Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 736
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 630
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
С никой не съм се съобразявала.Гостите на съквартирантката са длъжни да се съобразят.
Изисквах това и от моите посетители.

Ами по принцип съм такъв човек, че трудно ще кажа на някого,
че не искам да му идват хората, а със сигурност пък от друга страна винаги ще си мисля,
че когато моите хора идват, може да предизвикват раздразнение.
Така че, предпочитам да не си правя такива упражнения.
Преди секциото си говорих с моя доктор и го попитах според него толкова ли е голяма разликаат с ВИП и обикновените стаи, и той ми каза, че лично би избрал ВИП единствено през лятото, заради климатика - няма в обикновените. И наистина е така, изложението на стаите е такова, че доста напича... Но пък от друга страна не знам, бебочетата са толкова дребосъчести още, трябва много да се внимава.

# 631
  • София
kilimiotlista, ще потвърдя написаното от Jillian и *Мира*  Peace

# 632
Здравейте,

миналата седмица ходих до болницата и си направих уговорка, но не с лекар, а с акушерка /т.е. ще си платя за индивидуален акушерски пост/, вече съм по спокойна,  че има на кои да разчитам 24 часа в денонощието. Сега трябва да ходя на запис на тоновете на бебока, първият пък е на 5,08, пък после ще видим - в тия жеги незнам как ще я караме, пък и всеки път ще трябва да пътувам от Враца до София., но важно бебо да е добре.
Все още мисля дали да искам ВИП стая, но ще реша като говоря с акушерката др. път, иначе мненията Ви са ми доста полезни.

Желая Ви прохладен ден днес, но едва ли  newsm03

# 633
а за памперсите - има ли значение марката? преди почти 3 години държаха да е на Памперс, сега някой спомена че май трябвало да са на Пуфис, пък то аз вече съм купила на Памперс Rolling Eyes
Няма значение марката - нито на пелените, нито на кърпичките.

# 634
Цитат
Носеха ми бебето сутрин около 6 и го взимаха окончателно в 12 вечерта

НАиситна ли? Кога си раждала? Отдавна ли?  Shocked  Аз мислех, че бебетата са през цялата нощ при вас? Защо така? При нас, на 2 ет. бяха през цялото време. Да не би и това да се води ВИП услуга?  Wink бебето да не е спи при теб?  ooooh!

Цитат
а обикновените стаи дали имат климатик?
При няс нямаше климатик. Не знам дали се пуска на бебета? Може би не.

Цитат
а за памперсите - има ли значение марката?
Няма значение марката.

# 635
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
При секцио е това с неспането на бебето при теб.
Преди 8 години бяха всичките вечери,
тази година на третата ми предложиха да си го взема - това за невипаджийските стаи. 

# 636
Аха ясно  Peace

# 637
И във ВИПа в нощта преди (очакваното) изписване оставят бебето при теб.

# 638
Преди ден си дойдох от ТК! Взимат детето след раждането и го дават на следващия ден в 10.По скоро ти ходиш да си го взимаш!Връщаш го в 14ч. за тоалет.Взимаш си го в 16ч.Връщаш в 20ч.Взимаш в 22 до 7 сутринта си е при теб!Това става въпрос за нормално раждане,в делничен ден,обикновена стая!
За памперсите май няма някакви изисквания,аз взех памперс,но имаше момиче с пуфис.При  всяко носене на детето за тоалет ,носиш по 2 памперса.Веднъж даваш 1 пакет мокри кърпи.

# 639
ditka_sl, нас ни изписаха в четвъртък, може и да сме се засекли  Thinking
Иначе да разкажа малко и аз.Преди секциото лежах 3 дни в патологията, доволна съм!
Притесняваха ме 3 неща относно секциото и това бяха клизма, упойка и катетър....е, какво да Ви кажа, определено това не е притеснителното  Grinning Всичко мина добре, единствената голяма болка при мен беше главоболието  Sad на моменти чак си поплаквах  Sad но след 3 инжекции, нещата се оправиха  Peace Бях без избор на екип и определено НЕ съжелявам!Изключително съм доволна от всички в болницата, особени благодарности и за доктор Чучумишев!Златен лекар!Също така НИКЪДЕ не видях хлебарки....условията са доста прилични, все пак сме в болница, не в хотел  Peace Даже монтираха на всяко легло по таблет, на който си ровиш в нета, гледаш тв....всичко...и е за много скромни пари!  Hug

# 640
Даже монтираха на всяко легло по таблет, на който си ровиш в нета, гледаш тв....всичко...и е за много скромни пари!  Hug
Хайде бе, верно ли?   Grinning Супер!
Това на 5-и етаж, предполагам?

# 641
Това е на всеки етаж  Grinning аз бях първо на 6ти, после на 2ри и ги имаше  Grinning

# 642
ТАблет като таблет, истински ли?! Ма ти ме разби!  Grinning Аз се чудех няма ли да вкарат wi-fi някой ден, а те барабар с таблета Simple Smile супер.

ditka_sl, в тия жеги, как облякохте бебето на изписването? Това ми е най-любопитното напоследък:)

# 643
Цитат
Даже монтираха на всяко легло по таблет, на който си ровиш в нета, гледаш тв....всичко...и е за много скромни пари!  Hug
стига бе хора! това ме уби! това е СУПЕР! Май пак ще се ражда там  Heart Eyes

# 644
Вярно е.Над всяко легло, с подвижна стойка има монтирани таблети...цената по мой спомен беше нещо от сорта на 12 часа - 3лв. 24 часа - 3.50лв....това е което помня, има и за повече дни, но цена не си спомням!

Общи условия

Активация на акаунт