Намаления 2012 (4)

• 103 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
А то на паркинга и около the Mall какво чудо беше... ooooh! имаше задръстване и на влизане, и на излизане. Аз до H&M не стигнах, ходих за друго до там, но ако знаех какво чудо е нямаше изобщо да тръгна.

# 466
То да беше половин час... най-ранните били от 14часа там... Без коментар оставам.  Simple Smile

Е как така? Нали бяха обявили откриването за 11ч., а The Mall отваря в 10?

Ами така пишеше в новините по сайтовете.  Simple Smile

# 467
  • София
В Kenvelo - купи за 200 плати 100. Възползвахме се Laughing
Bata -20%
Теранова- при всяка покупка подарък, ама не разбрах какъв.
В H&M супер вакханалия....от 19 до 21ч, представям си по обяд какво е било ooooh! Нещо не се впечатлих от цени Rolling Eyes Мъжко и детско- номер едно Heart Eyes

# 468
  • София
Да, изглеждаше да има опашка пред магазина,но има желязна организация и няма и за 5 минути влязохме.На мен магазинът много ми хареса, по принцип харесвам тази марка в частта й за децата особено много! Естестевено най-много намаза малката,не че преди е ходила гола  Joy
Има ужасно много персонал в магазина, любезен и учтив, българи и много чужденци, които помагат и съответно учат,но независимо от лудницата са усмихнати.Раздаваха безплатно вода, поне ние докато чакахме за пробните ни предложиха два пъти.
Цените според мен са добри, поне на мен ми допада съотношението цена-качество Peace

# 469
  • София
Да, това с водата беше страхотно! Цялото мърморене на съпружието секна, че даже и лимон ми предложиха към водата Flutter

# 470
  • София
Мъжко и детско- номер едно Heart Eyes
Напълно подкрепям за детското (нямах нерви да разглеждам каквото и да било друго). Купих на детето една рокля и едно клинче и то на бърза ръка, понеже мъжът ми ме чакаше пред магазина и нервничеше, както винаги. (Бяхме на рожден ден в мола, иначе никога не ходя по магазините със съпружието, тъй като бракът ни се подлага на сериозни изпитания  Mr. Green .)
Та за детските дрешки в НМ мога да кажа, че цените са абсолютно прилични. При нас на сергиите на пазара дрехите са на същите цени.  ooooh!
Лудницата в мола обаче беше уникална!  Mr. Green Да не говорим, че в самия магазин народът купуваше и тъпчеше торбите, като че ли спира производството на дрехи в света... Аз влязох в 20,00 ч, представям си какво е било в по-ранните часове. Сигурно е имало и припаднали.  Laughing

# 471
Не смятам, че цените са толкова приемливи, особено на детското. все пак в Бенетон цените са същите, а за сравнение на качеството не трябва да говорим.

# 472
  • София
 Моят син от малък обличаме с Бенетон, последно време качеството пада с всяка покупка. Цветовете избледняват изключително бързо. Шефове още с едно изпиране се разминават. Зимното яке ''сипе''  пух. От моите дрехи също доста се разочаровах. Обувките не искам дори да ги коментирам, два пъти сменях един чифт, които се разпадаше от 3 обувания в рамките на 10 дни. Е, имам и добри попадения, но все по- рядко. Затова се ориентирах към други марки.  H&M пазарувам от английския им сайт и досега нямам забележки, особено по време на  намаления са буквално за без пари.
Аз влязох да попитам дали някой ходи до Земята и хората, има кожен свят?

# 473
  • София
Моля ако днес някой отиде в H&M да сподели как е било откъм хора и стока.

# 474
  • София
Не смятам, че цените са толкова приемливи, особено на детското. все пак в Бенетон цените са същите, а за сравнение на качеството не трябва да говорим.

Цените в Бенетон са като за Haute couture спрямо тези в H&M  Joy
Колкото до качеството - това на Бенетон,на ЗАРА и на куп други марки конфекция, откакто е криза е доста ниско!

Нека не спамим темата все пак и да оставим времето да покаже къде има най-много и най-доволни клиенти!

# 475
  • София
Така ли... Не знаех, че в Бенетон роклите са по 15-ина лв.  Rolling Eyes
От Бенетон бяхме купили на детето потниче и къси панталонки за 80 лв. В НМ можеш да купиш поне 3 комплекта на тази цена.
Иначе качеството на Бенетона не го оспорвам, тъй като съм фен на марката. Но и дрехите на НМ не са давали фира.

# 476
Днес около обед се отбихме до H&M. доста хора имаше, само се блъскаш в някой, на касата опашката е от около 10-15 човека. Само детското по-подробно огледах - за сега е заредено, има номерца, ние си тръгнахме с панталони и жилетка. Чух на касата, че обясняваха, че може номерът да свърши, но пак ще заредят, няма да се изгуби моделът дрешка Simple Smile 

# 477
Така ли... Не знаех, че в Бенетон роклите са по 15-ина лв.  Rolling Eyes
От Бенетон бяхме купили на детето потниче и къси панталонки за 80 лв. В НМ можеш да купиш поне 3 комплекта на тази цена.
Иначе качеството на Бенетона не го оспорвам, тъй като съм фен на марката. Но и дрехите на НМ не са давали фира.
Е, жалко, значи си пропуснала. За отчет- от последното намаление за малката от Бенетон взех яке зимно за 35 лв, суичър за 29 и пола за 16...

# 478
  • София
Така ли... Не знаех, че в Бенетон роклите са по 15-ина лв.  Rolling Eyes
Е, жалко, значи си пропуснала. За отчет- от последното намаление за малката от Бенетон взех яке зимно за 35 лв, суичър за 29 и пола за 16...
Е ние не ти обясняваме за намаления,а за цени на дрехи от нова колекция, за чието закупуване не чакаш да минат 5 месеца от появата им Whistling
Отделно не знам какво якенце си купила,но когато аз исках октомври да взема яке за детето ми,тези с гъши пух бяха около 180 лв,ако не и 220 лв-толкова струваше моето в МАНГО Shocked

# 479
Няма нищо чудно в това- нормални цени на зимни якета, малко понадути за по- нисък клас марки, каквато примерно е и Манго. Аз споделих, че предпочитам Бенетон като качество и си заслужава пред надутите цени на тези смешни марки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт