Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 119

• 107 665
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Ох,Ванчеее със теб и твоите приказки си падам от смях. Joy Joy Joy
Ето и моето двучасово творение за любимият.Хич не мислех да правя каквото и да е, ама такава критика ми метнаха че се засрамих и спретнах една набързо.
Остатъци от блатове и един измислен крем от кондензирано мляко,ижел,малко масло и къпини.Получи се много вкусен.А отгоре тъй като моите не си падат по ММ,заделих от крема добавих още малко масло,оцветих и измазах.Като стегна направо рисувах отгоре.

# 661
Благодаря Ви момичета за похвалните думи за тортето ми!  Hug Стана ми много мило...
Имаше и пробна торта с покритие от марципан Варна, който се разкъса по ръбовете. Тази я правих с фондана на Димитрана  Hug Тази я измазвах, замазвах с масления крем с една дискетка...прибирах в хладилник, изваждах пак замазвах  ooooh! Аз толкова бързоооо рабооотя, че масления крем се втечняваше  Grinning Сложих и предвидливо бордюрчета между блатовете, за разлика от предишната.
Имах и помощ от приятел-Мария М и Бенджолина са от нашата отчетна, та ми обясниха кое, как с втория етаж  Wink Та накрая заприлича на торта  Grinning
Гадничко се получи с подноса, не можах да си намеря подложка и сложих на железен поднос с мисъл, че ще я преместя после на картон, обвит във фолио...е да ама не, "страх лозе пази"  Grinning... Така си остана, много трудно изобщо ми се залепи фондана на подноса и имаше куп отпечатъци, но за друг път ще знам.„
Торта нова със сигурност ще има, стига поводи да има  Hug
Не знам за колко време ги въртите, тези нереалистични торти, но аз я правих 9 часа  ooooh!
Иначе си го знаете-Не сте Човеци-не мога да си представя, че тези картинки на торти, някъде съществуват наистина и пък се и хапват   bouquet

# 662
  • София
......но само Валерия е способна да направи смърф за 9 минути #Crazy,на нас простите хора ни отнема часове
Абе, я веднага да се извиниш! Ние не сме "прости", ние сме мааалко по-бавни и съвсем малко по-талантливиNaughty

Скромна.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 663
  • София

Ураааааа,успях.Благодаря на Енистер Heart Eyes,то било елементарно,ама......Яж, Ванче, яж Mr. Green
Бетина33 страхотни цветове и панделката ми харесва.
Дитсан,страхотна торта се е получила в крайна сметка.да ви е сладко. Wink
Мама на Боян, много хубава торта си направила на момчето, а малкия е невероятен сладур Heart Eyes

# 664
  • ВАРНА морето сините вълни
оххх писах ли писах а то взе че изчезна  #Cussing outсега на кратко
Ванче -цялата тема да си изписала само ти пак няма да ми омръзне да те чета -и за писател ставаш и за актриса ще те вземат веднага  Laughing
права си грозно ми изглежда подложката но само на снимката -на живо не е така -но аз си знам-изобщо не разбирам от апарата -знам само цък-цък и каквото такова-мъчих се да чета книжката еми все едно е на китайски Mr. Green
освен това аз скоро се престарах с една подложка-два дена я цвъках да я покрия с трева за да не дразня окото на извънземното  Laughing ноооо-аз нося и на бъзик и на критика и  ги предпочитам пред пришките по ръцете които имах
Дитсан-браво на теб -за два часа -супер си се справила
ехеее аз докато се натуткам  Ани Вани -много хубави тортички си ни показала
боже колко нови попълнения имаме напоследък -браво на всички за мерака

# 665
  • гр. София
Честит Трифон или Валентин от мен девойки!Кой каквото си избере да се чувства поздравен.Пожелавам на всички много любов,топлина,страст и пенливо вино!Ето първата ми рисувана торта за любимият ми мъж Алекс-обичам гооо txtloves

По-късно ще ви коментирам и ще ви покажа още торти.Сега отивам да празнувам   loveuuu

