Монодиета -част 4

• 22 225
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Дами, имам едно голЕмо питане. Монодиетите ви май са се подобрили в последно време  Wink. Сега чета за разни шоколади, салати със сиренца и куп подобни вкусотии bowuu. Нали не бъркам темата "как да отслабна"със  "с какво вкусно да си угодя" Grinning?

Дайте идеи моля какво се прави срещу вълчия глад след осе часа вечер?  newsm78 Там се дъня юнашки. Денем диетувам без проблем, а вечер яко тъпане. Пусти стомах се не пълни и нищо не подбира, яде какото му се изпречи ooooh!.

# 211
Дами, имам едно голЕмо питане. Монодиетите ви май са се подобрили в последно време  Wink. Сега чета за разни шоколади, салати със сиренца и куп подобни вкусотии bowuu. Нали не бъркам темата "как да отслабна"със  "с какво вкусно да си угодя" Grinning?

Дайте идеи моля какво се прави срещу вълчия глад след осе часа вечер?  newsm78 Там се дъня юнашки. Денем диетувам без проблем, а вечер яко тъпане. Пусти стомах се не пълни и нищо не подбира, яде какото му се изпречи ooooh!.

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao ко речи за темата  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

За вълчи глад след осем чуден лек имам аз: спазваш маршрут входна врата - баня - спалня безотказно е  Laughing Laughing Laughing
Колкото до домашните дето искат да им слагаш масата, пък да миеш чиниите - ай сиктир да са оправат сами. Години наред правим нещо за тях ми да ни отвърнат със същото и да си съберат и измият чиниите аааа ма ха

# 212
Много съм нещастна .. не мога да се изходя (извинявам се) и не мога да сваля нищо ,даже качвам по малко,днес съм на кисело мляко..пих чайове,разхлабителни.. и нищо направо сепотресох..и ми е толкова тежко Cry Cry Cry
Успех момичета и без никакви прегрешения Hug

# 213
Diana, ти от толко глад, наистина не виждаш какво се пише  Party
вивилеон, не се панирай така, аз също вчера не бях, а поп принцип всеки ден ходя. Днес се "издоих" Simple Smile
Отчета ми
Ядох вече и след това направих  50мин Тае Бо. Направо съм отпаднала много. То е егати кардиото, ако някой пуши сигурно няма да може да го тренира. Simple Smile
Хайде , ще ви чета после.

# 214
здравейте! Hug
успешен ден ви желая  Peace
вчера се издъних,но четох разни бонбони активирали метаболизма..а и съм пред мц и виех за шоколад.. Embarassedта..нали? Embarassed
е,чакат ме 3 лунни дни!в тях ми е надеждата за 27 за отсрамване.!
 Hug Hug Hug

# 215
здравейте! Hug
успешен ден ви желая  Peace
вчера се издъних,но четох разни бонбони активирали метаболизма..а и съм пред мц и виех за шоколад.. Embarassedта..нали? Embarassed
е,чакат ме 3 лунни дни!в тях ми е надеждата за 27 за отсрамване.!
 Hug Hug Hug

на теб разчитам за другарче при лунуването  Wink Wink Wink

Днес съм екстра с водата - предните дни наливане най накрая дадоха резултат - вече не се наливам а си ми се пие  Hug Hug Hug влияе ми супер на метаболизма /да си вземат бележки онези дето не са виждали ВЦ-то скоро/

Пийте вода момичетаааааааааааа

и да кажа, че писах на модераторката и ще включи на първа страница линка към табличката

# 216
Chicago и аз ще тренирам днес,мисля да бягам около 2 км ,малко да се раздвижа ,обаче тия цигари...пф

# 217
diana_m,заедно сме.от утре нали? Hug

# 218
Vivileon, в тренировката му е майката, само гладуване не става просто.
Аз да се оплача, имам ацетон в урината и ми казаха да не гладувам. Защото не приемам въглехидрати, захар въобще, мазнини също. Сега се чудя не искам да я спирам, дали утре да не направя въглехидратен с картофи, а в другия ден да съм на шоколад, заради захарта.

Някой знае ли какво да правя, ако е имал същия проблем

# 219
ацетон в урината е и при някаква дехидратация-дали обилно повръщане или недостатъчен прием на течности.но и ти трябва по-разнообразно хранене.

# 220
Ina, аз пък прочетох, че при физическо натоварване и драстична диета се получава при недостиг на въглехидрати и др. Трябвало да пия шипков чай, направих го и пия в момента и ям салата от домати с половин чаена лъжичка олио, а по принцип не слагам никога. ама се притесних. То това е нищо олио.
Офф, хич не ми се иска да отслабна, но всички ми казват недей толкова се зориш, достатъчно си слаба, виж как си си изпила лицето, обаче зор да стане бързо, не ми се искаше да ви оставям, тук ми е хубаво. Давайте съвети, ако някой друг знае още.

Wink

# 221

слагай зехтин и пий повече вода

# 222
Chicago до колкото се сещам имаше три кила да сваляш и ми се струват ограниченията ти доста драстични. Аз лично ако бях на твое място щях да си хапвам на воля без хляб и без сладко също да съблюдавам някакво разделно хранене. Понякога организма се изтощава от вечни лишения и започва да алармира. То не че моето е святос лапане лапане после ограничения.
Ази пък съм много доволна. Днеска ми дойде а вчера кантара ми отчете минус чудя се какво ли ще стане след МЦ  newsm78 newsm78

Напълно подкрепям  Peace Peace Peace

# 223
Здравейте момичета.Аз имах малко работа днес и вече се завърнах за да дам отчет за вчерашният шоко ден-шоколада не можах да го изям целият-останаха ми 1/3 от него ама вечерта прегреших с 1 филийка хляб бонус и 30гр. синьо сирене.Днес кантара показа -0,500кг. доволна съм.

# 224
Chicago може би трябва да се замислиш наистина за друг по лек режим в който да са включени всички тези неща. Или другия вариант е да си продължиш диетата но: пий повече вода, храни се разнообразно спазвайки си моното но днес ще са въглехидрати,, утре мазнини и т.н. за да не нарушаваш здравето си - все пак то е по важно от килограмите.

Мимс след цикъла ще сваляш още по бързо  Wink

qvili бравос за минусчето  Hug

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

diana_m,заедно сме.от утре нали? Hug

как да не сме - ейййййй в теб ми е надеждата /Мимс виждаш ли ти като ми отказваш  Wink/

Chicago и аз ще тренирам днес,мисля да бягам около 2 км ,малко да се раздвижа ,обаче тия цигари...пф

аз па си пуша и не ми е зор. Не пия, по мъже не хода па ако спра и цигарите в манастир ше ида  Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт