Отговори
# 375
  • София
 RoniBonboni ,за нищо  Wink Аз често варя по много, 1 доза правя манджа, а другите 2 замразявам отделно , които после правя на салата.

# 376
  • Варна
labrex пак и отново благодаря   bouquet

# 377
  • София
бамбарадамбара, размразявам бобът, защото го ползвам за салата. Ориз не бих замразила  Peace

# 378
Да ви се оплача
Не мога да повярвам направо
От 8 години имам млековарка и редовно я използвам
Също и за да направя в нея крем направо на котлона
И то без проблем
Сега просто под ръцете ми докато си бърках крема дъното и се изкриви ужасно много
 Shocked Shocked Shocked

Направо се изду като балон

За първи път работя на 4 от 6 степени, а винаги до сега - направо на 6
Нямам идея дали това може да бъде проблем, но за друга разлика не се сещам newsm78

................. Ама и аз съм една заспа.................струва ми се, че не съм сложила вода Embarassed Embarassed Embarassed

# 379
Здравейте! Може ли изпитана рецепта за вкусни кюфтета(от кайма) на фурна? Какви подправки да сложа? Благодаря предварително!

Като чуя кюфтета на фурна, веднага ми изплува рецептата на бъчи, просто вкъщи ги харесахме. Peace
Иначе може да си ги направиш по ваш вкус, аз слагам яйце, лук, накиснат хляб, чер пипер, кимион, чубрица, понякога и пасиран чесън. Пека само в намаслена тавичка, понякога сипвам малко вода в тавата.

Обикновено пека кюфтетата на фурна. Правя ги като Лабрекс, но без яйце и чесън. Овалвам всяко готово кюфте в брашно и нареждам в добре подмазана тава. Доливам бира толкова, че да не са покрити до горе и пека.

# 380
Благодаря за рецептата за кюфтета! Така ще ги направя,но без млакото,друг път ще пробвам и с него!
Поповод замразяването на ориз, аз редовно замразявам топчета от кайма и иориз за супа. Приготвени са стандартно,оваляни в брашно. После ги пускам направо във врящата вода (след като леко се отпуснат, за да се разделят).

# 381

Другата причина е,че е много по-лют от българският и прави киселини.....При това ние сме все със здрави стомаси(да чукна на дърво)...ядем люто и пикантни храни без проблеми.....Китайският чесън сме го отписали отдавна !!!

на много важен въпрос ми отговори ти сега, благодаря
а как разбираш кой е китайски? щото то може всичко да пише, ама...?

# 382
  • Варна
Привет на всички!
Ще правя венеца на Пеп-4о, само се чудя в нормална тава ли се пече или в специална форма?

# 383
в нормална тава. Може да сложиш намазана с олио чаша в средата да не ти се затваря дупката, но така вътре кръга не хваща коричка от печенето. 
Но ако имаш голяма форма за кекс - може да сложиш вътре, стига да не е като цвете нещо дъното му - трябва да е равно. 

Както го решиш

# 384
  • София
пеп-4o, направих твоя сладък салам, страхотен, уникален вкус  Heart Eyes Това вече е рецептата за нашето семейство  Hug

# 385
много шоколадов, нали  Wink Моите любимци  предложиха следващия път в какао да го овалям  ooooh!
Много се радвам, че ти е харесал, Ева  Hug

# 386
  • София
много шоколадов, нали  Wink Моите любимци  предложиха следващия път в какао да го овалям  ooooh!
Много се радвам, че ти е харесал, Ева  Hug
Да, а може и в разтопен шоколад  Blush, че и аз съм на принципа ''колкото повече, толкова повече'' когато става въпрос за шоколад  Crazy  Който не го е правил по твоята рецепта, нека го направи  Wink

# 387
  • Варна
Пеп-4о,   bouquet благодаря! В нормална тава го сложих. Обаче май прекалих с плънката и се поомаза и отвън с лютеница. Rolling Eyes Ако става за показване, ще го представя в съседната тема. Hug

# 388
Здравейте, аз имам следния въпрос възможно ли е в рецептите за кексове, сладкиши и т.н, захарта да се заменя с мед?

# 389
  • Варна
Може.

Общи условия

Активация на акаунт