Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 046
  • 805
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ехаааа, 60 кила... А аз се пазя да не кача повече от 15...

# 436
  • На брега на морето
Aз качих 15 и мисля, че съм казвала, че до 7-я месец ( дори почти до края му) нямах грам стрия. Ама нито една. Бях се успокоила, че с това ще се размина. Но се нацепих точно за една вечер.
На моя приятелка й се появиха ужасно много именно след като роди.

# 437
  • Пловдив
Ехаааа, 60 кила... А аз се пазя да не кача повече от 15...
60 да,беше огромна,но и 5 кг бебе не е за подценяване Mr. Green Не ги е свалила всичките килограми,но на фона на това да увеличиш двойно теглото си ,че и отгоре - 4 малки стрий са нищо Party

# 438
  • София
armira, приятелката ти да не е имала някакви хормонални проблеми? Как се е оставила да качи толкова??

# 439
  • Пловдив
armira, приятелката ти да не е имала някакви хормонални проблеми? Как се е оставила да качи толкова??
Да,разболя се..менингит я хвана от гледане в хладилника Mr. Green Mr. Green

# 440
  • София
Ето това вече не го разбирам. Добре за нея, че е имала хубава кожа, иначе цял живот е щяла да си носи белезите на лакомията - буквално.

# 441
Аз качих 30 кг, и не се мажа с нищо тъй като ми се появи алергия от мазилата, и нямах нито една стрия допреди 2 седмици  Laughing. Сега си имам 1-2 не са много, но се надявам да си останат само те

# 442
  • На брега на морето
Момичета, размерът на бебето и качените килограми  не винаги са от значение.
Аз не качих много, родих голямо бебе над 4 кг и въпреки всичките ми усилия коремът ми е ужасно нацепен. От пубертета нямам, макар че съм с голям бюст, но сега не успях да се спася.
Да сме живи и здрави ние и бебчетата, със стрии или без животът продължава.  Grinning

# 443
Аз до тук съм +13 и ева ли ще кача повече от кило още. Много се пазя и за това и кремчето взех. На моите притеснения мъжът ми се смее и казва, че ще ме целува по стриите  Heart Eyes  Ама аз като няма да мога да се гледам... Все още живея с нагласата, че за сега всичко е наред  Simple Smile

# 444
Аз премахнах новопоявила се стрия на гърдата с около месец мазане с био кокосово масло. Мажех се за да не ми излезнат нови, но за моя изненада и вече появилата се изчезна напълно.

# 445
  • Варна
cherry, не бях чувала за стрии да изчезват, доколкото знам няма мазило, което да ги премахва все още... а пробва ли на стари? откъде взе това масло?

# 446
Изчезват ако са пресни-пресни, но от старите спасение няма!

# 447
cherry, не бях чувала за стрии да изчезват, доколкото знам няма мазило, което да ги премахва все още... а пробва ли на стари? откъде взе това масло?

Ами тя беше току току цъфнала  Simple Smile Маслото съм купувала от зоя.бг, но във всеки био магазин предлагат.

# 448
За щастие не ми се появиха, но ползвах маслото на Икаров, води се точно против стрии, в една аптека беше към 5.9лв, в друга 6.9лв, явно варира. Но не мисля, че заради него не ми се получиха по-скоро е ген, и майка ми не е имала. Но когато си го купувах, реших, че нямам смисъл от скъпи масла, като не се знае какъв ще е резултата независимо от колко скъпо струва. Мисля, че 125 мл беше и ми стигаше за около месец, доста обилно съм се мазала.

Сега изпробвам бебешкото олио на Бюбшен върху себе си (нали казват, че е добре и майката да пробва каквото ще маже върху детето, хаха само крем за подсичане още не съм си мазала никъде  Joy), както и на ХИП Mama Sanft, Straffender Balsam, но само защото ми е подарък, иначе не би си дала парите. Прилича на лосионче за мазане, засега ефект особен няма...но какво ли и да очаквам де...

# 449
  • София
Момичета, аз съм нова бременелка, но използвам редовно всякакви масла за тяло, защото не искам да ми се появяват гадни стрии. Сега съм с маслата на Икаров и съм доволна. Кожата ми е мека и много нежна.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт