Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 043
  • 805
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Аз се мажа с Палмърс, много съм доволна. Голямата тубичка с помпичката ми стига за около 3 седмици,

Днес точно това си взех!  Simple Smile Обаче ми излизат стрии...  Twisted Evil въпреки всекидневното мазане!  #2gunfire Имам по гърдите, а гледам и че по левия хълбок се набелязват...  Close Обаче по корема още няма....

# 196
Аз се мажа с Палмърс, много съм доволна. Голямата тубичка с помпичката ми стига за около 3 седмици,

Днес точно това си взех!  Simple Smile Обаче ми излизат стрии...  Twisted Evil въпреки всекидневното мазане!  #2gunfire Имам по гърдите, а гледам и че по левия хълбок се набелязват...  Close Обаче по корема още няма....
Това е много гадно. За съжаление, чак след раждането си проличават с пълна сила  Confused
Но какво да правиш, до по някога и мазането на помага явно, ако кожата е решила да се цепи  Rolling Eyes

# 197
  • София
Taka e, супер старателна бях предишната бременност, а и по принцип използвам всекидневно лосион за тяло и пак- стрии  Close.

# 198
  • Sofia

Но какво да правиш, до по някога и мазането на помага явно, ако кожата е решила да се цепи  Rolling Eyes

Абсолютно, всичко си е до ген! Но не мога да стоя безучастно и да ги гледам как се появяват. Трябва да знам, че съм опитала.

А с този Палмърс снощи се намазах, много е хубав (като консистенция, усещане, бързо попива, дори и мирис).  newsm10

# 199
И аз така мисля, даже всичко да си е до ген, аз трябва да съм сигурна, че съм направила всичко възможно, а пък ако се появят въпреки това, ще знам, че поне съм опитала. Майка ми си е имала малко стрий по бедрата още от пубертета, но по време на двете бременности не са и се появили нито на корема, нито на гърдите. Така че и аз тая някакви надежди, но ще видим какво ще стане Simple Smile

# 200
И аз така мисля, даже всичко да си е до ген, аз трябва да съм сигурна, че съм направила всичко възможно, а пък ако се появят въпреки това, ще знам, че поне съм опитала.
Мисля точно така.
Макар, че съм като майка ти, имам 2-3 стриИ по бедрата от пубертета, а дано да не ми се нацепи коремът.

# 201
И аз така мисля, даже всичко да си е до ген, аз трябва да съм сигурна, че съм направила всичко възможно, а пък ако се появят въпреки това, ще знам, че поне съм опитала.
Мисля точно така.
Макар, че съм като майка ти, имам 2-3 стриИ по бедрата от пубертета, а дано да не ми се нацепи коремът.
И аз се плашех да не се нацепи коремът ми като при майка ми, но при мен вместо по корема, цъфнаха по бедрата. И аз имах малко от пубертета и не бях чак толкова изненадана. Очудих се само колко бързо се появиха в родилния ooooh!

# 202
Масло от пшеничен зародиш - органично и Пантенол на таблетки /много труден за намиране/, при моята предразположена кожа пораженията са поносими.

# 203
Днес изгубих борбата със стриите, появиха се 3 на корема. Използвах  микс масла - пшенично, карите и авокадо ; и  Pregnacare cream против поява на стрии. Надявам се поне минимизирам проблема  Weary

# 204
  • на земята
ShySun ,ELANCYL взимай и почвай да мажеш там където са се появили има ефект да знаеш заличават се макар и бавно ,но като са пресни ще има ефект  PeaceМои приятелки са супер доволни,и аз мажа с него откак съм бременна  Peace

# 205
Мажа с чист ланолин  .....

# 206
  • Бургас
Kaзвам ви аз, Елансил-ът върши чудесна работа Peace

# 207
  • On the sea
Според мен всичко зависи от еластичността на кожата, аз се мажех с съвсем обикновен лосион за 3лв. и нямам нито една стрия, моя позната се мажеше с много скъпи масла и и се появиха стрии още в седмия месец.

# 208
  • на земята
Абе да ти кажа до кожа,до кожа,но от опит глава не боли,все пак овлажняването на кожата е много важно..)))И аз бях скиптично настроена с моята суха кожа,но откакто смених мазилата с ЕЛАНСИЛ,кожата ми е не е суха и е мека..)))От каковото масло също съм доволна..но в жегите не беше подходящо..))) Peace

# 209
   До кожа е! Аз определено нямам суха. Хидратирам и омазнявам редовно без пропуски,  но вчера "цъфнах" с три тъмни линии под пъпа, дано ланолинът поне да  ги позаличи. За сега сякаш избледняха. newsm17

Общи условия

Активация на акаунт