Къде за седмица на море с 500 лв- лято 2012

• 82 352
  • 609
  •   1
Отговори
# 585
Цените юни и август са малко по високи, но тогава ние ходим в друг клас хотели, миналата година за юли беше 40 или 45 лева на човек не помня точно ние не почиваме тогава там, но гости на хотела, които оставаха след края на юни ни казаха че толкова са им искали, за деца най-вероятно е пак по евтино двойката която питахме нямаше деца. Относно шума на нас не ни пречи и не бих казала че е шумно, но в сравнение със София всяко място е безшумно. Чува се музика но на нас не ни е пречело да заспим, но ние затваряхме вратата на стаята, защото вечер от морето ставаше студено.

# 586
  • Sofia
Цените юни и август са малко по високи, но тогава ние ходим в друг клас хотели, миналата година за юли беше 40 или 45 лева на човек не помня точно ние не почиваме тогава там, но гости на хотела, които оставаха след края на юни ни казаха че толкова са им искали, за деца най-вероятно е пак по евтино двойката която питахме нямаше деца. Относно шума на нас не ни пречи и не бих казала че е шумно, но в сравнение със София всяко място е безшумно. Чува се музика но на нас не ни е пречело да заспим, но ние затваряхме вратата на стаята, защото вечер от морето ставаше студено.
Уф,ние всички сме свикнали да спим на тишина и със сигурност ще ни пречи музиката,жалко,иначе ми хареса хотела.Благодаря ти за изчерпателния отговор  Hug

# 587
Да ви кажа мисля да резервирам една седмица през юни в Градина, изглежда ми хубаво и доста изгодно за 2 деца
Пък по-натам може и още една мини ваканция да направим- не мога да отсъствам повече от седмица от работа, затова правя няколко малки почивки
Оглеждам се за още оферти с включени безплатно деца до 12 години...защото всички изгодни оферти ми изглеждат доста неизгодни, като вземат да ми калкулират едното дете на 100 %, друго на 30-40-70%...или разни други странни комбинации....някои хотели дори нямат условия за настаняване 2+2, а само 2+1

# 588
На закуска се избира между палачинки, компле ( сиране, кашкавал, маслини, масло, сладко, колбас) или принцеси с кашкавал и шунка или луканка, пържени филийки, чай и кафе, напитките сутрин не се плащаха. На обяд избираш или супа и второ или второ и десерт или супа и десерт, ние ги комбинирахме така че имахме от всичко за десерт избираш от сладолед, диня, пъпеш или торта, супите са традиционни (пилешка, топчета, таратор и още някаква), второто е готвено порцийте са големи, хляба не се плащаше миналата година по миналата го плащахме тази незнам как ще е. За вечеря някаква скара или аламинут със гарнитура салата или картофи.
След всичко споделено от   albena_stankova, почти съм навита за този хотел в Китен!Дори това че е на самият плаж ми допада  още повече.Храната предполагам е за 2 възрастни,за детето не се полага храна нали?Това предложение за сега ми е фаворит в Китен!Другият ми вариант е  Ламбрино -в Приморско,но там е без изхранване!

# 589
Хайде и аз в темата!

# 590
Миналата година за голямото дете доплатихме 10 лева на ден за храна в хотел "Бодуров" за малкото не сме плащали. Храната ни стигаше беше големи порции и вкусна.

# 591
Много ти благодаря за отговора,все повече се навивам за хотел "Бодуров"-Китен,освен ако не изкочи някоя изгодна оферта за Приморско или Албена!

# 592
Здравейте момичета,
имате ли отзиви за някои от тези хотели
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10357
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10227
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10347
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10377
и тази е последната и тя е много добра като оферта,но с тези близо 900 ваучера ме притеснява малко
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=9927
Иначе като цени всечките са идеални...Мерси на отговорилите

# 593
  • В.Търново
Ралица,нормално е за това последното да има закупени 900 ваучера,защото 1 ваучар важи за 1 нощувка,а все пак един човек отива за повече дни,а едно семейство е от поне двама възрастни и дете над 5год ,стават 3 ваучера за 1 ден,умножено по 6 нощувки примерно идват 18 ваучера за семейство,така че няма какво да се притесняваш.Въпроса е колко ще е качествена храната за тези пари. Peace

Сега го погледнах и на картата,доста е отдалечено от плажа.

# 594
Кумците ни резервираха за хотел Лиа от тези ваучери за периода 22.07.-30.07.Хотелът е нов и е за първа година с почиващи.Хареса им , че е малък, нов , с градина, с барбекю, ако решиш нещо да си приготвиш.За храната нямат големи претенции.След почивката им ще дам отзиви.Освен този хотел същият собственик притежава и хотел "Биаас", хотел "Ной", който е на плажа.

# 595
  • София
Да побутна темата Peace
Две поредни години ходим в хотел Рилена-Китен,но тази година,е доста по-скъпо от миналата,та се оглеждам за нещо друго.

# 596
  • Sofia
Тази година явно ще следя изкъсо темата Simple Smile Може да си пуснем нова за 2013 ,наближава лятото  Party

# 597
  • София
Да споделя,пратих запитване до хотел Градина-Златни пясъци.Дават ми много добра оферта,чак се чудя аз ли не съм разбрала нещо.
Ето част от офертата им- (Цена за фамилна стая за двама възрастни със закуска,обяд и вечеря и включени български алкохолни и безалкохолни напитки на ден в периода от 12.30 до 20.00 часа – 105.52 лева с ДДС/FB+/.Във фамилна стая има възможност за настаняване на 1 или 2 деца до 12,99 год. на допълнителни легла, като и двете деца са напълно безплатни.)
Като,ако платя капаро до края на април имам още 15% отстъпка от цената,и така трябва да платя 538.15лв,което ми се струва супер.
Ще помоля да споделите мнение.

# 598
Aз  запазих и платих точно за там, но не сме ходили, предстои ни  Peace

# 599
  • Пловдив
Бях забравила за тази тема и естествено съжалявам. Заинтересувах се от този хотел Градина на Златните, но вече резервирахме. Че и платихме. За четвърта година ще ходим в х-л Бижу в Равда. Повишили са цените тази година, пък и още преди Коледа бяха обявили офертите. Но явно криви им излязоха сметките и все пак си резервирахме февруари. Laughing Плащането до края на февруари носи 20% отстъпка. Ние ходим в слаб сезон и избягваме навалицата, че плажа като цяло е малък. Но за пръв път отидохме когато малката беше на 9 месеца. Факта че хотела е на брега на морето ни беше много удобен. Тази година за периода  04 - 09.09 платихме 306 лв. за двама възрастни с включени закуска и вечеря на блок-маса. Та ни останат пак 200 лв за път и похапване на обяд (за който яде по 3 пъти на ден).

Общи условия

Активация на акаунт