Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 119

• 107 834
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте и от мен!  Hug
 (Аз редовно "плакна очите" и релаксирам тайно в темата, но от мокает не качвам моите "творения" от години  Embarassed )
Не мога да изброя поименно коя колко е по- по- и най-  (ама поне последните ще опитам)
Вал, ти си го знаеш ама и аз да се включа в "бравомера" - Франклин е уникален (бих се изненадала ако беше показала нещо несъвършенно)
julianka - мечето е като истинско (само цветът ме обърка),
ditsan - Дано този пич, заведе гаджето си да види на живо вулкана на Филипините Wink
snijinka - щайгата е много хубава
Албенче - Страхотно зелен цвят на тортичката
violetblue - Колкото и да са ти били големи проблемите - за мен са невидими Wink
stefina - Уникални са Смърфовете, аз моята 1/2 е невъзможно да я хвана нещо да ми моделира - благородно ти завиждам
 Ето тук са ми тортичките от няколко години  Crazy ooooh!
- първото ми творение ; - от последният ни РД ; - тази от миналогодишният ни РД ;  - хелоуински мъфини по идея от тук ; това е една дооста целулитна торта (много бързо я сътворих поради липса на време), но достави толкова радост за 50г брак (милите не са имали истинска сватба и "младоженката" цял живот си е мечтала - освен тортата я изненадах и с "булчински букет" от лилиуми и хризантеми) ; - Торта изненада за един прекрасен Човек с огромно сърце ; - торта Принцеса за една малка принцеса ("фустите" (маслото и блатовете) много се виждат под "ефирната розова тафта" )
Повече снимки тук https://plus.google.com/u/0/photos/102387636313184571373/albums/ … 27980873504561265
и тук
Край! дано да не съм досадила прекалено много с "творенията си"  ooooh! Blush

# 466
Скоро не съм се разписвала,пак ви изпуснах ooooh!
Пепи,добре завърнала се.Да ти е жива и здрава мама,тортата е страхотна
стефина,4удесна торта,а подложката един път.Поздрави и за помощника
галмир, ама надарена мацка бее Laughing
ЛаЙтблу,радвам се ,4е се завърна,ама хайде покажи и другите торти Heart Eyes Hug
Игли4ее,Шоле ли е моле ли е не знам ама след семинара ако ми отворят куфара митни4арите(и за Искронето молдове )   голямо Шоу ще е Laughing
Лукс,много готина 4анта
JULIANKA,еиии много сладурско ме4е,супер
Албенка,какво да каже за теб 4овек ,бравоо
снижинка,много ми харесаха тия плодове...много изпипани
Виолетовата,ни дей рива,тортата е станала много добре ...Да е жива и здрава кака Емма Hug
Дитсан,много идейна торта..за снимките те разбирам
Добре ли разбрах,къщи4ката не е торта??
Дивина,добре доШла  Hugстрахотно на4ало,браво
Доминиканката,страхотен цвят
Много красоти изпуснах да коментирам,поздравления
Много торти имам за ка4ване,но ме е налегнал един мързел в това студено време(е ,не е като при вас ,но си е струдено Mr. Green)..наблягам на Шопинг терапията Laughing..ето някои торти4ки

# 467
  • София
Благодаря за коментарите за тортта ми на iskrone, BiankaD, ditsan и stefina. И на всички, което се включиха за дъстовете  Hug
shemet_neveroiaten готина Барби торта, ама и на мен ми се доядоха еклери Wink
Valeria кексчетата са много красиви. Франклин, Мечо и Видричка са станали перфектни. Панделките са много хубаво бухнали. Къщурката на Франклин е страхотна, разбирам защо искаш си направиш молд от дънер  Grinning
Иглика, крайния продукт от молда с листото е изключително реалистичен, много красиво оцветяване. За молдовете ако решиш нещо ми пиши. Готина тинкърбел, чакаме тортата и. За маргаритките като четох, видях че им окръглят леко листата, за да не са остри и ги притискат с един от инструментите в средата, аз даже мисля другия път като пробвам да мина с въртене листенцата с четка за зъби, така правят за карамфилите. А за жълтичкото, като притиснеш топченцето в обикновена цедка, става чуден релеф.
vali-bali аз не съм експерт по кошниците, но пиша това което съм чела – за самата кошница знам следните варианти – да я изплетеш от шоколадово тесто/например на Ванчето от библиотеката/ или  фондан, който, можеш да оцветиш предварително или след като я сглобиш. Или да я шприцоваш, с ганаш, а може би със сметана също ще стане. За пълнежа вътре си е нормална торта, каквато ти е по вкуса. Аз лично правих кошницата с вита торта с крем ганаш и един сладкарски крем, и понеже така или иначе имах ганаш я шприцовах с ганаша, размесен с малко от сладкарския крем. За да имам повече обем отгоре, над тортата си направих куполче от блатове и крем. Отгоре го покрих със зелен фондан и забих цветята.
ditsan благодаря за постъпковите за къщичката, става ясно за какво иде реч. Къщичката изглежда много добре като е боядисана, планината е готина. Как постигаш този хубав релеф? А бисквитките са си като пясък, какво не им харесваш.
Бенджолина много сладко се е получила тортата с тези калинки. Другия път измажи добре с масления крем, или си сложи отстрани борд от тънки блатове и ще стане супер равно. Още повече щом ти е протекъл крема, блата от страни би те спасил.
lightblue много изчистена и стилна торта
Veseto_ тортата ти е много красива и изглежда изключително вкусна
lux много хубава чанта, супер равни баклавички, дръжката е много добре направена. Жалко, че не я запази за предизвикателството, определено попадаш в темата
sladuranata_ готина Барби торта
marvina добре си прикрила плохите хич на личат. Тортичката е весела и пъстра, хубаво си я опаковала
Amaretka интересна идея за рибарската торта
_Пепи_ да ти е жива и здрава майката, тортата е прекрасна. Много изчистен и красив дизайн
Darlinka сладки торти, да ти е жива и здрава кръщелницата. Патенцето много ми харесва. А сега като дойдат цветенцата ще е голям кеф. Много хитро си решила проблема с кройката за обувката  Grinning
МаринаД много е сладък тюлена
GreenEyes вкусно изглеода тортичката с розите
Албена много сладки патоци, кривата торта е много красива, харесва ми съчетанието на черно, розово и сребристо. Готин Пух
~divina~ мисля, че доста се подценяваш. Много хубави торти. Емблемата на футболната е супер равна и точна. На мен ми допада коледната торта, елхата е много красива, пък пух е хапнал повече коледна баклава и затова е така  Wink Двете торти с розите са много стилни. Ти какъв фондан използваш? На мен не ми се пука по ръбовете. Да не би след като разточиш да държиш дълго преди покриването?
ДОМИНИКАНКАТА готина е тортичката, и феята е готина. Да с молдове стават много добре фигурките
violetblue въпреки смотаната сметана, тортата изглежда много добре. Хитра идея за разрязването. Кититата са много сладки, харесва ми дизайна и как си изписала 10. Да ти е жива и здрава рожденичката
snijinka тук повечето сме любители, пък ти с тези плодове не виждам основание да се цепиш от групата  Mr. Green Много хубаво да се получили
Данче, аз често ползвам блатовете на сладък път, а те не са по- дебели. Стават си всякакви торти, аз леко ги напоявам. Пиши какъв вкус торта ти се хапва и ще измислим нещо.
julianka поздравления за тортата, харесва ми и като диайн и като цветово съчетание. Е разбира се мечето ми харесва най- много. От вътре какво е, изглежда доста голямо
stefina Ти на къде отслабваш, не мога да разбера  Mr. Green. Тортата ти е перфектна, като се започне от подложката, мине се през гъбата и се стигне до смърфовете, Гаргамел и котака. Много ми харесват фигурките, бравос на мъж ти за помощта. Гаргамел е готин отстрани
galmir да определено ти е потръгнало на еротични торти
Тedy готини торти, редовно ги качвай. Малко ми малеят снимките. Готини Том и Джери, хитра идея за кошничката отстрани, харесва ми змея, а и тортата книжка.
patriyani чудна е таз мацка, много красива апликация. Много готин дънер, мечо Пух торта ли е вътре, доста голям изглежда. Книжката със супер Марио е страхотна. Снежанка и футболиста са много хубави. Добре се разсейваш с шопинг терапия  Wink

# 468
  • София
И сега след два часа коментари  Mr. Green да си пусна тортето.
Тортата е за мъжа на една приятелка, който тренира карате, затова искаше да е торта кимоно. Малко ми беше неясно как се оформя релефа, но си извадих ценни поуки и следващия път ще е по - добре.

