Монодиета -част 4

• 22 237
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
[quote аз па си пуша и не ми е зор. Не пия, по мъже не хода па ако спра и цигарите в манастир ше ида  Grinning Grinning Grinning Grinning
[/quote]
Дидииии и аз няма да се откажа от цигарите пък ,заради едно такова отказване напълнях драстично   Naughty

# 241
 Chicago, за рибеното масло не си права, прочети малко в нета, много добре съдейства при диети за отслабване. Има и противници, разбира се, но по форумите момичетата са го пробвали и много го хвалят.
http://svejo.net/386216-Chudoto-narecheno-ribeno-maslo-Omega-3-mastni-kiselini-1-
http://www.facebook.com/note.php?note_id=225960037432046

Съпруга ми го пи в продължение на 7-8 месеца като придружаващо средство за успокояване на псориазис и междувременно свали малко от теглото без диета или намален калориен прием.
Дъщеря ми също пие рибено масло от около 2 год., а е 17 кг.
Ти си знаеш най- добре, разбира се, аз само подавам инфо от първа ръка.  Hug

# 242
Уки, интересна статия.
Знам, че на децата се дава рибено масло, за да наддават.
Както и да е, вече ще си слагам зехтинче и това е. Въпреки че съм отвикнала да ям салата с зехти или олио.

# 243
Момичета, давам отчет- днес устисках геройски без проблем и без никакви прегрешения. Ръфах си пиленцето и това е.
Утре за разкош ще съм на боб.

Лека на всички. До утре.

# 244
дианка,къде си?за утре,нали?

# 245
mimi_msm Няма да се отпускаме ,ама и ти недей,че ние всичко виждаме ! Naughty
ChicagoДано да се оправи всичко със здравето ти
Уки Браво ,продължавай така Simple Smile

При мен днес всичко мина безаварийно ,утре риба . Дано да има някое приятно минусче .Много ми се иска да направя шоко ден ..Не знам за вас,но аз съм по-надъхана от всякога ... ще сваля всичко и ще стана поне 46 кг.  #Cussing outУспех и лека нощ на всички  Hug

# 246
  • Варна
момичета,аз они ден гледах една бананова диета и реших да я пробвам............знам,че е драстична,но мисля,че ми трябва нещо такова да се постресна......представлява 9 дена-1,2,8 и 9 ден се яде по 3 банана и плодове до 2кг,а 3,4,5,6 и 7 ден по 6 банана....позволено е и пр.мл.,ама ще мина и без нещо....

та вчера бях на 3 банана,3 портокала и 1 грейпфрут...........е имам и прегрешенийце.... Peace Peace Peace,но имам 300г от вчера и съм супер хепи,надявам се днес да мине без инциденти....  Praynig Praynig Praynig

# 247
Момичета, давам отчет- днес устисках геройски без проблем и без никакви прегрешения. Ръфах си пиленцето и това е.

Лека на всички. До утре.

Като минеш бобения ден кажи дали имаш минус.
И аз съм замислила. Ще го сваря като за салата, с мииииинимум, а може и без сол.

Не знам какво количество е позволено обаче? Купичка за обяд и половин за вечеря.

А тези, които минаха картофен ден-имахте ли минус.

Аз вчера бях на салата от печени чушки. Прилоша ми и изядох и едно пакетче солети. Днес нямам нито плюс, нито минус. Доволна съм.

Днес пиле.
Утре-КМ, заради луната в понеделник.

# 248
Привет на всички,
аз тотално обърках нещата ,  Embarassed продължавам по план  Wink Peace

# 249
Добро утро момичета,

ina15 даааа мила днес сме на плодове - само трябва да си мобилизирам големото Д и да ида да си купя, че нямам нищичко  Laughing
Мисля да хапнем достатъчно количество от плодовете и ще наблегна на грейфрутите и кивито за да набавя малко полезни мазнини за телото си  Laughing Laughing Laughing
Чудя се обаче дали днес да не съм само на грейпфрут а утре на киви например /да е един плод за деня/, а? Ти какво ще кажеш?

Калинчи от бобов ден и картофен се сваля, но обикновено само от този ден има резултат когато имаш повече за сваляне /разбира се има значение и какво количество/. Моя съвет е когато правите бобов ден на обяд - една купичка и още една вечерта, но до 18:00 часа. Същото и с картофките  Wink

Лека на всички. До утре.