# 666
Ани-чка Бани-чка - И какво? И ти скромна го раздаваш. Ами много са ти добри тортите, какво да ти кажа. Да ям, да ям.. колко ще изям... И вкусно и красиво и добре направено. Браво! Само това куче смешно, странно... много е сладко ама тая печената чушка дето си му подала отпред.... затова е събрало погледа горкото. Кое куче яде чушка, бе? И то такава с релеф от крушово листо....  Joy Я, да си прибереш зеленчуците и един хубав кокал да му турнеш пред погледа, да видиш какви светещи очички ще извади....  hahaha
Ето първата ми рисувана торта за любимият ми мъж Алекс-обичам гооо txtloves
Ама, моля ти се! Никой и за миг не би се усъмнил, че не го обичаш. С толкова любов е нарисувана тази торта, че чак се плаша че е първа. Какви ли ще са следвщите. Айде, попразнувай пък после ела си покажи ШуърЧека. Като нищо ще светнат няколко чертички.... след това празнуване.
.....-и за писател ставаш и за актриса ще те вземат веднага  Laughing
Айде, моля ти се! Татяна Лолова е още жива /да е жива и здрава още поне 100 години/ Вече съм с паласки, сестро. Късно е тепърва на сцена да се качвам. Виж, чакам да свалят Венетка Райкова /и тя да е жива и здрава много я обичам/ , ама за там по-мога да се пробвам. Ще ви привиквам една по една и ще ви разнищвам. Нещо такова ми трябва на мен. Да ви дъвча безнаказано.  Mr. Green
-но аз си знам-изобщо не разбирам от апарата -знам само цък-цък и каквото такова-мъчих се да чета книжката еми все едно е на китайски Mr. Green
То, и аз така - цък-цък и затова накрая язък! Ама, ти и  обяснявай на Валерия, че ти се е изтумбила мушамата от снимката. То, нали и аз и обяснявах че ми се вижда милиметри непокрита подложка. И аз така виках - от апарата е... ама, не вярва тая гад.
Нещо много говоря напоследък.  newsm43 Отивам да паркирам метлата... поне до утре.

# 667
  • ВАРНА морето сините вълни
 Joy Joy Joy Joy Joy Joyсъс сълзи се смея Ванче

# 668
  • Norge
Нещо много говоря напоследък.  newsm43 Отивам да паркирам метлата... поне до утре.

И дума да не става!  Naughty Чакай малко сега.  Stop
Абе Ванче, нищо не става с тези гъбички, за прането ми е думата.
Тези черните, за които писах, не съм ги ползвала за наситени цветове, само за тониране и после за мацване тук - таме. Измивам с вода.
За сериозно боядисване режа парче дунапрен и после хвърлям, ако не греша, дори и концентрирана белина не помага. Да си оцветявам разни кремчета и тортички в цветовете на дъгата  Shocked, оооооооо, забравИ  ooooh!

Бетина,  Hug
Стоя си тук така аз, ама в темата не съм влизала отдавна.
Изключила съм се и от Фликъра, много ми идва писането.  Blush
А торти нали ме знаете, че правя по една на сезон   Wink , пък те сега сезоните нали се объркаха и останаха само два... Rolling Eyes Изобщо  ooooh!
Което има готово за показване, го качам само в Мултито.

Хубава вечер на всички ви!  Heart Eyes

# 669
И дума да не става!  Naughty Чакай малко сега.  Stop
Абе Ванче, нищо не става с тези гъбички, за прането ми е думата.
Тези черните, за които писах, не съм ги ползвала за наситени цветове, само за тониране и после за мацване тук - таме. Измивам с вода.
За сериозно боядисване режа парче дунапрен и после хвърлям, ако не греша, дори и концентрирана белина не помага. Да си оцветявам разни кремчета и тортички в цветовете на дъгата  Shocked, оооооооо, забравИ  ooooh!
Eй, от кревата ме върна. Ами, не стават за пране гъбите, нали и аз това разправям. Ти хубаво си мацваш тук-там, ама аз  направо си оцветявам. И като ти казвам оцветявам, разбирай че топя четката до кръста в боята и мажа юнашки. Това, за рязаните дунапренчета, ми е ясно. Чакай да ти разкажа една случка с едно такова дунапренче. Събирам си ги аз в едно пликче. Всяко вече в различен нюанс, щото понякога си ги пера, ако съм мазала с едно ъгълче. Една вечер, след дълъг разговор /разбирай монолог/ с малкото джереме на тема прекаляване със сладко, пъпки по носа, черни точки и други подходящи за тази сладкарска тема неща, джеремето реши че ще става нов човек. Пита ме, дали може да си вземе едно парче гъбичка от моите, и да си го прибере в банята до чисто новия антибактериален сапун и да си стърже околоносното пространство всяка вечер. Аз си пиша нещо на компа и накратко му обяснявам къде е пликчето с ЧИСТО НОВИ НЕИЗПОЗВАНИ нарязани парчена гъбички и продължавам да да си зяпам тука. Джеремето отива в банята и след малко крещи: "Мамооооооо, тоя сапун е много странен" С половин ухо го чувам и с половин уста го питам: "Що, бе? Какво му е на сапуна? Търкай там и трай!" Оня млъква и продължава да се чегърта и да си мърмори нещо. След малко, любопитството надделява у щерката и тя отива да види, аджеба защо мрънка брат и. Първо чувам здраво възклицание и след това бурен смях, приличащ на кудкудякане. Оня малкия дудне: "Кво се хилиш! Казах ви че тоя сапун не е у ред" Излитам аз и какво да видя. Малкото говедо стиснало очи и цялото му лице в синкаво зелена пяна. Поглеждам сапуна - бял както и да го погледнеш. Обаче в ръката му зеленикава гъбичка. Питам го откъде я е взел, оня скимти през пяната: "Е, от пликчето. Ама, да не ти хабя новите, взех една дето малко беше оцветена."............ А сега познай, кой беше боядисвал със тъмно синя боя нещо.....
Та, пак се отплеснах, ама мисълта ми беше че не ви знам на вас гъбите, ама тук повечето са твърди и на големи дупки, та не стават нито за мазане, нито за мацане. Аз си кълцам от едни дето са за чинии. Защото са от фин дунапрен с много ситни дупчици. Незнам ти какво мацаш с тях, ама вземи покажи онази африканска торта, която от месец ми стои за фон на десктопа. Тая торта Нелка, е нещото с което тотално и окончателно ме срази. Вече съм ти го казвала, но пак повтарям ОБОЖАВАМ Я!

# 670
Oх,Ванчеееее корем ме заболя от смях Joy Joy Joy Joy Joy
Ани Бани,хубави тортички.
Марая,страхотна рисувана торта.
А от мен един разрез

комбинацията беше страхотна и много се хареса на домашните.Доказателството е, че половината торта вече я няма.

# 671
Здравейте, момичета. Минавам само набързо да ви покажа злополучната си торта и после ще коментирам. Че у нас е ужас в момента - 6 деца има плюс майки и бащи и не знам на кой свят се намирам. Спокойно си ме дъвчете - ще се радвам, защото така си научавам уроците.  Peace

Има и мъфини, но не са тематично свързани с тортата.

# 672
Честит празник мили момичета   bouquet
Ей ме на и мене с моята Валентинска торта !
Силно съм впечатлена от тортите които виждам тук , всички са много красиви и примамливи. Няма да ви изреждам поименно за да не пропусна  някой и да ми се разсърдите.

Тортето е  с какаови блатове , любимия баварски крем , пудингово-маслен крем  , сладко от смукини и обилно полята с млечен шоколад. Семпла както винаги , че домашните още не съм ги научила да хапват фондани , марципани и разните му там други работи.

# 673
  • Norge
Ох Ванчеееее, чакай че го обърках, исках да кажа Ванччччччччччче. Да се смее ли човек, да плаче ли... Joy Joy
Знаеш ли, че и аз си имах една много любима гъбка, това преди времето за торти. Ползвах си я за гримиране. Веднъж, изпрана, я оставих на перваза на балкона. Да съхне. Във Варна.
Във Варна - чайки. Гладни.  Rolling Eyes
Докато се завъртя два пъти околко себе си и на перваза като някой изтребител се стрелна едно клюнесто, лап - и с един замах любимата ми гъбка потъна нейде в недрата чаешки. Close
Не знам как биха реагирали на зелени и червени дунапренчета Laughing, сега наоколо ми само лебеди и разни такива хвърчат, а и си нямам тийнеджърка вкъщи, те също предлагат интересни изживявания... ooooh! Hug

Не бе, с тези силните бои прошка няма, това е, че на черното мааалко по-прилично Joy стои нацапаното. Но и то е до време. (Четката до кръста, оооооох......  newsm62)

Стига сега с тая Африка Blush, аз съседния на Африката по си го обичам, той ми е голямата любов на мен...  Kissing Heart

# 674
Ванче, ако го беше и документирала с някой и друг фотос за спомен
 ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт