Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 657
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 840
Със сигурност няма да те пропуснат

# 841
На мен ми казаха, че на изписването се плаща

# 842
Сигурно преди да си тръгнеш, ти напомнят да минеш през касата Grinning

# 843
Да да ви кажа сега ме подсещате ,че беше така на изписването плащаш и си вземаш епикризата и документи . smile3503

# 844
Да да ви кажа сега ме подсещате ,че беше така на изписването плащаш и си вземаш епикризата и документи . smile3503
А това от кога е така? Че "навремето", като ме преместиха във вип стаята и не ме оставиха на мира, докато не им показах документ за избора на екипа и всичко друго! Имах чувството, че ще ме изфичкат направо от болницата, ако не им покажа фактурата! За това и сега ви питам така Simple Smile

# 845
Pipi, защо са искали документ за екипа?
Не те ли настаняват във вип , след като си го заявил че го искаш? И ако е била ползвана самостоятелна вип родилна и да кажем таткото е присъствал...логично е да си платим на изписване newsm78.

И наче излиза, че си платил когато е започнало раждането или как?
Разумно е да се плати накрая според мен. На отворени врати попитах за випа и ми казаха , че ако кажа веднага щом постъпя, че ще искам вип...дори и да е заето, настаняват майките по ред на раждането и времето на постъпване в болницата.

# 846
  • София
Със сигурност няма да те пропуснат

Няма, няма да те пропуснат! Мен ме изписваха в неделя. Платих на акушерките престоя във ВИП-а. Екипа ми беше платен предварително. Те настояваха всички изписани да идем някой ден до касата и да си вземем фактурите. Казаха, че е задължително да го направим. Е, не знам за другите, ама аз не сколасах да стигна за това. Нали знам, че съм си платила...  Crazy

# 847
...Днес говорих с приятелка и тя ми каза , че дъщеря й  е родила само с платена акушерка и е останала много доволна от отношението...

Има ли мами с добри впечатления от акушерки?

Бихте ли споделили?
Интересува ме ако съм избрала доктор и раждам през ноща например, аз го викам нали така? Акушерките кои са в случая...тези които са на смяна ли?
Аз съм много доволна от акушерката при първото ми раждане - възрастна, пълна, с червена коса...Лекарката после ми каза, че се казвала Роси...обаче така и не успях да я намеря. Първо ме стресна с вида си, но се оказа по-спокойна и по-пекана от всички други в залата.

Иначе избирането на екип си е само лекар, евентуално той си има анестезиолог. Акушерките са тези на смяна. Чувала съм, че уж някои лекари работели с избрани акушерки,но жив човек с такъв не съм срещала.

А приятелката ти, като е избрала акушерка само - в общата зала ли е раждала или може да е във ВИП зала и да дойде лекар от дежурните?

Aко се плати само акушерка, мисля че се ражда в обща зала. Ние нали сме във вана... bowuu

# 848
Еми аз раждах в 8 ч. вечерта, касата затворена. Нямаше свободен двоен вип, а не исках единичен и предпочетох първата нощ да ми е в обща стая. Може да не са се изкефили просто на тая работа. И като ме приеха на обяд в двойния вип и се почна - "Трябва да покажете фактура за всичко", трябва, та трябва! Следобяд вече беше платено и мирясаха. Та никой не ме чака до изписването...Но може би тогава е било така или зависи от персонала на смяна. За това се сетих да ви питам Simple Smile

# 849
  • София
Пипилота, аз фактурата за избора я дадох с документите си още при постъпването. Прие ме моят си доктор. После за ВИП-а имаше стая, но една акушерка от новата смяна страховито ме попита "Е, аз как да Ви кача на 5 етаж?!" (имаше ремонт и работеше само далечния асансьор). Аз й казах, че не знам и това не е мой проблем. Клекна след като попита дали съм пациент на някой  Crazy Добре, че можех да ходя на собствен ход, че от количката слязох на 5 етаж и преминах през рампата. Повече документ за екип не са ми искали. Явно в цялото досие си седи документа, защото после ми издадоха епикризата и ме пуснаха. Нали вървиш с една папчица, там се пази всичко за раждането. Времето, за което говоря е юни 2011 г.

# 850
Здравейте,
Наскоро родих в болницата, без избор на екип. Избрах ВИП с две легла за престоя, нямаше проблем с настаняването. Искам да споделя добрите си впечатления от лекарите, акушерките и като цяло отношението към нас  bouquet

# 851
Здравейте,
Наскоро родих в болницата, без избор на екип. Избрах ВИП с две легла за престоя, нямаше проблем с настаняването. Искам да споделя добрите си впечатления от лекарите, акушерките и като цяло отношението към нас  bouquet

Въздухарка, мерси и честито бебче  bouquet
Разкажи по подробно ако искаш Simple Smile

# 852
Здравейте на всички!
Следя темата от скоро и искам да попитам следното (извинявам се, ако се повтарям):
1. ТК нямат сключен договор със ЗК за ЖК, така ли?
2. Каква е цената на абонамента в болницата за следене на брменността?
3. Ако платя абонамент - мога ли да си избера наблюдаващ лекар?
4. Ако не искам избор на екип, то тогава ще си раждам при който се падне на смяна, така ли?
5. Последно - какво включва платения абонамент?

Благодаря ви много, продължавам да чета....

# 853
Аз втория път чаках да се освободи легло в предродилна/за планово секцио/ и след това чаках до 14 часа на другия ден да ме качат във ВИП и да ми донесат бебето.Преживях някакъв кошмар.Обикалях коридорите на родилния етаж и проследих няколко раждания-секцио и нормално.А през това време не можех да си видя бебчето...моя лекар неколкократо се качва за да пита кога ще ме настанят.Това беше през Март-явно голям наплив имаше.
Условията си бяха както ги помня от първото раждане/2008/ Този път с разликата,че всеки ден ми сменяха превръзката.Предния моя лекар го нямаше след операцията и никой не ме търсеше за нищо.
При заплащане на абоамент си посочваш лекар
Цената мисля,че е около 450лв
Ако нямаш избор на лекар за раждането раждаш при който се паде
Можеш да посочиш за избор лекаря следяш бременността
За тоновете да добавя-аз в часте център бях и не съм плащала нито лев Peace По здравна каса се записах при лекарката за болничните и нужните изследвания,но и тоновете не заплащах

# 854
  • София
*Мира*, какви тоновете ти правиха? Има едни с електронна слушалка, те не се заплащат. Записът обаче почти навсякъде се плаща... Peace

Общи условия

Активация на акаунт