Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 297
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 650
krasuna83 http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=333
barabana за този месец няма вече места, иначе аз гледам в 9 месеца там пише за всички родилни домове в София

# 1 651
Момичета, къде виждате на кои дати има отворени врати или училище?

Дни на отворените врати - всеки първи, втори и четвърти вторник - от 13 часа.
Училище за родители - всеки първи и трети петък - от 11 часа.

Предварително записване: 024470 211

Мисля да отида направо на училището за родители, защото включва повече неща. Но няма да е този месец, а другия.

Lastname, ще очаквам да споделиш впечатления, ще ми е от полза.  Hug

# 1 652
  • София

Здравейте,

макар и още раничко реших да се присъединя към вашата темичка   bouquet
Предстои ми живот и здраве раждане и ще е в Тина Киркова, защото имам приятел лекар там  Hug

# 1 653
и отворените врати и курса ли са веднъж в месеца?
аз ако пропусна този месец, за другия не знам дали ще ми върши работа  Mr. Green

# 1 654
отворените врати този месец последно са на 22.01 но няма места, а училището последното за месеца е сега в петък и след това мисля на 01.02

# 1 655
  • София

Попрочетох и малко от отзивите...

Моето решение е - двойна ВИП стая + избор на екип + ВИП зала за раждане... от фонда ми поемат стаята и упойката  Mr. Green Така че общо 1050 лв. всичко... само дето мнението за храната и леглата малко ме  Thinking аз съм си злояда и със сигурност съм доста капризна... явно ще трябва да ми носят храна отвън  Mr. Green

# 1 656
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
"1-ва АГ забранява присъствието на дули". Това е новина от фейсбук

# 1 657
  • София
А защо "жалко за д-р Киров" не разбрах  newsm78?

# 1 658
Привет на всички мами:)
И аз ще следя темичката, защото коментарите ви и споделянето на опита и преживяванията на всяка една от вас са ми интересни и полезни.
Първото ми раждане беше във Втора градска, но и аз като ViliDim изобщо не съм доволна от там и ще сменя.
Имам един въпрос към майките раждали два пъти - Вярно ли е това, че второто раждане протича много по-бързо и лесно отколкото първото (говоря за нормално раждане). Искрено се надявам да е така, защото спомените от първото ми раждане са кошмарни  ooooh!

# 1 659
  • София

И аз това не разбрах  Wink

# 1 660
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
До колкото разбирам от коментарите, явно въпросният доктор е много добър, но сега избралите го ще трябва да се насочат към друга болница.

(това разбира се са си мои предположения  Grinning )

# 1 661
pretty woman, при мен се оказа вярно твърдението за второто раждане  Peace
Първото беше тежко и дълго - близо 22 часа от постъпването в болницата до раждането. Второто - приеха ме в  7 сутринта, малкия в 13.30 беше в ръцете ми  Peace Болките бяха силни за около 30 мин преди раждането. Бях с 9 см. разкритие и си говорех с "колежката " на съседното легло   Simple Smile Лека бременност и бързо раждане    bouquet

# 1 662
Там-там благодаря  Simple Smile
От много майки съм го чувала, дори с първата ми бременност ходех всяка седмица на училище за бъдещи майки и жената, която ни го водеше все ни го повтаряше това  Hug

# 1 663
Имам един въпрос към майките раждали два пъти - Вярно ли е това, че второто раждане протича много по-бързо и лесно отколкото първото (говоря за нормално раждане). Искрено се надявам да е така, защото спомените от първото ми раждане са кошмарни  ooooh!
При мен беше точно обратното. Не че първото беше много леко, но второто, ужасно.
Двама акушер гинеколози са ми казвали, че това твърдение най-вече важи ако ражданията са максимум до 3 години, от там нататък си е все едно първо раждане и строго индивидуално.

# 1 664
Олга Дукат пише в коментарите, че е жалко, че вече няма да може да работи с д-р Киров. Иначе той според мен си остава на работа човека, само положителни неща съм чувала за него. Но това решение за дулите е глупаво... както и "назначението" на сегашния директор на болницата.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт