Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 119

• 107 789
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Бързо питане в комплекта имаше ли книжка?
То, книжка имаше. И клипове гледах. Ама, смотаното си е смотано. Изнервиха ме много човечетата. Иначе молда си е перфектен, ама като ме гепят лудите, нищо не помага. Нещо като не ти е любимо, нищо не помага....
Я кажи кога ги облича,като изсъхнаха  и на парчета или след като ги сглоби.
Ами.... направих си всички части от телата. Огънах си ръцете и краката както си исках и така съхнаха. После по кройките от книжката ги обличах. Прекопирах си ги на паус и така ги рязах, не принтирани, че се разминава размера. Обаче пак им бяха големи дрешките, та прекроявах. Една от фигурите е с женско тяло, но кройката на бодито не пасна. Широчко и беше. Ама, то това да ми е проблема. Обличах ги съвсем изсъхнали. Затова всички са с колани, да не се виждат снадките от дрешките. Иначе краката са детските. Само ги поразтегнах, за да станат по-дълги и по финни, че дебелеха спрямо телцата.

# 496
Ванче,ужким и аз така ги обличам ама много зор.
Сега да ви се оплача,контактувах със мацката от Ксеркс,исках да си взема ММ и едни формички за фризьорство и я питам колко трябва да ми е поръчката за безплатна доставка.Тя ми отговори 70лв.И аз си разсъждавам че ще купя още нещо и ще станат 70 лв.Реших че ще взема два пакета ММ и и казвам а тя ми отговаря че ММ не влиза във стойноста за безплатна доставка.Тогава я попитах може ли да си взема нещата на място/точно на 15 мин път ми е/и тя ме отряза-не може.Само със доставка.Еййй не ми издържаха нервите и казах че ще си работя със Ирида.Така че аз няма да я пробвам тая ММ,и по вече няма да купя нищо от тях.Егати гадовете,е няма да им плащам доставка за 5км растояние.

# 497

Сега да ви се оплача,контактувах със мацката от Ксеркс,исках да си взема ММ и едни формички за фризьорство и я питам колко трябва да ми е поръчката за безплатна доставка.Тя ми отговори 70лв.И аз си разсъждавам че ще купя още нещо и ще станат 70 лв.Реших че ще взема два пакета ММ и и казвам а тя ми отговаря че ММ не влиза във стойноста за безплатна доставка.Тогава я попитах може ли да си взема нещата на място/точно на 15 мин път ми е/и тя ме отряза-не може.Само със доставка
Аз когато си поръчах ММ оттам, ми звъннаха на секундата и ме попитаха дали съм прочела че за ММ и шоколадите /ако не се лъжа/ не се отнася безпл. доставка. Не бях го прочела, незнам каква е причината, но аз също си платих доставката. Преди много, много време аз също бях питала дали мога да отида на място за нещо, вече не помня какво но и на мен отказаха. Това си я тяхно право, разбирам и з това не мога да се сърдя. Все пак това е онлайн магазин. Не е добре това което ти се е случило, ама всеки си има някаква политика и предполагам че трябва да си я спазва. Иначе съм доволна от обслужването. Преди време ми потрябваха спешно силиконовите копчета, беше някакво гадно време навън, обадиха ми се че ще дойдат за 48 часа вместо за 24, аз естествено изплаках че правя торта и ми ги доставиха на следващата сутрин. Не мога да не го оценя.
И от другите онлайн магазини съм доволна. Всички са любезни и съпричастни.
Та, Дитсан, не се коси, това е положението.
Дзверо, сега се сетих че от 2 месеца ти обещавам да ти покажа  силиконовите копчета. ЕТО ГИ

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 20:01 от van444eto

# 498
ditsan , ако искаш пиши ми какво ти трябва, аз ще говоря с Петя/така се казва мацката/ да ми ги докара в касата, а ти ще минеш да си ги вземеш от при мен, без да плащаш никаква доставка, независимо от цената. Поне така сме процедирали досега с доставките от там.

# 499
Здравейте дами ,влизам при вас с една молба,но първо искам да изкажа възхищението си от малкото което видях в темите ви  bouquetСтрахотни сте ,убедена съм ,че това е един талант и огромна любов към творенията ви  bouquet  bouquet  bouquet
Бихте ли ми препоръчали рецепта за малка торта с фондан за начинаещи за св.Валентин Peace изчетох доста рецепти,но още повече се оплетох Crazyвсмисъл крем,блат и фондан-дано не ви притеснявам Peace

# 500
Ванче,абе вярно така е ,тяхна политика но не мога да си обясня защо.2 пакета ММ са 60лв и другото става 80лв,малко ли е.Защо ММ да не влиза,и защо да не мога да отида да си го взема.Явно крият нещо.Абе няма значение,както съм карала досега без тях пак ще карам.А те със тези цени и политики само губят.
Руми,благодаря ти мила но не искам да те забърквам ,вие сте си приятелки.Аз веднага се сетих че така ще стане но не е там въпроса.

# 501
Ванче,абе вярно така е ,тяхна политика но не мога да си обясня защо.2 пакета ММ са 60лв и другото става 80лв,малко ли е.Защо ММ да не влиза,и защо да не мога да отида да си го взема.Явно крият нещо.Абе няма значение,както съм карала досега без тях пак ще карам.А те със тези цени и политики само губят.
Според мен работата е в килограмите. Обикновенно пратките са под 1 кг. А така идват повече. Затова си ги плащаме ние. Имам подобна политика при мен в офиса. Пратки до 1 кг ми ги поема фирмата, защото при нас документите летят из цяла България и се гонят дати. По-големите пакети, си ги плащаме ние, вярно на преференциална цена, но пак си е сума. Я, си представи 2 кашона ММ, която си е 10 кила, ако трябва да ти я платят до Варна. Сумата се определя и от разстоянието и от килограмите. Не ги защитавам и на мен ми стана криво, но се опитвам да разсъждавам, ако аз съм отсрещната страна и трябва да ти платя 15-20 лв доставка. Къде ми е печалбата?  Tired Сети ли се???

# 502
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Леле, лелеееееее, колко торти сте показалииии - имам много за наваксване!

Да видим докъде ще успея да коментирам....

Марвина, зелената торта е прекрасна! Страхотна! Аз си правя тортата на отделна подложка (като за 2ри етаж) и си я пренасям на същия принцип.

Амаретка, хубава си е тортата, само малко се губят рибките.

Пепи, прелестна торта. Много елегнатна и голямаааааааа! Колко хора нахрани бре?

Дарлинка, готини торти. Малко стои на точки ММ - защо така?

GreenEyes, тортата изглежда прекрасно и е много апетитна. Разкажи за рецептата и разреза.
П.П. видях и разказа!  Peace

Дивина, много, много хубави торти! Поздравления! Валерия ще се радва на подложки  Mr. Green

Доминиканката, много готина торта. Малко ми празнее борда обаче...

Фиолетке, страхотни китита. Много хубава торта!

snijinka, плодовете от ММ ли са? Много хубава торта!  Peace

Дитсан, много успешни Филипини! Супер!

julianka, страхотна торта и страхоотно мече! Много хубави!

Стефинка, не реви - станала е супер тортата, а мъжа ти направо ме изуми. Страхотна е тортата още веднъж!

Галмир, ще ти сложим една червена точка под ника, ей  Mr. Green какво се разсекси сега!?

Патри и Албенка с техните количества и качество не мога да коментирам! То бива бива, ама.....

Мечопухче, кимоното ти е супер! Много, много добро! Късно видях за поръчката и днес пуснах отделна. Тя си ми е над 50 лв, но с дружни усилия, можеше и намаление да вземем  Mr. Green Laughing

С голямо закъснение - Бубе, да ти е жив и здрав Девин, да ви радва и прави горди   bouquet

Ванчееее, въх кви нахални мечета бе - кво са нападнали трапезата!  Naughty

Румия, много готино тату!  Hug

Дитсан, не се ядосвай, мила....... Глупаво е, но Ванчето е права - много тежи-затова. Друге въпроса, че е безмислено да не можеш да отидеш на място.  newsm78

Айде и тук да си покажа жабите ....