Вътре е шоколадов ганаш и блатовете на _Пепи_. Възползвам от случая да благодаря за рецептата и отличното обяснение   bouquet

# 469
Здравейте!
Чета ви почти всеки ден, но не съм коментирала от поне 20 страници. Все не ми остава време, струва ми се нередно да отбележа само някои торти и затова си трая. И торти не показвам. А имам за показване.

Искам с огромно закъснение да честитя рд на Марина. Тя вече се готви за следващия вероятно, но аз помня, че тогава не успях да пиша, после се отнесох, а венецианската маска, която тя беше направила тогава още ме преследва. уникална. Браво Марина

На Извънземното незнам какво да му кажа. То бива талант, бива, но това твоето Вал на нищо не прилича вече.

Мечо Пух, забелязвам в теб огромен напредък, просто ме кефиш максимално.

Пат, Албенке
, все се чудя за вас кога спите. Уникални сте и двете!

Стефина много хубава торта си направила.

Джулианка, мечо е много сладък!

Фиолето, да ти е жива и здрава Емма. За тортата не се кахъри. Ако всичко беше минало безпроблемно нямаше да имаш история за разказване  Laughing .
Хубаво е тортето, не му личат много драмите!

Дитсан, ти както си тръгнала скоро производствен цех ще отваряш! Simple Smile

Дивина, добра работа.

Сладураната
, много сладко Барби.

Марвина , много изчистена торта, хареса ми!

Разбира се пропускам твърде много торти, но доста съм пропуснала и ми е невъзможно да коментирам накуп. Дано няма обидени.

Марина, все забравям да ти кажа колко ми е забавна рубриката ти "Усмивки от старите ленти". Всеки път като покажеш нещо ме усмихваш, за което ти благодаря Simple Smile !

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 08:45 от доня КОПРИВА

# 470
  • Пловдив
Момичета, благодаря за отзивите  Hug За жалост наистина нямам време да правя торти по поръчка и за сега ще се задоволя само с торти за раднини. А и ремонта ни много се забави и при свекърите не ми е комфортно да работя. И все пак се надявам следващата торта да е от собствен терен.

Сори, че няма да ви коментирам, но времето наистина ми е кът, а вие и тортите ви сте много.

# 471
Лили, благодаря! Heart EyesБлагодаря и на всички,които се усмихвате на моите "усмивки" HugПовечето от вас тук са младички и не знаят какво беше да си намериш сребърни перлички/например/ по онова време LaughingСъжалявам,че няма да намеря снимката на коледната къщичка,която правих за детето през 1992г/по модел от едно списание тогава -БУРДА/.Моя приятелка ми купи от КОРЕКОМ едни желирани бонбонки/които сега има навсякъде Laughing Laughing/,и още едни захарни спирали,та я украсих нестандартно LaughingЕ,не беше лесно,но пък развиваше въображението JoyДетенце беше малко,ние бяхме млади,тъй че изобщо не се оплаквам!!!Зеленоочке,живи и здрави да са родителите ти още мнооого години!!!Албенка,твоите патенца направо ме стоплиха в тоя студ LaughingДивина,добре дошла!То равно,то гладко...ако това е началото-чакам с нетърпение продължението!!!Марвина,да е жива и здрава Марти и все такива вкусотии да й правиш!!!Доминиканката,за зомбито може да поспорим,особено след моята Уинкс Mr. GreenВиолетката,ЧРД на Емма!Много оригинална торта,а проблемите си знаеш само ти HugСнижинка,ти на това любителско ли му викаш,а Crossing ArmsКое ли е професионалното тогава... Heart EyesДитсан, ега ти странното задание JoyОбаче ти си си свикнала на такива,май HugЮлианка,тоя мечо е повече от страхотен!!!Как му направи козинката?Стефина,Ще прощаваш,обаче най-впечатляващия образ за мен е Гаргамел LaughingБраво на майстора!!!Галмир,тая що още не е свалила имплантите??!! JoyТелевизия не гледа ли? Mr. GreenТеди,хубави тортички!!! HugПатри,пак страхотна серия HugТози път ми е любима Снежанка-много миловидна физиономийка има!!Мечо Пухчо,че и черен колан даже!!!Браво!!! HugЕ,не спазих обещанието да не се показвам,ама вие сте добрички и няма да ми се сърдите много,нали?Сега  изчезвам,а вие стискайте палци,че водя неравна битка с един дракон при променлив резултат Mr. Green  Изобщо нямам идея какво ще излезе накрая newsm78 Joy

# 472
          Благодаря ви дами за милите думи!   bouquet
          Да си призная много не ги заслужавам - щайгата е щайга, защото не можа да стане кошница. ШТ е леко пресечено и като го драсках с шишче за дървен ефект стана ужасно та се наложи да го замажа с разтопен шоколад. Плодовете са плодове, а не зеленчуци, защото това ни караха да правим в училище по трудово. Mr. Green Тортата не е добре измазана с маскарпоне, но с кухненския нож толкова. И накрая даже аз се изненадах колко добре се получи. Така че мястото ми не е много тук, но това няма да ми пречи да ви следа и да се радвам на красотите, които творите!   chef   chef  

# 473
Честит празник на всички Светли, Светлании и техните производни!
 Днес се чества св. Фотий! В тази връзка честито и на Фотка Joy-нищо, че това и е ника! Честито и на sisi7510-Светле, бъди здрава и продължавай да твориш красоти!

# 474
мечопух-много изчистена и сполучлива торта.Позложката ме впечатли, как направи релефа на паркета?
стефи-много красива торта си направила- и гъбата и подложката, да не говорим за смърфовете и Гаргантюа- всичкчо е страхотно!
Патрияни- при теб отново много и интересни торти- любима ми е с бюрото и с Мечо пух на дънера-много реалистично с тия тревички и гъбки!
julianka много красиво мече, направила си го толкова пухкаво, че ми се иска да го гушна

# 475
Честито и от мен на всички "СВЕТЛИ" дами в отбора.
Цолова - не се скатавай, и ти да си жива и здрава. Сиси и ти и малката принцеса да сте живи и здрави, Фоткова не е именячка, ама и тя да е жива и здрава.
Аз се опитвам да изчета последните страница, ама се загубих тотално в новите имена.  Shocked
Ето ви една торта за една Светла. Изобщо не знаех че е именячка, освен че е рожденничка.
И ОЩЕ

# 476

Цолова, честит имен ден и на теб! Честито и на всички останали празнуващи по различен повод. Много се радвам, че има нови попълнения, а и толкова много. Тортите на всички са страхотни! Поздравления за огромния труд!
Моите скромни стари торти надявам се да мога да ви ги покажа съвсем скоро, както и по-често да се разписвам в темата.

# 477
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЧКИ!Да са живи и здрави и да си носят имената със гордост.
МаринаД,вярно май се специализирах във странни изисквания и изчанчени искания,но нещо взе да ми писва.Та по този повод имам нужда от помощ
Трябва ми подходяща снимка на жабока Кермит за апликация за една дама че той и бил любимеца.Намирам ама нещо само глава,или глава и ръка  и някакви такива.
Имам торта за показване която УЖ беше за утре а снощи по -нощите ме пришпориха за днес да е готова.Току що я завърших и я пъхнах да стяга че се разкриви навсякъде и не съм я снимала.

# 478
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЧКИ!Да са живи и здрави и да си носят имената със гордост.
МаринаД,вярно май се специализирах във странни изисквания и изчанчени искания,но нещо взе да ми писва.Та по този повод имам нужда от помощ
Трябва ми подходяща снимка на жабока Кермит за апликация за една дама че той и бил любимеца.Намирам ама нещо само глава,или глава и ръка  и някакви такива.
Имам торта за показване която УЖ беше за утре а снощи по -нощите ме пришпориха за днес да е готова.Току що я завърших и я пъхнах да стяга че се разкриви навсякъде и не съм я снимала.

Кермит

# 479
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи, Цолова   bouquet
Ще си пускам поръчка в Кукибуки, ако някой/от София  Laughing/ иска нещо, но не му стига за поръчка да ми пише, ще го пусна с моята.  Grinning
В хитрини са докарали пак от млодовете бебенце.

Общи условия

Активация на акаунт