Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 798
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
направих изчислителя на Дюкан и излезе че крайният резултат трябва да е .....
Това по кой калкулатор е? Може ли линк към този , който си ползвала?
 Аз правих един, към който има линк на първата страница, но не ми даде каква да продължителността на втора фаза и препоръка как да редувам дните, а само крайно тегло.

# 646
Добро утро на всички Simple Smile Мименсита , надявам се да не се налага честата употреба на тигана НЕ по предназначение  food002  newsm62 Все пак благодарение на рецептите не Смайлис ще мина без прегрешения ...надявам се Simple Smile Между другото направих вече няколко и се оказаха много сполучливи  Simple Smile Мисля да се претегля след ударния период, т.е. след 2 дни. тогава ще докладвам за резултата. Нямам кой знае какви очаквания за чудеса ,предвид това че съм на поправителен  Embarassed , а и възрастта ми все пак. Май съм пропуснала да я спомена  Wink , но то и от ника ми май се разбира - 44 г.  Laughing

# 647
направих изчислителя на Дюкан и излезе че крайният резултат трябва да е .....
Това по кой калкулатор е? Може ли линк към този , който си ползвала?
 Аз правих един, към който има линк на първата страница, но не ми даде каква да продължителността на втора фаза и препоръка как да редувам дните, а само крайно тегло.

http://www.dukandiet.com/Calculate-your-True-Weight
 Peace

# 648
ANNAFACE, mimensita newsm51

# 649
  • София
За 7 дни ударна съм свалила само 2 кг, но пак е нещо (предишния път бяха 4, но здраве да е!) Sad
Както и да е, продължавам смело напред. Този новия калкулатор показва, че трябва да съм достигнала "съвършенство" средата на Юни, но силно се съмнявам. Но не видях да ми показва по коя схема да действам. Мисля 4 П и 3 ПЗ, някой друг да е на друго мнение?  Rolling Eyes

# 650
desitka
да сте живи и здрави и много щастливи ! С малко закъснение, но от сърце  bouquet !
 [krassy67 /color] krrasy аз се тегля всеки ден , мен пък  това ме стимулира Wink !
Biggy ако са ти повечко килограмите за сваляне още първата седмица ще се похвалиш с резултати  Peace!
  Лала Рахин [лимон можеш да слагаш но не в големи количества и пак не прекалявай Peace!
/color]Сега за Пловдивската среща - Как я измислихте в неделя Sad Confused Sad ? Събота не е ли по удобно, следобед например newsm78 ? Че аз в неделя съм на работа (ред ми е и ми се пада )....

# 651
След 1 ден на П, тази сутрин кантара показва повече от 1.5кг надолу newsm44
Изглеждам и видимо отслабнала Shocked Как да не се мотивирам от това?
Не ми остана време да напазарувам вчера и днес сутринта, но ще гледам днес след работа, че просто нямам какво да ям.
Днес довърших на обяд пил.филе на скара и си сварих сутринта 2 яйца. За закуска бяха кис.мляко с 3 с.л.трици, за вечеря трябва да мисля нещо. Сега съм си направила един зелен чай за ободряване, че нещо кръвното ми май пада.
mimensita, ще потърся и рецепти. Мисля си за нещо с телешки дроб.

# 652
  • Варна
almeg, аз съм от тези, които свалят в ПЗ дните , но повечето като че ли свалят в протеиновите  newsm78

krrasy, 2 кг са си 2 кг по-малко все пак Честито и смело напред   bouquet

GERITО, и другите са ти казали, че от много диети при теб се получава Йо-Йо ефекта, отслабваш и после качвош пак ,че и отгоре . Почни да хапваш редовно - 3-4 пъти на ден, постно месо/ риба и салата, избягвай мазно, пържено , тестено, картофи, ориз и сладко. Плодове - до обяд и то 1-2 плода . включи и спорт или танци . Организмът ти трябва да се успокои ,че не го подлагаш на кризисен режим. А така, той си мисли ,че няма да получи скоро храна и почва да трупа запаси, дори от минималните количества ,които получава. Не се вторачвай в цифрите от кантара, по-важни са обиколките и колко е стегнато тялото. При еднакви обиколки и ръст , хората могат да тежат различно - зависи от теглото на костите , мускули и т.н. за мен на първата снимка си ОК , може би си около 62 кг там. Намери си твоя начин на хапване и го следвай, но в никакъв случаъ не гладувай с чайчета и т.н Успех   bouquet

Уф, аз вчера си наготвих гулаш и се получи долу-горе. Месото го купих от Кауфланд - точно месо за гулаш пишеше на него / около 13 лв килото / . Варих го около 45 минути на тенджера под налягане с разните му там подправки. Стана много крехко, а и 1 чаша червено вино сложих по препоръките оттук  Peace

Как издържате на тия цени на месата и рибата  Tired

# 653
almeg, аз си мислех, че 26ти е събота  Embarassed Наистина едно съботно следобедно кафе ще е добре Simple Smile Още някой ще се включи ли за дата 25ти следобед пловдивска среща?

# 654
  GalaEluard само кажете къде и в колко часа newsm10 !Навивам сестра ми да дойде с мен Praynig. Тя е на режима втори ден , но до събота ще може да се похвали с резултати надявам се newsm03 .

# 655
  • София
Сребърна паричка благодаря за честитката, и аз така си казвам - има все пак свалено.
Обаче като видя пост като на very nice и направо   smile3515   (нищо лично)

# 656
  • Пловдив
Кво да ви праяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя...КВОООООО ???????? smile3534 smile3534 smile3534

Като сте казали,нека събота да е ! Ама като час по-рано от 16 едва ли ще мога !!! Събота се развихрям в кухнята,та затова !!! И моля ви,измислете някакво нормално кафе,защото и кола нямам за момента !!! Много се разписах....И да кажа,че оставям организацията на ГалаЕлуард ( По-точно Вили )

Очаквам да се вкючат : Freshhh, djojo (нещо обърках ) ама карай !

Лек ден на всички Дюканки-сладуранки !

# 657
  • Лутаща се

Сребърна паричка, защо купуваш месо от Кауфланд? Там е адски скъпо! Потърси в някой квартален месарски магазин. Аз купувам телешкото по 6 лв. за килограм и скумрия по 4 лв. Ако е по-скъпо просто не го вземам, а отивам на друго място.

# 658
Onlyyyy, мила, ти си по организациите, аз не мога да измисля къде да се съберем Simple Smile На мен лично ми е удобно по центъра, но за другите не знам дали е. Поне за деня се разбрахме: 25ти тази събота от 16:30 или 17:00ч.? Давайте предложения къде ще е удобно за повечето, аз се съобразявам с вас Simple Smile
almeg, включвай се и ти с предложения, dodojoro i freshhh също да предлагат Simple Smile
skarlet71, къде го това телешко по 6лв. да изстрелям мама да ми купува и да праща  Joy тук е от 10лв. нагоре, много рядко хващам промоции и е намалено на 9лв. Close

# 659
Имам въпрос относно изварата. Досега купувах на на Зоров-91 (от суроватка "Пършевица"), но тъй като имаше много малко в наличност, днес се наложи да взема на "Дубравия". Някой опитвал ли я? И друго нещо, степчета могат да се използват с кисело мляко, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт