Абсолютно това имам предвид!

Аз първия път раждах без да плащам, бях много доволна. Имам раждането, което исках. Родих с упойка, те ми я предложиха когато мислех, че слагат бускулизин. Смениха се два екипа, единия ме прие, при другия родих. Не са ми искали нито лев под масата (тогава нямаше регламентиран избор на екип). Втория път много се чудех какво да правя и реших, че е вероятно да попадна на едно-две зрънца там. Реших, че ще избирам екип и родих бебе почти 4 кг. при страхотния д-р Киров, без упойка, епизиотомия и скачане по корема. И въпреки това ако трябва да се върна назад не бих променила например упойката при първото раждане. Та от моята гледна точка не бъркаш в решението си сега. Аз още тогава споделих, че тая масова истерия с изборите на екип и на мен се отрази, въпреки, че не съм от тия дето лесно се поддават. Но пък не съжалявам, защото нямаше да познавам д-р Киров.

tayra, зависи за какво ти е секциото. Ако е за очи например мисля, че те си имат консултант офталмолог. Вероятно ще те пратят при такъв лекар да те прегледа и да даде заключение. На теб какво ти казаха докторите сега? Гледам, че си съвсем на финала.