Монодиета -част 4

• 21 863
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Монодиета с мартини

подреждам се първа  Flutter

ketuna ,бива ли така да се използва чашата з мартини.Да я пълним с ориз.  Naughty

Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost

# 676
Днес в този студ сте изключително работоспособни или някъде ядете нещо тайно от мене  smile3512 smile3512 smile3512

# 677
Днес в този студ сте изключително работоспособни или някъде ядете нещо тайно от мене  smile3512 smile3512 smile3512
Аз съм се свила в офиса и вече ми замръзнаха ръцете и нищо не ми се пише и не ми се яде щото умиряф от студдддддддддддддддд  smile3511 smile3511 чакам да стане пет и да си ходя.

# 678
Да питам за газираната вода. Знам че всичко газирано е забранено по време на диета, но газирана вода? Чаша - две на ден? Thinking

# 679
Калинчи, аз съм голяма почитателка на газираната вода. Не пия никакво безалкохолно, нооооо газирана вода пия много. Никога не ми е пречела на отслабването. В нея няма никакви калории, само газ, която може да те надуе, ама тя действа оригващо, затова, че и газта се маха. Аз пия на корем  beer2

# 680
Мими, той шефа ти да не отваря офис в Сибир и да те пробва за там. На него не му ли е студено  smile3515

# 681
Много ми се яддддддддддддддддддддддддддддддддддде, това никога не е било, изядох 1кг портокали и направо ще изям хладилника, има толкова хубави неща, дори и нещата дето не ги ям ми харесват. Размотават всякакви кашкавали, сирена, шоколади, сметани, бонбони, направо ще полудея и тортата естествено. Simple Smile
ПОмагайте !

# 682
Освен да гледаш в нета снимки на дебели, друго май не помага.  newsm17

# 683
Офф, ами ако бях такава пълничка като тях можеше и да ми повлияе, ама сега не действа, защото имам само 4кг, но не искам да се предавам по средата на диетата и за толкова малко Simple Smile
Яде ми се все едно съм пред цикъл.

# 684
Добре де, научни изследвания са доказали, че ако се стискаш толкова много да не си кусаш нещо, няма да отслабнеш. Мозъка отделя незнам си какъв хормон и т.н и т.н. Седни, сложи си в една чинийка от всичко, което ти се яде по една хапка. Яж ги мн бавно и им се наслади. Дъвчи много бавно. 20 мин трябват на мозъка да се почувства сит.

# 685
А, така де Simple Smile ами то отиде моното тогава, нали сме на режим Simple Smile значи и аз ще влезна в кюпа с прегрешилите Simple Smile
Още малко и отиваме в друга тема #5
Няколко часа по-късно да споделя, че явно не ми е писано да съм на диета.
Имах страшни стомашни болки, мъжа ми ми се накара, че не ям и затова. Направих си крем супа и ядох една купичка с препечена филийка, сирене и малко кашкавал. Продължи да ме боли, но след около час отмина. Така цял ден на портокали и накрая хапнах. Ами не знам какво да правя, май е време да си дам почивка ще видим утре как ще съм, най ме е яд, че се ядох вечерта и то в 21ч когато рядко ям, утре ще съм плюс. Гледам няма ви, явно не ви се пише... Simple Smile
Целувки за всички.

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 21:51 от Chicago

# 686
Добро утро момичета,

при мен нещата са наред. Вчера не си изядох всичките картофи, които бях приготвила, дори не изядох и половината, не защото не бях гладна, а просто ми бяха отвратителни без сол, направо отвратителни. Сложих сол ама и това не помогна да са ми по вкусни. Вечерта като се прибрах към 19:30 хапнах едно триъгълниче топено сирене.
Тази сутрин се мерих: от началото на второто мерене досега съм - 2,0 кг.  newsm44
Днес съм на месо и тъй като не съм си приготвила нищо най вероятно ще си купя пилешки пържолки 800 гр. по късно.

Гледам вчера сте се развихрили Мимс и Кет

Чикаго пак повтарям мнението си за разделното хранене, което според мен е най добрия вариант за теб. Така организма ти няма да се изтощава, а ще получава всичко необходимо за да е здрав.

Вчера мернах Уки в темата, но гледам не пише - къде си бе мила, липсваш ми вече. Даже и да не спазваш диетката - пиши как си  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

малко мотивация за този ден от мен момичетаааа  Hug Hug Hug Hug

Успешен диет-ден от мен и помнете АКО СЕ ОТКАЖЕМ СЕГА, ЩЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ ВИНАГИ!!!

# 687
Диди  Hug Hug Hug както винаги ми вдигна настроението, което е на нулево ниво в момента.Браво на тебе за минусите ти си нашта гордост.  smile3501 smile3501 Аз днес се качих на кантара и познайте имам + от 0,500гр  smile3514 smile3514 newsm45 на тоя глад дето го гладувам ++++++++++++++++++ ooooh! ooooh! ooooh!
Както и да е ще го прежаля спирам за известно време плодовете по съвет на Дидката и днеска понеже и без това ми е мъчно ще ям шоколадче.
Чикаго напълно подкрепям Дидка, че за тебе е прекрасно спазването на разделно хранене. Това много ми прилича на гастрид дето си го описала и знам, че плодовете отделят разни там неща и дразнят много повече стомаха отколкото другите храни. Много ще ми е мъчно да ни напуснеш но преди всичко гледай здравето си и спазвай един по лек режим. Аз ще гоня 65 кила стигна ли ги останат ли ми пет шест кила почвам да се храня разделно. Hug Hug Hug
Айде мили мои почвам да работя ще ви навестя по някое време.

# 688
Момичета щъкайки си из нета попадам от време на време на разни неща, които аз лично считам за полезни ето и някои от тях

http://calculator.nwcb.eu/index.php - калкулатор на хидратацията или колко течности трябва да поемаме.

http://zdravoslovno.com/calculators/ - калкулатор на калориите, които сте поели през деня

Освен това преди време четох статия за самовнушението. Не съм привърженик на вманиячаването, но до голяма степен при мен то помага. Ако нагласата е правилна - няма как крайния резултат да е лош. Вярвайте, че килограмите които ви пречат ще изчезнат - просто трябват малко усилия. Дори и понякога да има плюс - той се е явил не защото гладувате и пълнеете от въздуха едва ли не. Задържането може да е от нередовно ВЦ, задържане на вода, плодовете също задържат вода  Naughty

Не се предавайте, толкова изтърпяхме - ако сега се откажем ще съжаляваме цял живот.

# 689
Добро утро и от мен.
Диди, чудни калкулатори  smile3501 smile3501 smile3501.

Вчера не съм в прегрешения, е не съм съвсем МОНО, но пазя диета. Днес ми се струва, че профила ми не е тюленовиден, а малко по-плосък.
Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт