Монодиета -част 4

• 21 880
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Chicago ти откъде си, че така пече. Във Варна е кучешки студ. Абе може и да се отслабва от дивеча знаеш ли едно време хората само с такова са се прехранвали май е нямало човеци с наднормено тегло  newsm78 newsm78 newsm78

Не е имало хора с наднормено тегло щото цял ден са тичали подир дивеча  rotfImao rotfImao rotfImao

# 661
Мими, понастоящем живея в Русе, казвам пече, ама през прозореца, да не мислиш, че е топло. НЕ е много студено, но все пак си е зима Simple Smile

# 662
Мими, понастоящем живея в Русе, казвам пече, ама през прозореца, да не мислиш, че е топло. НЕ е много студено, но все пак си е зима Simple Smile
Дано свърши зимата по бързо и ние да сме си слабички за пролетта.

# 663
...
Така хубаво е пекнало навън, че си мисля за пролетта как хубаво ще се чувствам Simple Smile
И при нас така-много е студено, но и много пече.
Аз си гледам през прозореца, къткам се вкъщи с дечковците.
А напианото от Чикаго наистина е много, много мотивиращо, поне за мен!

# 664
Хубаво дивеч, ама то във варна освен Гларуси, друг дивеч няма.
Да каня варненките на печен Гларус  smile3532 smile3532 smile3532

# 665
Диета: Шоколад

Метод на отслабване: за разлика от много диети тази следва принципа, че отслабващите ще се придържат по-лесно към режима, ако им е позволено да ядат това, което искат. "За милионите пристрастени към шоколада няма нищо забавно в шокохолизма", пише авторката й Сали Ан Воук. "Поставила съм си за цел да докажа, че е възможно порочният кръг да се разкъса и да се отслабне чрез тази диета".

Позволявайте си: шоколад, разбира се! Е, не прекалявайте. През първата седмица трябва да се лишите изцяло от сладките неща, шоколадът е забранен през началната фаза. През останалото време е позволено определено количество за ден. Дневен прием калории на ден - 1000-1500.

Лишавайте се от: храни с високо съдържание на въглехидрати на вечеря - необходимото количество от тях трябва да е усвоено по-рано през деня.

Примерно хранене: за вечеря можете да се спрете на пилешки гърди на грил, овкусени с лимонов сок и черен пипер, а за гарнитура - задушени зеленчуци. Позволен е един нискокалоричен шоколадов десерт на ден, така че избирайте мъдро.

Предимства: отслабваш с над 3кг за две седмици и въпреки това ядеш шоколад? Освен това черният шоколад е мощен антиоксидант!

# 666
Монодиета с мартини
[color=purple]Мими, специално за тебе[/b][/i][/size]
[/color]

Тази диета не е просто "весела", тя е един по-щастлив и разумен начин да се свалят килограми.

Авторката й Дженифър Сандърс, гуру за самопомощ, посочва, че този план за отслабване се основава на контрол на порциите, упражнения и егоизъм.

Основният съвет е, че трябва да се превърнете в "хранителни сноби", да се храните задължително по три пъти на ден и, разбира се, да пийвате мартини, пише сп. Grazia.

Позволявайте си: прекрасна храна в скромни порции и никакви закуски между храненията. Позволени са всички прегрешения - масло, сметана, месо и други източници на мазнини. Тайната е в контролирането на порциите - всеки компонент на храненето трябва да се побира в чаша за мартини - 85мл. Например, ако вечеряте печено пиле с картофено пюре и зеленчуци, всяко от трите трябва да стига до върха на чашата.

Лишавайте се от: нищо! Хапвайте каквото ви се иска, стига да е приготвено от качествени съставки. Това означава, че всякакъв вид готова храна е изключена. Не забравяйте да се храните бавно и правилно, никога на крак. Няма значение колко мазнини или калории съдържа ястието пред вас, стига да се придържате към тези правила.

Примерно хранене: Как ви звучи филе от сьомга с половин купичка кафяв ориз и половин купичка аспержи на грил за вечеря? А за десерт две супени лъжици сладолед?

Предимства и недостатъци: тази диета не е бързо решение, но нейната цел е по-скоро да промени отношението ви към храната. Всеки трябва да се стреми да се храни с най-добрата храна, която може да си позволи. За съжаление спазването на тази диета няма да ви излезе евтино, а и приготвянето на храната отнема време.

# 667
Монодиета с мартини Кетунче  Hug Hug Hug
като ми донесеш филето от сьомга ще я почна. Иначе ориз не ша ми се дръпнат очите.

# 668
  • Русе
 ketuna ,бива ли така да се използва чашата з мартини.Да я пълним с ориз.  Naughty

# 669
С НАБЛИЖАВАНЕТО НА ВЕЧЕРТА, ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ТОВА
http://www.lubopiten.com/120-debela-zhena-iska-da-yazdi-video.html

# 670
 smile3518 виновна, това го прочетох, като го публикувах. Мислех, че в нея ще пускаме само маслинката, като сме наляли мартинито  Grinning Grinning Grinning

# 671
  • Русе
smile3518 виновна, това го прочетох, като го публикувах. Мислех, че в нея ще пускаме само маслинката, като сме наляли мартинито  Grinning Grinning Grinning
И аз, и аз  Laughing

# 672
amber, на спортната акробатика твоите дечица ли са

# 673

Е ми глоба тогава. newsm08 newsm08 Аз чашите си с ориз няма да цапам.

# 674
Добре, ще дойда у вас да ми сипеш в тях мартини  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт