Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 818
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Лутаща се
veroni76, приеми най-искрените ми съболезнования!
Надявам се, че ще се съвземеш без проблеми. Мъката сигурно е огромна, не мога дори да си представя колко. Но......тези неща са неизбежна част от живота. По-важно е да се гледа напред, да се радваме на това, което имаме. А ти имаш прекрасен съпруг и деца, които имат нужда от теб сега!
Ти го знаеш, за това вярвам, че ще намериш сили!
С теб сме............
И нека не забравяме: ЧДРД!   bouquet

# 136
  • Русе
Верони  Hug Никой не е подготвен за това изпитание за съжаление, но трябва да сме силни заради хората които са около нас. Hug Hug Hug Hug Hug
Да ви кажа аз пък снощи какъв сън сънувах.Дали провокирана от Гала не знам.
В един голям цех съм за торти.И на където да се обърна всеки бъркаше торти и кремове и една жена ме видя.Не знам как съм изглеждала сигурно съм се облизвала  Joy и ми донесе една купа блатове и шоколадов крем объркани, начупени и объркани и аз с една лъжица, малеее какво ядене падна. Simple Smile

# 137
Верони  Hug Никой не е подготвен за това изпитание за съжаление, но трябва да сме силни заради хората които са около нас. Hug Hug Hug Hug Hug
Верони  Hug

А пък аз от вчера вече съм четвъртофазничка...... и сега какво.....  newsm78
Влязох на 58 кг и дано да ги задържа..... калкулатора показа 59 кг.
На тези , които имат задържане / не поради ядене на нережимности / ще кажа да си мислят как през този период /на задържане/ им се прибира кожата. Не може през цялото време само да се сваля.... представете си гледката само.....

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 138
  • Русе
 Когато бях добро момиче,преди две години в трета фаза свалих още два килограма,без някакъв зор. Държах си килограмите две години. Сега съм в някакво средно ниво. Embarassed

# 139
Когато бях добро момиче,преди две години в трета фаза свалих още два килограма,без някакъв зор. Държах си килограмите две години. Сега съм в някакво средно ниво. Embarassed

И аз влязох в трета на 58,7 кг и по едно време стигнах 56,4 кг / но от грижи / и след това от октомври до сега се въртя без проблем между 57,5 и 58,5 кг - дано и занапред да е така   Praynig  , но всичко си зависи от мен - този път съм си обещала да не се проваля.... и ще направя всичко възможно , за да си спазя обещанието...  Peace

# 140
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз съм ветеран в дюканските истории, който не е бил постоянен в действията си, с незавършен трети етап и пропуснт четвърти ... Embarassed...
Изчервяването си е за пред мен, просто съм непостоянна.
Преди пет години с този режим свалих близо 40кг. за 8 месеца.
Както споменах не го завърших както трябва и с времето, а  и след бременност и раждане сега отново съм на старта Simple Smile
След изпробвани какви ли не диети стигнах до извода, че това е моята и сега съм с много силна мотивация да отслабна преди да се върна на работа.
Имам въпросче и се надявам някой да отговори- имах страхотен косопад след предишното ми отслабване и разбрах, че било от липсата на магнезий, който се съдържал в хляба и шоколада. Накой пие ли някакви минерали и знае ли нещо по въпроса?
Благодаря предварително на всеки решил да изкаже мнението си.
Желая успех на всички и много позитивни мисли.
Режимът действа, просто трябва да сме постоянни.
Усмихнат ден Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 15:28 от is this love

# 141
Верони Hug,приеми моите съболезнования!Ще го преодолееш,но ще трябва да минат много години.Моите 20 кг отгоре са точно от такъв стрес,дано имаш сили да се справиш.
Честита Дюканска годинка!  bouquet
Ходих на профилактичен преглед-преди 5 мес. всичко беше в норма,но сега  хемоглобина ми бил нисък ,а холестеролът ми е 8.Взимам лекарства и продължавам напред-вече съм в четвърта фаза и се въртя между 59 и 60 кг.Дано да успея!Поздрави!  bouquet

# 142
Верони, най-искрени съболезнования    Hug   , пожелавам ти бързо да се вдигнеш на крака  Hug

Аз продължавам с пълна пара напред, а кг-те бавно пристъпват назад  Laughing , но както и да е

Искам да попитам в ПЗ дни може ли да се яде червено цвекло, четох в книгата(зелената) , и там пише цвекло-салатно  Thinking
има ли някакъв ориентир за количество протеини, които да се приемат, примерно Х гр/кг?

# 143
цвете ot луната Hug
 От колко белтъчини се нуждаем дневно?

Човешкият организъм обаче не може да синтезира белтъчини. А самият факт на живеенето, поддържането на мускулната система, подновяването на червените кръвни телца, зарастването на раните, растежът на косата и дори функционирането на паметта, всички тези жизненоважни операции изискват всекидневен минимум от 1 грам белтъчини на килограм телесно тегло.

# 144
Дотук свалени 8кг.-от 16ти януари. Laughing

За косопад съм чувала и преди но незнам дали е от диетата,защото при мен няма.Съветът ми е виж в нета кои храни са богати на магнезий и яж от тях,ноооооо ПОЗВОЛЕНИТЕ.
Червеното цвекло и морковите могат да се консумират ОГРАНИЧЕНО в ПЗ дните.А по-добре без тях ако може има толкова много зеленчуци които са разрешени.

За солите съм твърдо ЗА,те са комбинация от хомеопатични препарати с които се лекуваме от сумати време Simple Smile.
И не на последно място да спомена ,че в тази диета НЯМА провисване на кожа тъй като се сваля с консумиране на протеини които са съставна част на клетката т.е. няма гладуване на клетъчно ниво.Поне наблюденията са ми при свалени 25кг.за повече НЕЗНАМ newsm78 Naughty да казват другите които са смъкнали повече кг.

# 145
При първият ми сблъсък с режима Дюкан, при свалени почти 40кг нямах никакво провисване на кожата, всичко се събра все едно ме беше засмукал вакуум. Личният ми лекар чак се учуди.
Вълшебен....това е единствената дума, с която мога да го опиша.
Успех на всички Simple Smile

# 146
Много точно казано и при мен беше така. Grinning

Ето нещо любопитно и може да ви е полезно:
http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8 … %B8#axzz1kOBvxSTX

# 147
кармен80 не помагат тези соли за отслабване Grinning
лятото вземах от тях  в продулжение на 1-2месеца , но нямаше никакъв ефект

междудругото четох в интернет за масаж с утайката от кафе, който се втрива в бедрата. Във форума, който гледах момичетата са стопили по няколко сантиметра, като са го  правили редовно. Аз вчера си го направих и кожата стана една мекичка и гладка.  Simple Smile

# 148
      Масажа с кафе и аз го правя.На бедрата и задните части движенията  с много груба гъба са от горе надолу само в една посока,на корема-кръгови и на ръцете пак само в една посока.След изплакване мажа с антицелулитен крем-най-евтиния или някакъв друг.Още не мога да определя кога ще дойде ефекта,но се надявам.

# 149
Кефето съчетавайте с душ гел, а за здрава коса и нокти рибено масло и много риба  Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт