Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 119

• 107 664
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Валерке,аз вече казах "Стар човек съм,ученици нямам а и внуци"стига със тия надписи сте ме яли. Embarassed Mr. GreenТо не стига че ги мразя и ги правя на сила та и това.
Вече си купих буквички които бях решила да използвам за тортите и затова ги взех да ама място не остана дето да мога да ги сложа.
А сърцето на Кермит е жълто защото така си беше на картинката, а аз като взема да копирам нещо не се и замислям,карам го 1 към 1.
Ванче,моите букви дето взех и не съм ги ползвала май са същите ама малките че все нямам място за тях.

# 646
  • Банкя
Ето го моето сърце.Не може без желирани бонбони -за децата.

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 16:20 от tarlio

# 647
  • София
Хайде и аз да се покажа след голямо отсъствие.  Simple Smile

Тортата ми има мноого кусури, но я правих без грам настроение и много набързо. Днес моето момиченце става на 5 годинки. Тортата трябваше да е за детската градина, сладките да почерпи в балета. Да, ама от миналата седмица сме много болни. Децата уж бяха добре, но от вчера ги повтори. Sad(( Ходим само по лекари. И така тортата я направих на две-на три. Има си целулит, смотана рокля, отпечатъци на подложката, които всъщност не се виждат. Надявам се за детския клуб да се представя по-добре с тортата, но за момента нищо още не съм захващала да правя.  Rolling Eyes
Та така, почерпете се за здравето на моята Габи:

# 648
4естит празник на вси4ки празнуващи днес  bouquet
Само ще си пусна тортите ,коментарите по късно.Моите проблеми с ръцете пак ме мъ4ат,дори писането ми е трудно ooooh! Mr. Green
ето една серия на Мики и Ко Mr. Green

# 649
  • София
Я и аз да се включа да се пробвам да ви коментирам Mr. Green, да видя до къде ще ми стигнат думите Laughing,ако пропусна някой не е умишлено Heart Eyes
Марина Д,УУУУааау,много красота,много талант,много нещо.Водата наистина е като истинска,браво....направо си невероятна Heart Eyes
Ditsan,много ми харесва жабока,удава ти се апликирането.Джони Деп и той е хубавец Peace
Мari eta,честита годишнина и честит ти рожден ден на патерици.Всичко най-добро желая HugМерси за рецептата,още я сънувам тази торта.
Мaria m, много шаренка торта,аз точно такива харесвам.Блатовете с гелова боя ли ги боядиса?Много ефектни изглеждат.Браво.
Стигнах до Албена,но няма шоколадова торта newsm78. Heart Eyes
Тук е момента да благодаря на всички с които си комуникирам на лични и на скайп и досаждам с въпроси....Албенче,Ванче,Вал,Рая,Мечо пух,донята Коприва,Ванилията мадагаскарска,Енистер и може би забравям някой,но не е умишлено.Благодаря ви за всеотдайността и настоението,което създавате Hug Heart Eyes
Лени К, много вкусна изглежда тортата ти, но наистина прозират блатовете.Каква е отвътре?
Irini4, Китито ти се е получило страхотно и теб те бива в апликацията bowuu....и на мен ми харесва табелката, обаче маргаритките ми идват малко дебелички,но мини кейкчетата ти много ми харесват,идейни са.Браво Peace
Еееей това писане не е лесна работа,ще прекъсна временно да похапна и после с нови сили ще продължа Hug
Честит празник на кой каквото празнува Heart Eyes Hug
И сега видях на Патрияни красотите,много весели и цветни торти.Винаги съм се чудела вие с Албенчето цех ли си имате у вас?newsm78.Поздравления за неизчерпаемата енергия и талант  bouquet

# 650
  • Norge
........ дунапреновите четки.

........ винаги остава цвят по тях. Тази кръгличката беше новичка, но и тя отиде по дяволите - оцвети се в червено от черното.

Моите са от черен дунапреееен.  smile3540
Боичките пО го щадят него. Heart Eyes
---
Не съм ви посещавала от година или повече, сега се вмъквам за втори път през последните дни, поздрави на всички. Hug

# 651
Радва ме Вашето одобрение за тортичката  Hug

Valeria, и аз до този извод стигнах, че за по-големи фигурки ще трябва на етапи да ги майсторя. Взимам си бележка  Peace. Пейчицата е за двете гълъбчета  Whistling, ако я бях направила по-голяма, като за мечето щеше да седи грозно/според мен/.

# 652
Маринааа, жесток дракон! Направо ме разби!

Валерия, ЧРД на втората! ТОртата ти отказвам да коментирам!

Ванче, бутилката е много готина. Това за етикета само ти си го знаеш Simple Smile

Пат, кога успяваш бе жена?!?

Стаси, уникални меднки. Направо се захласнах докато ги гледах.

ооох викат ме...

# 653
Честит празник на всички, които празнуват!

Супееер! Получи се качването на снимката...Благодаря сърдечно на juliaM Hug

# 654
  • София
Пат, много жива Спондж Боб картинка!!!

Ванче, прекрасно изваяно сърце!

Копривке, сладките са супер! Много ми хареса комбинирането на средства за украса - мм и плодовото желе:)

# 655
  • София
...и такааааа Mr. Green с бодри сили продължавам стигнах до 40стр.и започвам от Мечо пух, много ме радваш,в теб виждам невероятен напредък и стремеж за развитие bowuu,кефиш ме,много ми харесват тортите ти,винаги спретнати и пипнати,очаквам с нетърпение да видя каква ще е следващата ти торта.Кога е това предизвикателство,започнахте ли показването на шедьоврите? Mr. Green
Стефина,а в твоите смърфове и гъба ми останаха очите,но само Валерия е способна да направи смърф за 9 минути #Crazy,на нас простите хора ни отнема часове Mr. Green.Страхотно си се справила.Как разточи толкова тънко това Пикко,аз много се мъча с него като го разточвам,в средата винаги ми е най-дебело. newsm78
Julianka, ние с теб сме в една отчетна,макар че отдавна не се отчитам там Mr. Green.Тортата с палячото е уникална,копирам си я ....и замисъла и изпълнението са перфектни.Другата е с уникално цветово съчетание,много ме Фпечатли,много е нежна....и според мен обувките са две еднакви Mr. Green
Enister Mr. Green Mr. Green Mr. Greenвземи покажи някоя торта,вместо да търсиш под вола теле Mr. Green,очаквам бъзиците на Ванчето hahaha hahaha......Както знаем от опит тортите в чашки за ядене с лъжичка са най-вкусни. Mr. Green
Таrlio, честита годишнина и на вас.страхотно сърце,а колко ли е вкусно,мммммм..... Blush
Galmir, понякога украсата прави тортата Heart Eyes.Колко време ти отне направата на това чудо,чупи ли се лесно после при лепенето?
Бетина33, много нежна торта, а панделката е едно бижу.....
Малееее Енистер превзе темата,през пост все тебе виждам Joy Joy, дано поне се ограмотим hahaha
 #Crazy #CrazyДоминиканката,суууупер....ягодите истински ли са?Не обичам тирамису,но това изглежда божествено.Бишкотите ги редиш във формата или после ги лепиш?Прочетох и си отговорих на въпроса  Mr. Green и аз като Валерия май прекалявам с тези зеленийки Mr. Green
Violetblue Виолетово-синя....заради името ли пишеш винаги в лилаво? JoyТортата ти е страахотно нежна,а цветовата комбинация уникална.Да е жива и здрава майка ти още дълги години.
Megsy, страхотен мечо,нищо че е дундьо,толкова е симпатичен.
Доня Копривка, малко звучи като покривка Joy Joy, отдавна не се беше вясвала,но гледам не си си губила времето.Томас е леко стряскащ,но ще го направиш щом си упорита. HugЧестита ти медийна изява и браво на мъжа ти за подкрепата Peace
Ван444е, леле каква красота,колко изпъната и пипната торта,мечетата са невероятни,Флюбена съм.Майка ми скоро има рожден ден и толкова обича мечета,май ще копирам твоите,макар че съм влюбена и в мечето на Джулианка май беше едно сиво-синьо......Както и да е, с нетърпение очаквам момента, вкойто ще публикувам торти и ти ще ме ядеш Mr. GreenМаксимално ме кефите с Валерията с чувството си за хумор и за позитивизма,който лъха от вас. bowuu Hug Heart Eyes
Retoi, браво, страхотни фигурки, браво.
Вал, за теб какво и да кажа ще е малко,на теб Господ дал и се забравил......като гледам на теб подложките са ти в пъти по-добри от тортите ми Joy hahaha. bowuu  bouquet
Tarlio, иде ми да забуча пръст в твоето сърце. Wink
Petia tag, да ти е живо и здраво детенце.Китито изглежда малко като ритнато през устата... hahaha,не се обиждай, иначе ми харесва.Не трябва ли да има и уста, макар че и на Патрияни няма..... newsm78, никога не съм се заглеждала всъщност.Дано се оправят бързо дечицата ти и да изкарате един вълшебен рожден ден. Heart Eyes
Аууу какви лебедчета,браво.  bouquet
Приятен ден момичета Heart Eyes, прощавайте ако съм пропуснала някой,просто не се върнах толкова много назад,но вече ще опитам да съм редовна.......

# 656
  • ВАРНА морето сините вълни
привет отново -ЧЕСТИТ ПРАЗНИК-който и да празнувате!!!
Здравей Нелка- много ни липсваш -къде се загуби-пусни ни шедьовърче да повъздишаме малко  Laughing
Патри-страхотна производителност както винаги -всичките са чудесни много цветни и детайлни-искам да те попитам тези черни детайли на тортата с гербери -с каква формичка се правят
Лени - чудесен жест за половинката  Laughing
Копривче- много шаренко и весело при теб  Laughingвсичките са страхотни-и аз бая се озорих с тоя Томас-голяма играчка е -аз за лицето гледах от Vbox
Ванче -сърцето ти е убийствено а мечетата -нямам думи -перфектно
Ретол -добре дошла-много добро начало-Да ти е живо и здраво детенцето и още много торти да му направиш!!
не мога да не спомена Дитсан- много съм впечатлена от тортите ти -Кърмит е като истински обачеее очите ми останаха в пиратската торта -отстрани рисувано ли е и с какво -на мен това ми е голямата мъка не пиша красиво и не мога да рисувам а понякога това много ми липсва -браво мила справила си се блестящо-аз днес се боря с книгата -може ако ми се наложи пак да те притесня
Петя-Честит Рожден Ден на дъщеричката ти -бързо оздравяване-въпреки всичко на мен Китито много ми харесва
да си покажа днешната тортичка и пак се захващам за работа

# 657
Иринич,можеш да измажеш и да направиш този ефект с ганаш ,но също става и с крем Оле на Ьоткер+ 300мл. пр. мляко + 100гр разтопен шоколад и 100мл. сметана.Но сметаната я прибавяй накрая,като предварително си я разбила .Ето виж моя торта с такъв крем.http://www.album.bg/mameto/images/28593128/

# 658
Честит празник на всички!  bouquet
Betinka, рисувано е със четка и едни боички които се водят телесен цвят.Някое от момичетата/не помня кое/беше взела доста по погрешка и писа ако някои иска,та от нея си я взех.Рисувах хеи така направо на око както дойде че тортата беше доста ниска и мястото ограничено.
А тази комбинация от сиво и лилаво ще се копира да знаеш.Много ми харесва.
Tarlio,много хубава и апетитна тортичка.
Петя ,дано дечица се оправят бързо.Да ти е живо и здраво детенце и не се ядосвай.На мен Китито ми харесва,има си малки проблеми ама то така е като правиш на бегом и без желание.
Патрияни,направо ме побъркваш .Кога успяваш бе жена,не стига че много а и страхотни.Дано ръката се оправи бързо,че знам колко е кофти.
Лени,хубави лебеди.

# 659
......но само Валерия е способна да направи смърф за 9 минути #Crazy,на нас простите хора ни отнема часове
Абе, я веднага да се извиниш! Ние не сме "прости", ние сме мааалко по-бавни и съвсем малко по-талантливи.  Naughty При това, ние сме обикновенни земни жители, а, онова от Мелмак няма нищо общо с нас. Относно дъвкането... няма да ти се размине. Щом носиш на критики, ще те ям.... като торта в чашка ще те изкусам, само да ми паднеш.
betina33 - онзи ден се бях сетила за тебе. Изчезна напоследък, ама да видиш че съм пич, ти прощавам с това виолетово завръщане. Ще те изядат за тоя сбръчкан лилЯв найлон под тортата, ама се оправяй сама, не си малка.
Моите са от черен дунапреееен.  smile3540
Боичките пО го щадят него. Heart Eyes
Щадят го, ама,  друг път!  Tired И сурусинкеви да са ти четките, набие ли  се боята вътре, забрави да стане чиста отново.  Stuck Out Tongue Winking Eye Аз тая я киснах в спирт и продължава да си пуска розово. Само дето кожата на пръстите ми падна от пране в спирта.  Сега четката остава само за червена боя. С какво ги переш твоите???
patriyani - много си пазиш ръцете, като гледам... По цял ден и по цяла нощ ги пазиш.... Май, изобщо не ги оставяш да почиват. Тортите са супер, но плоското Мики ми е любимец. Маналия месец ми се размина същото. Още ме е яд.
tarlio - Много готино сърце. И бягай бързо да си оправиш "боМбоните" , че Моля Другарката ей сега ще мине и ще ти зачерви вратлето...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт