, разбира се... То темите са за който иска да чете, гледа и слуша... Който не иска, да не чете, да не гледа и да не слуша... Може да се разходи нанякъде...  Laughing

# 82
http://19min.bg/news/8/37056.html
slavka70, радвай се на здравите си деца.За внуци- времето ще покаже.Дано имаш късмет. Wink
Аз имам само 1 детенце, увредено от ваксина.

# 83
stelt, като не вярваш на трибуквените, ECDC е четирибуквена, както и EMEA Simple Smile  Laughing Laughing Laughing Laughing да подам нЕкое линкче? Simple Smile
http://play.novatv.bg/play/263811/

Днес, На кафе, с Гала ...  Peace

Карагьозов каза на няколко пъти, че самият той е ваксинирал дъщеря си и по тази причина е такъв привърженик на първичната профилактика ...  Peace

Интересно как всички лекари застават с имената си, титлите, опита, успехите си в национален ефир и гордо заявяват, че си ваксинират децата ...  Peace

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1208756 доц. Никола Василев (с извинение за повторението) :
Цитат
- Срещу кои вируси действа ваксината?

- Има две ваксини - едната е за 4 типа на вируса, два от които предизвикват рак, а другите - брадавици на гениталиите. Втората е само срещу двата онкогенни типа 16 и 18. След мащабни проучвания се оказа, че двувалентната дава 100% защита не само срещу двата основни типа вируси, но и около 93% защита срещу всички останали онкогенни типове. Условието е момичето да не е било в контакт с вирусите до поставянето на ваксините, тоест да не е водила полов живот. Затова в България ваксината се препоръчва на 12-годишни момичета.

И двете ваксини са с по три апликации. Поставят се с инжекция в рамото в рамките на 6 месеца.

П.С. 19 минути също ми е мн достоверен източник ...  Peace

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 14:30 от Мишолина :)

# 84
Интересно как всички лекари застават с имената си, титлите, опита, успехите си в национален ефир и гордо заявяват, че си ваксинират децата ...  Peace

Къде ги видя всичките лекари?  Thinking  Тук там по някой казва нещо... То и Мира Кожухарова твърди, че се ваксинира, ама дали е така, кой да ти каже...  Laughing    Ето, сега в тази тема и аз ще кажа, че всяка година се имунизирам против грип и не съм боледувала от това животно близо 10 години...  Laughing    Хайде сега ми вярвайте и ме цитирайте...  Sunglasses   А че има лекари, които наистина си имунизират децата, има, щеше да е странно да няма....  Peace

# 85
Това е третият онкогинеколог, който в ефир казва, че си е ваксинирал дъщерята. Simple Smile  Peace доц. Никола Василев го е заявявал /преди 2-3 години/, както и доц. Галев (той май е епидемиолог) - по БНТ.  Peace наскоро четох и доц. Милко Сираков, детски гинеколог в Майчин дом.

А иначе всички казват, че ваксината е доста далеч от смъртоносна ... едва ли е тук-там ...  Peace За инфо - можеш да цъкнеш в гугъл и да видиш само за последната седмица колко български специалисти казват, че това е едно от най-сериозните постижения на науката ...  Peace

Обърни внимание, не говоря по форуми и паланки, а в национален ефир. Има маааааааалка разлика ...  Peace

# 86
Здравейте момичета! Това е първият ми коментар в този форум и е предизвикан от безпокойство относно това как масата млади жени не знаят нищо за ваксината. Първо, ваксина против точно този вид рак няма как да има. Естествените защитни сили на организма трудно могат да се преборят с вируса, тъй като той е ограничен в епителната тъкан. Ваксината е вирус, няма да навлизам в подробности как се произвежда и какво би могла да причини, за да не ме заклеймите като луда. Единственото , което искам да ви кажа е да си правите HPV тестове- те са като цитонамазката, но метода на изследване на секрета е друг. Прави се веднъж на 3 години. Ако е отрицателен нямате никаква нужда от ваксина, нито повод за притеснение. Ако е положителен ваксината няма да ви спаси, даже напротив. Има лечение на повечето видове от този вирус, само малка част от разновидностите са опасни. Не се доверявайте на лекари и реклами. Слушайте себе си! Ако сте решили 100% да се ваксинирате и да го причините и на децата си, то поне преди това си направете теста. Тогава и самия доктор ще ви каже, че няма никакъв смисъл от тези измислени ваксини. Ето сайт с подробна информация за вируса и за местата, където се прави тест:   http://www.hpv-bg.com/test.htm         

# 87
  • Стара Загора
Здравейте момичета! Това е първият ми коментар в този форум и е предизвикан от безпокойство относно това как масата млади жени не знаят нищо за ваксината. Първо, ваксина против точно този вид рак няма как да има. Естествените защитни сили на организма трудно могат да се преборят с вируса, тъй като той е ограничен в епителната тъкан. Ваксината е вирус, няма да навлизам в подробности как се произвежда и какво би могла да причини, за да не ме заклеймите като луда. Единственото , което искам да ви кажа е да си правите HPV тестове- те са като цитонамазката, но метода на изследване на секрета е друг. Прави се веднъж на 3 години. Ако е отрицателен нямате никаква нужда от ваксина, нито повод за притеснение. Ако е положителен ваксината няма да ви спаси, даже напротив. Има лечение на повечето видове от този вирус, само малка част от разновидностите са опасни. Не се доверявайте на лекари и реклами. Слушайте себе си! Ако сте решили 100% да се ваксинирате и да го причините и на децата си, то поне преди това си направете теста. Тогава и самия доктор ще ви каже, че няма никакъв смисъл от тези измислени ваксини. Ето сайт с подробна информация за вируса и за местата, където се прави тест:   http://www.hpv-bg.com/test.htm         

newsm10 Благодаря Ви за ценната информация! Дано повече жени да се осъзнаят и да не бъдат подведени от реклами и псевдо-доктори , които обслужват търговските интереси на фармацевтичните компании!

# 88
Съгласна съм с Милена, че информацията в този форум е ценна. Но обикновенно ценната информация е двупосочната, а не едностранчивата. С всичките "за" и "против" по определен казус. А тук има и от двете. Изписа се доста за бозполезността, "опасността", както и за полезността на ваксината срещу ЧПВ. При това от лекари и специалисти. Например ето това е принципно положение  http://www.vaksini.bg/53/view.html и едно лекарско мнение, но в никакъв случай неедностранчиво, в което обаче се казва че ваксината с/у РМШ е "е епохално откритие, нов хоризонт в медицината" и, че "е разумно да бъдат ваксинирани всички момичета на възраст от 10 до 15 години, които не са водили полов живот. Ако сега започне поголовно ваксиниране на този контингент (по подобие на BCG-ваксинирането срещу туберкулоза), има шанс след 30-40 години да бъде отчетен значим спад в заболеваемостта от рак на маточната шийка. Уви, много е трудно подобен аргумент да достигне до съзнанието на онези, от които зависи регламентирането и финансирането на имунизациите в страната. Те са свикнали да мислят в рамките на значително по-кратки отрязъци от време – например, в рамките на един парламентарен мандат."  http://koog-vma.com/statii-33.htm Текстът е по-отдавна и лекарите, особено онколозите, се бореха с години правителството да реагира подобаващо и да осигури средства за ваксиниране на младите момичета, което вече, слава Богу, е факт.

# 89
за тези ,които са склонни да приемат и друго мнение  Peace http://www.youtube.com/watch?v=m6LXtyhhPdI&feature=youtu.be

Общи условия

Активация на акаунт