Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 975
  • 805
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, важен въпрос: от кога започнахте мазането със специален крем/гел/мазило?

Аз съм в третия месец, рано ли е, време ли ми е?  newsm78

# 151
  • на земята
Аз почнах точно от трети месец ,но в началото не бях много редовна,то и сега не съм от най редовните де,ама гледам по един път на ден след банята да се мажа,понякога и вечер ,но по често сутрин след баня..)))

# 152
  • Бургас
Момичета, важен въпрос: от кога започнахте мазането със специален крем/гел/мазило?

Аз съм в третия месец, рано ли е, време ли ми е?  newsm78

Най-късно от третия месец е добре да се започне. Колкото по-рано, толкова по-добре.

# 153

Аз съм в третия месец, рано ли е, време ли ми е?  newsm78

Най-късно от третия месец е добре да се започне. Колкото по-рано, толкова по-добре.
И аз на това мнение  Peace
Даже псоледните месеци поне по 2 пъти на ден  Mr. Green

# 154
  • Бургас

Даже псоледните месеци поне по 2 пъти на ден  Mr. Green

Да, а веднага след баня по-обилно, че тогава кожата поема повече.

# 155

Даже псоледните месеци поне по 2 пъти на ден  Mr. Green

Да, а веднага след баня по-обилно, че тогава кожата поема повече.
Да, наистина има ефект и това.
Аз съм заприличила на свиня, след двете раждани.... Joy
Не мога да смъкна кило, срам ме е. Надявам се сега като се върна на работа там по малко да се удържам и да сваля поне 5 кила, от 20-те ми в повече останали  Embarassed
Но друго имах впредвид, макара да съм вече над 80 кг, нямам нито една стрия никъде след 2 раждания, но упорито и редовно мазане всеки ден с няколко неща  Peace

# 156
  • Бургас
Moже и да си казала по-напред, но с какво си се мазала и от какво си най-доволна?
Аз имах ефект от Галеник първия път и се спасих от стрии, точно след малко излизам и се чудих този път пак същото ли да купувам или да пробвам и нещо ново  Thinking

# 157
Moже и да си казала по-напред, но с какво си се мазала и от какво си най-доволна?
Аз имах ефект от Галеник първия път и се спасих от стрии, точно след малко излизам и се чудих този път пак същото ли да купувам или да пробвам и нещо ново  Thinking
Галеник, Елансила е добро, аз също го ползвах първия път. Но не е достатъчно мазно за корема.
Аз лично редувах Мама дона на Чико, икаров и крем против стрии на Дева (най-доброто според мен, а и най-ефтино  Mr. Green)

Галеник ползвах веднага след като родя, защото тогава кожата е подложена на най-голям стрес. Корема се свива бързо и стриите веднага атакуват, а гърдите растят главоломно (бях като памела андеръсън  Laughing) Та тогава елансила действа много добре, овлажняващо и предпазва от стрии  Peace
Та купи си каквото си си решила, но добавяй и гадния крем Дева на по-опънатите места. Той е гъст и мазен, но точно това му е хубавото  Peace

# 158
  • София
Аз също мисля, че трябва да се започне максимално рано с мазането. Това, което ми направи впечатление е, че през бремеността минах през различни състояния на кожата - от нормална, после суха, после явно пак се омазни, сега е по-скоро нормална.
Вече съм експериментално зайче на козметични продукти във всякакъв ценови диапазон.
През лятото мажех олио: Веледа попиваше по-бавно, използвах вечер. Юсерин беше добре и го ползвах сутрин. Върши идеална работа за по-суха кожа. С тези 2 вида изкарах около 3 месеца.
Маслото на Икаров не ми харесва - не подхранва добре моята кожа и след него се почесвам като куче.
След това ползвах Лиерак - висока разходна норма, попива веднага, но 1 тубичка стига за 1 седмица. Приятно очарована съм от мазило, което е по-малко популярно - Перкуталфа. Добре попива, но оставя лек филм отгоре и подхранва добре кожата. Купих си някаква двойна опаковка, промоционална, цената беше прилична.
За 9ти месец съм оставила Елансил, още 1 туба на Перкуталфа и серум на Лиерак, който е от по-тежката артилерия и мисля да го използвам след раждането.
Сега съм в 34 г.с., все още съм само с пубертетските стрии, но май истината лъсва след самото раждане... Thinking

# 159
  • Бургас
ronisum , благодаря!  Hug
Аз бях малко скептично настроена към ефективността на българската козметика, на Дева освен няколко крема за ръце друго не съм ползвала, но щом това е хубаво, ще го пробвам. Още повече, че аз имам сравнително суха кожа и щом е мазен, ще ми свърши работа. Че другите, които само овлажняват, понякога не са достатъчни. Още повече, че този път ще съм бременна зимата, а тогава моята кожа още повече изсъхва.
Та засега се спирам на Галеник отново и крема на Дева. След време ще се върна да дам отчет за резултатите  Wink

# 160

Сега съм в 34 г.с., все още съм само с пубертетските стрии, но май истината лъсва след самото раждане... Thinking

Мдаа  Laughing аз прибирайки се у дома след раждането забелязах как съм се нацепила отстрани на бричовете  Rolling Eyes, явно се е получило при раждането преди това нямах.

# 161
В момента се мажа с масло против стрии за бременни на Алтея ограник.
Поръчала съм си какаово масло, масло от ший и кокосово масло. Смятам да ги смеся.

# 162

Мдаа  Laughing аз прибирайки се у дома след раждането забелязах как съм се нацепила отстрани на бричовете  Rolling Eyes, явно се е получило при раждането преди това нямах.
И при мен се появиха по краката в болницата след раждането Peace  На гърдите забелязах, когато спаднаха след първоначалното подуване в първите месеци. Явно просто не си личат преди да спаднат "подуванията" newsm78 Иначе по корема нямам, ама той и не беше много голям

# 163
  • София
Да, мен точно това ме притеснява - ще се прибера от родилния дом и ще се съзра в пълната си прелест.  Confused Уж се изследвам периодично за стрии, но опасението ми е, че сега не си личат хубаво, защото кожата е опъната. После, като се спихне, май там ще са пораженията, въпреки цялото мазане. Sad

# 164
  • Пазарджик
На мен след раждането ми бяха едни червени - много гадни, сега са поне бели и не се виждат толкова. Този крем на Дева ще взема да си го купя да ги мажа, нищо че вече е късно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт