Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 289
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 665
"1-ва АГ забранява присъствието на дули". Това е новина от фейсбук
А защо "жалко за д-р Киров" не разбрах  newsm78?
Олга Дукат пише в коментарите, че е жалко, че вече няма да може да работи с д-р Киров. Иначе той според мен си остава на работа човека, само положителни неща съм чувала за него. Но това решение за дулите е глупаво... както и "назначението" на сегашния директор на болницата.  Crossing Arms
Не вярвам "жалкото" да е само, защото няма да работи с него. По-скоро, защото е много търпелив, с опит и не прибягва към ненужно секцио. А сега жени, които са решили да раждат с дула няма да могат да се възползват от неговите качества. Аз имам уговорка с него за раждането ми, но сега след тази новина се колебая за св. Лазар.
Новият шеф на ТК (бившия на Шейново) явно се е заел с реформи в болницата #2gunfire

# 1 666
barabana,каква реформа имаш впредвид newsm78

# 1 667
Супер идиот! Дойде в болницата и развали едното хубаво нещо, което предлагаха.. Явно не иска "външни хора" да виждат отношението на медицинския персонал към родилките - родилките обикновено не са в час и не могат да реагират на лошо отношение, а външните хора са.
За мен също е жалко за Киров - исках при него да родя. Но искам и с дула. Важно ми е, първо раждане ми е, не искам да съм сама там или да съм обект на нападки от акушерките. И аз сега мисля за Св. Лазар, там пък е съвсем друга ракия..  ooooh!

# 1 668
mida03 исках да кажа, че като се има предвид от коя болница идва и заповедта за дулите, надали ще е единствената промяна.
chugra какво имаш предвид за св. Лазар, може на лични, че все пак темата е за ТК.

# 1 669
chugra, и при двете си раждания акушерките бяха страшно мили. Не искам да ме разбереш погрешно, според мен наистина болницата заслужава да загуби парите ти, след като се взимат подобни глупави решение. Просто исках да защитя акушерките в родилна.

# 1 670
chugra, и при двете си раждания акушерките бяха страшно мили. Не искам да ме разбереш погрешно, според мен наистина болницата заслужава да загуби парите ти, след като се взимат подобни глупави решение. Просто исках да защитя акушерките в родилна.

Какво имаш предвид под "подобни глупави решения"?

# 1 671
Ей, бременните нерви, а? Имах предвид забраната за присъствие на дулите.

# 1 672
Ей, бременните нерви, а? Имах предвид забраната за присъствие на дулите.

А това беше без заяждане, просто наистина се зачудих какво имаш предвид като не мога да усетя интонацията  Flutter
Да, те губят парите ми. По-лошото е, че ни върнаха назад, вместо да продължат с хубавите промени както бяха почнали.. Хвалех ги как една държавна болница може да е най-напредничавата в България! До момента, в който тоз г*з не застана на поста директор..  ooooh!

# 1 673
  • София
Еее, айде стига с тия изказвания как дулите били едното хубаво нещо в Тина Киркова. Ако това е така, не виждам проблем да се ражда с дулата у дома. Това още не е забранено  Wink

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 11:31 от Vache

# 1 674
Аз не се отказвам от болницата (засега Laughing), заради това, че дават бебетата. Бездулието мога да го преживея, тъй като така или иначе няма да съм с дула, не мога да си позволя и нейната такса, че и такса за нейното присъствие  Crazy Още ми бърка в здравето таксата за таткото  Laughing Кофти е за хората, които могат да си го позволят и са искали тази болница заради това и други причини.
Ако обаче решат и бебетата да не дават при майката, ще се откажа, ама не знам къде ще ида, защото други болници въобще не съм проверявала.  Confused

# 1 675
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз не се отказвам от болницата (засега Laughing), заради това, че дават бебетата.

Аз съм се ориентирала там заради това и заради ваната.
Иначе в Окръжна бебетата също са при майките  Peace

# 1 676
Еовин а знае ли се дали и за бебетата няма промяна, аз след седмица ще се срещна с Киров и ще го питам, но предполагам промяната в болницата надали е само заповедта с дулите? Аз също за сега не смея да си сменя доктора, който избрах. Но ме притеснява и това как ще се преборя да не и слагат АБ и ваксини. Уф много е гадно така в последния момент да ми объркват плановете Sad

# 1 677
Не знам, последно като бях, не беше излязла заповедта с дулите, та не ми е минавало през акъла да питам  Rolling Eyes
Ще ходя в петък и ще питам. Peace
А иначе последно миналата седмица дочух, че през февруари се очаква да сключат договор с НЗОК за ЖК.
Ще видим дали ще излезе вярно.  Thinking

# 1 678
  • София

Момичета Киров остава, не говорете глупости  Mr. Green
Както бях написала познатия ми лекар, семеен приятел е именно той. Ще рзбера ако се премести и ще ви информирам своевременно. За Дулите.. не съм искала да раждам и колкото по-малко хора, толкова по-добре (лично мое мнение разбира се). Жалко е, че забраняват.. да не е станало нещо и да са обвинили Дулите.. демек да са се намесвали е работата на лекарите и да е станало непоправимо.. аз не съм чувала, но мисля че е като вариант също  newsm78
Що ще губят пари иначе...

# 1 679
  • София
barabana, антибиотик не се слага на всички новородени, ей тъй по подразбиране.
Когато синът ми се роди беше гълтал от околоплодните води, които бяха тръгнали да стават зелени и микропедиатърката ме предупреди, че ако изследванията му покажат наличие на инфекция, ще му бъде назначен антибиотик. Но за моя радост, кръвната проба на детето беше в норми и ни изписаха още на третия ден след раждането.
А за ваксините идват сестри с информирано съгласие, което трябва да подпишеш -  но това беше около 12 часа след раждането. В случай че откажеш поставянето на ваксините, няма как насила да те накарат да се съгласиш.
rainy..., за д-р Киров никой не е коментирал, че вече няма да работи там newsm78

Общи условия

Активация на акаунт