Браво за деня без прегрешения гуш гуш

Вив все по надъхана и по надъхана ми звучиш - браво мила САМО ТАКА

Chicago внимавай със здравето си  Hug

Мимунчето да се явява за отчет че пердах ще има  newsm78

dani.m73  Hug Hug Hug къде се губиш
чак тотално да си ги объркала - не ми се вярва, просто продължи - най правилното решение  Hug Hug Hug

# 250
диана м, вивилеон, благодаря ви.
дани, умната Simple Smile!
Кали, аз днес мисля да съм на картофи, но знам, че ще кача от тях. Просто заради ацетона ми да вкарам въглехидрати.
Още си лоча чайчето от шипка сега и пия много течности, през 15 мин съм в тоалетната. Simple Smile
Уки, браво, гордея се с теб

Момичета аз мисля днес да съм на картофи ще видим дали ще преценя колко са кг картофи, хич не искам да съм на картофи, днес трябваше да съм на плод. А в Неделя на яйца.
Офф, не знам какво да правя.

# 251
момичета,аз они ден гледах една бананова диета и реших да я пробвам............знам,че е драстична,но мисля,че ми трябва нещо такова да се постресна......представлява 9 дена-1,2,8 и 9 ден се яде по 3 банана и плодове до 2кг,а 3,4,5,6 и 7 ден по 6 банана....позволено е и пр.мл.,ама ще мина и без нещо....

определено тази диета ще има ефект. Ама няма ли да ти се сгади направо от толкова пък еднотипно и то толкова време  newsm78
Може би все пак ще трябва да се замислиш за млякото - някакво разнообразие да вкараш едва ли не  Wink
Що да трябва да се стряскаш - добре вървиш до момента не се притеснявай. Аз колкото по дълго пазя диетата толкова повече се надъхвам защото имам и стимул като виждам, че кантара всеки ден мърда надолу - може да са грамове, но съм в правилната посока.
При мен най добър ефект има когато съм на кисело мляко и овесени ядки - ама около 9 дни бях на тях и сега сигурно чак другата седмица ще го правя пак щото вече ми втръсна от кисело мляко  Sunglasses
Пийте повече вода, наливайте се ако трябва, в никакъв случай наведнъж да врътнете 1 литър вода, но през целия ден си дръжте бутилка с вода на бюрото или на видно място у дома, за да се подсещате да пиете!!!
Водата хем ще оправи метаболизма, хем ще подпомогне /и то повече отколкото очаквате/ отслабването.
Аз вече втора седмица съм на диета, пия повече вода от първата седмица и свалям дори повече, а по правило трябва да става по трудно нали така  Wink Ако водата не ви е "вкусна" направете си от онези разтворимите напитки - така хем ще заситите малко глада за сладко, хем ще поемате течности, правете си чай /много чай/ - за полезните страни на билките мисля, че не е необходимо да пиша - всички си го знаем.
Дани трябва повече течности това доста ще помогне за добрите резултати и съответно ще се чувстваш по добре  Wink

Инчето взе плодовете и избяга  newsm78 newsm78 newsm78

# 252
  • Варна
диана,всеки ден прегрешавам с нещо,дори и малко и на това си се дразня.....и то не ям от глад,а от лакомия.....не знам колко ще откарам на банани,но като ми омръзнат,ще спра.....аз не гоня някакъв план.....ама искам да стана по-примерна.....и да имам повече воля....
иначе вода си пия...винаги съм си пила около 1,5л,даже като бях на Дюкан едно време пиех над 2л и наистина пиенето на повече вода засилва отслабването-това го знам от опит.....през деня до себе си винаги имам 1 бутилка вода,до леглото ми също имам вода-и през нощта пия....

# 253
и аз пия над 3 л вода.

# 254
Kalinka-malinka, спокойно, просто си повтаряй, че ще постигнеш целта си. Аз няма навика да пия много, просто се наливам.
Мацки направих си 50 мин си Тае Бо, сега правя пюренце на бебенце да обядва и ще се къпем заедно Simple Smile

Мъжа ми днес заяви, че не иска повече да отслабвам, била съм ГРОЗНА и го нахоках как може да ми каже грозна, иначе ме взе на 50кг де, тогава ме хареса, сега с 6 повече ми вика грозна Simple Smile

Тук вали много приятно, обичам да гледам как вали и малката се радва все едно пък разбира нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт