Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 908
  • 805
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Дефакто и деюре Simple Smile нищо не използвах, убедена съм че всичко е до кожа. С малкия се мазах, сега не-резултата е един и същ- стрия няма.
Не е точно така. В периода на пубертета качих няколко килограма и съответно ми се появиха доста стрии по бедрата. Като забременях започнах да се мажа с крем (вече споменах какъв) и не ми се появи нито една стрия. Значи все пак има значение дали полагаш някакви грижи с цел превенция (поне при мен). Thinking
Да де,то всеки пише за себе си, от призмата на своя опит. Peace
А и да вметна, моята майка има мнооооого стрии след двете бременности, аз нямам.

# 721
  • на последния етаж
А и да вметна, моята майка има мнооооого стрии след двете бременности, аз нямам.
Моята също, а и аз нямам нито една. Според мен всичко е до кожа.  Peace

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 11:48 от Лита

# 722
  • Бургас
И хормоните играят също. От пубертета от 2-3 качени килограми имам стрии на бедрата отстрани горе. От предната бременност 22 кг качени и мазане само с ефтинко - Дева от 5лв и Саносан от 8лв, нито следа от стрия.

# 723
  • Варна
И аз да споделя вече 3 месеца след раждането. През цялата бременност още от втория месец съм се мазала с олиото на babylove от DM по корема, гърдите и дупето. 15кг качих, през бременността нищо нямаше, чак след като родих се нацепих по гърдите и дупето, по корема нищо нямам.  От болницата си се мазах и пак се появиха, не съжалявам, че не съм давала пари за скъпи лосиони. Решила съм с лазер да ги махам докато са още пресни.

# 724
Много интересна тема, записвам се да я следя.
Олиото на ДМ кое е точно?

http://befit.bg/eshop/КОКОНА-И-МАЙКА-МАСАЖЕН-КРЕМ-200-МЛ.360087
Някой да има този крем - кокона?

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 21:02 от AnMary

# 725
Първият път ползвах Икаров и натурални масла. Сега също.

Аз също - първият път ползвах маслата на Икаров по препоръка на лекарката ми и съм много доволна. Сега започнах отново с тях.
Но също така е вярно, че зависи и от кожата, предразположената към такъв проблем с каквото и да я мажеш - няма спасение.

# 726
Поръчах си това и
това. Надявам се да има ефект!   Rolling Eyes

# 727
  • Оптимист по принуда
Pi-pi,също много добри продукти Simple Smile, много приятни.

# 728
През втората ми бременност ползвах козметика на Мустела,нямам нови стрии.
От първата бременност имам няколко по корема,тогава се казах с бебешко олио.

# 729
  • Пловдив
Здравейте,момичета. Аз ползвам крема против стрии на Clarins, скъп е,но мои приятелки се кълнат,че е вълшебен Thinking

# 730
  • София
Мила, при тях може да е вълшебен, а при теб не. Всичко зависи от кожата ти и не само дали е предразположена, ами и дали даден продукт й действа по същия начин.

# 731
  • Пловдив
absolutpartystar,разбира се,че всичко е индивидуално,но понеже темата е за това, кой какво ползва,споделих Embarassed

# 732
Аз ползвах "Калкарея флорика 9" (хомеопатично лекарство)_5гранули на ден.
Също така и "Перкуталфа" мазило.Мажех се вечер след душ.От време на време и олио за бременни.
Така за мое щастие нямам нито една стрия.
Успех на бремените момичета  Simple Smile

# 733
  • София
absolutpartystar,разбира се,че всичко е индивидуално,но понеже темата е за това, кой какво ползва,споделих Embarassed
О, аз нямам против, че си споделила, не ме разбирай погрешно  Hug

# 734
Аз съм ползвала Mustela, Avent и Palmer`s. И от трите съм доволна и нямам стрии.

Общи условия

Активация на акаунт