# 503
Извинявайте,аз пак телеграфно минавам,ама от толкова стоене в нета,не ми остава време да пиша  Embarassed  Мерси за поздравите за именния ми ден,въпреки,че аз дори не подозирах,че имам такъв,нито пък,че е точно в тоя ден. Специално за Цолова една прегръдка за нейния имен ден  Hug
И да не забравя за какво влязох,а именно да ви почерпя за рождения ден на моята Алекс. Днес стана на две годинки мадамата  Wink

cake for my baby by Svetlana Hristova(sisi7510), on Flickr   Лека ви нощ сега,друг път повече.

# 504
  • София
sisi7510, да ти е жива и здрава госпожицата!!! Страхотна торта, че и 2 госпожици си имала - резервни ли са? Диванчето е за продан!!! Какво е огледалото (огледалната част)?

# 505
  • На небето
Момичета как правите тортите във форма на логото на Барселона? Изрязвате блатовете или имате готов калъп. А и самото оформяне с фондан.... Голяма играчка ми се вижда, а мъжа ми им е голям фен.  ooooh!

sisi7510 много стилна торта, браво.
Tatitt много е хубава тортата, толкова е нежна, а това момиченце, е като бонбон..., да го схрускаш само.
van444eto феите ти са невероятни прости, толкова детаелна торта.
Rumya дракона рисува ли го, с шаблон ли го прави???
Мечопухче, кимоното е супер! Много добре се е получило. И моя син тренира карате.

# 506

Момичета онази вечер за малко да се разпиша втори път в темата- писах, писах и отново ми се изгуби нета, нищо не успах да публикувам, а бях качила и снимки на част от старите ми торти.  Whistling
Както и да е, живо се интересувам оризон и пукан ориз едно и също ли е?

# 507
  • ГОре на черешата...
Минавам набързичко да ви почерпя - днес със сестра ми помъдряваме  Laughing с още една година:

Тортите са разкошни Peace, всичко виждам, но не ми остава време да пиша, извинете ме...

# 508
Ванче,има логика мила ако е заради килограмите но няма логика да можеш да отидеш да си го вземеш.Няма значение,аз се обадих на Галя и хората ще ми докарат ММ въпреки че е само 1 кофа.Казах им че не ми е спешно и да си коомбинират нещата когато имат път към мен.
Явно за мен като вариант остават Хитрини и Куки Буки.
Татитче,жабите са готини.
sisi7510 ,да ти е жива и здрава малката Алекс и много да ви радва.Да е на тате гордостта и на мама отмяната.Тортата е прекрасна,дивана е приказен ,мацката също но огледалото страшно много ме впечатли.Ще разкажеш ли малко повече за него.
Мари ета,честито помъдряване на теб и сестра ти.Много здраве,радост,щастие,пари,късмет и любов ви пожелавам .

# 509
  • София
mari-eta, Честит ви празник! Тората изглежда умопомрачително вкусна!!! Такава някаква такава рецепта за крем ми трябва. Чудя се дали стяга или става по-течен - искам да сложа по-обилно количество между пандишпанови блатове? И още - според теб дали да напоявам блатовете или ще си поемат от крема (моите стават по 2 см. дебели)?

Tatitt, много много сладка девойка, изобщо цялата стилистика е прекрасна!

Сиси, лелее, колко стилна торта за 2-ри РД!

Благодаря за отзивите за драконовата тауировка, момичета! Не съм я рисувала, къде ти  Confused прекопирана е от принт - по метода с карфичката и после рисувана с четка (хванах мускулна треска на ръката, докато ми вися във въздуха да оцветявам  Rolling Eyes ).

А "Илчовски" ме отсвириха по телефона - доставяли само на сладкарници, за едната кофа ММ нямало да идват в... центъра на София  Rolling Eyes
В тая връзка на някой ако ми се намира излишана бавносъхнеща ММ и "Деликат" 1-2 кг. да ми пише, моляяя!

Общи условия

Активация на акаунт