Отговори
# 285
Какво мога да сторя със сухи червени чушки, освен пълнени?
Ако са добре изсъхнали ги врътваш в кухненски робот и имаш добър червен пипер.... Laughing
Ако не са добре изсъхнали ги слагаш в платнена торбичка на парното и те изсъхват идеално.......
на климатик става ли Laughing и на мен само тази идея ми се въртеше сякаш, но исках нещо друго

# 286
Ако са добре изсъхнали ги врътваш в кухненски робот и имаш добър червен пипер.... Laughing
Ако не са добре изсъхнали ги слагаш в платнена торбичка на парното и те изсъхват идеално.......
на климатик става ли Laughing и на мен само тази идея ми се въртеше сякаш, но исках нещо друго
Че що да не става......Според мен си става......

Може някой друг да даде и по-сполучлива идея....Аз за момента само за това се сетих.... Laughing

# 287
Hug благодаря ти

# 288
  • София
 Голяма тава с мусака,вкусна,но няма желаещи освен мен  Sick  Какво мога да направя,преработка някаква или в боклука и вече няма да им готвя като не обичат домашните любимци... Sick
 Дайте някакви идей,моля ви Simple Smile

# 289
# 290
Голяма тава с мусака,вкусна,но няма желаещи освен мен  Sick  Какво мога да направя,преработка някаква или в боклука и вече няма да им готвя като не обичат домашните любимци... Sick
 Дайте някакви идей,моля ви Simple Smile

? замразяване newsm78 newsm78 newsm78

# 291
  • София
И  след размразяване..пак мен ме чака... Joy Да става.но ми се ще нещо да направя и вече да не готвя мусака...Много съм ги разглезила май... newsm78

# 292
  • Sofia
ММ, а ако добавиш зеленчуци(бамя, грах, чушки, син домат, зелен боб) за да стане като гювеч?!

# 293

Може някой друг да даде и по-сполучлива идея....Аз за момента само за това се сетих.... Laughing

на всяка манджа или супа по 1 чушка, много приятно ухае.
Или пък пържено пиле с парчета чушки вътре  Peace

мм, намачкай хубаво, оформи кюфтета - като картофени, нищо че и кайма има, но може и още 1-2 яйца за спойка да сложиш. Панираш в яйца, галета и пържиш или печеш, както обичаш 

У нас мъж ми е върл враг на класическата мусата, а младежите я хапват без застройка. Но откакто правя така, тип Овчарски пай - (само че каймата ми не е агнешка, а свинска/телешка/дивеч, каквато има) мъжете ядат по 2 чинии http://pep-4o.blogspot.com/2011/10/blog-post_13.html

# 294
У нас мъж ми е върл враг на класическата мусата, а младежите я хапват без застройка. Но откакто правя така, тип Овчарски пай - (само че каймата ми не е агнешка, а свинска/телешка/дивеч, каквато има) мъжете ядат по 2 чинии керамични или от алпака ? hahaha сигурно с бая комплекти си се запасила. newsm78 а имат ли предпочитание към цвета ?  Joy

# 295
ти пък сега  Crossing Arms нали трябва да подменям чиниите, пък за тях е важно мръвка да има вътре.

Добре, че от есента го правя това, щяха да ми свършат чиниите  Blush

# 296
  • под тепетата
Със сухи чушки има една разядка на Лулу в коледната тема - страхотна е, но аз и слагам по-малко чесън - общо взето на вкус.

# 297
Ооооооооо аз със сухи чушки правя едно ядене,знам го от моята баба и много го обичам.Измити и добре подсушени сухи чушки ги начупвам на парчета и ги слагам в малко сгорещена мазнина,бъркам докато си пуснат аромата и поомекнат малко,добавям 2 суп. лъжици брашно продъжвама с бъркането и след това разреждам с прясно мляко.

# 298
помагайте, на гости сме  и трябва да направя  гарнитура за рибата- в хладилника има само пресни картофи и брюкселско зеле; картофите- соте, ама брюкселското как се прави? задушава ли се? имам и пармезан за настъргване Praynig

# 299
помагайте, на гости сме  и трябва да направя  гарнитура за рибата- в хладилника има само пресни картофи и брюкселско зеле; картофите- соте, ама брюкселското как се прави? задушава ли се? имам и пармезан за настъргване Praynig
Брюкселското зеле може да го направиш задушено с масло.Ако там има микровълнова , затопляте хубаво и поръсвате с настърган пармезан / можеш да си го настържеш предварително/

Общи условия

Активация на акаунт