Намаления 2012 (4)

• 103 620
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Няма нищо чудно в това- нормални цени на зимни якета, малко понадути за по- нисък клас марки, каквато примерно е и Манго. Аз споделих, че предпочитам Бенетон като качество и си заслужава пред надутите цени на тези смешни марки Simple Smile

Ставаш смешна,ако няма с кого да се заяждаш - реши си на друго място проблема Peace

spam2

# 481
  • Варна
Не смятам, че цените са толкова приемливи, особено на детското. все пак в Бенетон цените са същите, а за сравнение на качеството не трябва да говорим.
Така ли... Не знаех, че в Бенетон роклите са по 15-ина лв.  Rolling Eyes
От Бенетон бяхме купили на детето потниче и къси панталонки за 80 лв. В НМ можеш да купиш поне 3 комплекта на тази цена.
Иначе качеството на Бенетона не го оспорвам, тъй като съм фен на марката. Но и дрехите на НМ не са давали фира.
Е, жалко, значи си пропуснала. За отчет- от последното намаление за малката от Бенетон взех яке зимно за 35 лв, суичър за 29 и пола за 16...

А на каква възраст е детето ти, тъй като от последните намаления в бенетон нямаше нищо свястно за дъщеря ми която е на 7,5 г. Това което ми харесваше нямаше номера, а там където имаше номера пък не ми харесваше. И като цяло бяха бедни от към намалени стоки. Нямаше от намалените нищо което да си струва парите. Но пък от бебешкото понакупих за племеницата  Laughing (една поличка и една блузка) Да не говорим и че цената им е доста висока, а качеството вече доста ниско. Изобщо не си заслужава  Peace

# 482
 Joy Браво, смей се, като ти е смешно...., само не даваяй оценки на хората, а на себе си Peace

Дъщеря ми е на  почти същата възраст като твоята, mamaraya. Живея близо до един от моловете и имах възможност често да наминавам и да дебна, такаче уцелих номерца на каквото ми хареса Wink

# 483
Къде горе долу в The Mall се намира магазина на H&M?
Купувала съм детски дрешки - страхотни са, не са мръднали  Flutter

# 484
  • София
Къде горе долу в The Mall се намира магазина на H&M?
Купувала съм детски дрешки - страхотни са, не са мръднали  Flutter

И на първия, и на втория етаж е срещу ескалатора при изкачване Peace
На втория етаж е на мястото на Есприт,а на първия на БАТА и МАНГО /което никога не отвориха/.

# 485
  • София
Ninia, влизаш не през централния вход на мола, а този от ляво на него. Щом влезеш и погледнеш в ляво, ще видиш магазина. Качваш се един етаж по-нагоре, защото от там му е входът, а долу е изходът.

Лилиум, малко прекали с тона. В тази тема си говорим за намаления и изобщо дрехи на прилични и достъпни цени. Какво има да се сравняват цените при намаление в Бенетон с настоящата колекция на НМ?!

# 486
Ninia, влизаш не през централния вход на мола, а този от ляво на него. Щом влезеш и погледнеш в ляво, ще видиш магазина. Качваш се един етаж по-нагоре, защото от там му е входът, а долу е изходът.

Лилиум, малко прекали с тона. В тази тема си говорим за намаления и изобщо дрехи на прилични и достъпни цени. Какво има да се сравняват цените при намаление в Бенетон с настоящата колекция на НМ?!

Всъщност като стоиш срещу мола и влизаш, май имаш предвид входа от дясно на централния, този при Пъблик, който е.

Аз в Бенетон даже по намаления последно време не съм си намирала нещо, което да ми харесва като дизайн и цена и да си заслужава цената... Но наистна е странно направеното сравнение, без значение кои са марките, при намаление на стара колекция на една марка и нова колекция при друга...

# 487
  • София
Забравих да ви споделя,че вчера купихме някои дрехи за мен и мъжа ми без да ги мерим.Магазинът предлага такава опция: купуваш,вкъщи ако не се харесаш или въобще каквото и да било,ако не си свалял етикетите и с касовата бележка до 30 дни може да ги върнеш и да ти възстановят парите.Днес имахме отново път натам и решихме да ги върнем - отнема точно 3 минути, без никакви проблеми и условности от тяхна страна!Печелят ме като клиент отвсякъде!

# 488
Забравих да ви споделя,че вчера купихме някои дрехи за мен и мъжа ми без да ги мерим.Магазинът предлага такава опция: купуваш,вкъщи ако не се харесаш или въобще каквото и да било,ако не си свалял етикетите и с касовата бележка до 30 дни може да ги върнеш и да ти възстановят парите.Днес имахме отново път натам и решихме да ги върнем - отнема точно 3 минути, без никакви проблеми и условности от тяхна страна!Печелят ме като клиент отвсякъде!
Ами то май навсякъде е така, понеже аз на малката купувам без нея, че с дете на шопинг не е работа Simple Smile. И като питам казват, че с касовата бележка до 30 дни става.

# 489
Днес се разходих до мола, имах да пазарувам нещо и реших и до H&M да се отбия, че и без това търсех нещо конкретно и все се надявах те да го продават (за справка в Бенетон същото е 180 лева), пък и да разгледам. Тъпо решение, навалицата беше невъзможна, абсолютна лудница, падат дрехи, торби се тъпчат, 15 човека за пробна, баби, деца, колички, някакви хора въврят бавно бавно, щях да се задуша, даже едвам излязох, че се обърках в тълпата и не намерих изхода. С ъгълчето на окото успях да видя много приятни неща, с хубав дизайн на ниски цени. Явно през седмицата около 7-8 ще е времето да се разглежда конкретно там. Следващите няколко уикенда ще е тълпа, 1:1 с ИКЕА, сега там вече е нормално.

# 490
  • София
Всъщност като стоиш срещу мола и влизаш, май имаш предвид входа от дясно на централния, този при Пъблик, който е.
Точно така е, как можах да се объркам, а уж не бъркам посоките.  ooooh!  Mr. Green

# 491
Ами то май навсякъде е така, понеже аз на малката купувам без нея, че с дете на шопинг не е работа Simple Smile. И като питам казват, че с касовата бележка до 30 дни става.

Ами май не точно навсякъде е така. Бях взимала дънки на сестра ми от Манго. Понеже не беше с мен и не ги беше пробвала, имаше вероятност да не й харесат/станат. Обясних на персонала и ми казаха, че мога да заменя дънките за нещо друго. Срокът за замяна беше или една седмица, или един месец от закупуване на стоката.

Иначе в Зара, Бершка, Пул едн Беър, Масимо Дюти и Страдивариус я има тази опция за връщане на стока. По време на намаления срокът е една седмица, а извън намаленията - 1 месец. И никой не те пита защо си решил да върнеш стоката.  Peace

# 492
  • София, България
Имам позната, която работи  в НиМ. Каза, че ще отварят магазин и в Мола в Сердика.

А в ДъМол, откакто направиха паркинга с бариера много лесно се намират места, обаче на излизане ..... половината ниво -3 е блокирано от опашка за тунела ... Малко танто за кукуригу стана, ама ...

# 493
А дали ще отварят и Н М някъде извън София скоро?  Crossing Arms

# 494
Във ФБ май мернах, че ще има края на април във Варна  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт