Монодиета -част 4

• 21 880
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, слаботии Simple Smile
И на мен Виви ми липсва, и всички тези, които е изброила Диди.
Аз съм минус 300гр, странно, но факт. Днес съм на плодове.
До после   bouquet Wink

# 646
Днес момичета се чувствах много лека, но не се изтеглих. Не съм ходила на аеробика около седмица, чакам да ми свърши МЦ-то, но се чувствам СУПЕР.
Мимс, пръчиците ги вземам с картички на голи мъже  smile3521 smile3521 smile3521, затова са ми така сладки. Но казах СТИГА  smile3512

# 647
Здравейте солетки  Mr. Green аз днес съм на зеленчуците,но още не съм яла.Само кафенце пих.Чувствам се страхотно  Whistling Искам само да попитам нещо.Ичетох всичко за лунната диета и да питам след като минат 5-те дни (4.02.) става ли до 7.02. (пълнолуние) да ям само салати и после да лунувам и аз no  Дано сте ме разбрали,че как го написах... Flushed

# 648
оооооооо Кет чини ми са че луната ти е врътнала главата  hahaha hahaha hahaha

Принцес то че става става ама много па някакво никакво ми се вижда това само на салати. То и аз искам да стане много много бързо но се притеснявам че прекалено драстично ше го удариш  Hug Hug Hug Hug

# 649
princesssssss и на мен ми се види драстично на салатки само ама ако пък ще можеш да изкараш кво ти пречи.
Кет веднага покажи пръчките  newsm48 newsm48
Chicago поздравления за минуса. Абе вие да нямате развъдник за фазани  newsm78 newsm78 щото все фазани си хапваш и минуси имаш. Ако от фазанското ще има минус съм готова да апна и аз  Laughing Laughing Laughing

# 650
Понеже напоследък виждат висок интерес към нашата тема, от хора, които не я спазват
 искам да се обърна към всички които се чудят дали да я започнат:

Монодиетата работи - с нея се свалят килограми
Монодиетата  може да продължи толкова колкото ви е необходимо - дори години, стига да съблюдавате набавянето на всички необходими вещества за организма си т.е. не е допустимо да карате на кисело мляко или нещо друго в продължение на седмици или месеци
Монодиетата  няма да увреди здравето ви ако спазвате горното
Монодиетата  не значи, че можеш да се храниш неограничено с продукта който ще избереш за деня и задължително ще имаш минус, трябва да се намали и количеството храна
Монодиетата  като всяка друга диета е в пъти по ефективна ако се вечеря преди 18:00
Монодиетата  позволява всеки избор на храна: дори храни като шоколад, зърнени, но само един вид храна за деня
Монодиетата  както и всяка друга диета не е вълшебна диета след която да се храните неограничено и да гарантира задържането на свалените килограми
Ние практикуващите Монодиета няма да ви убеждаваме, че тя върши чудеса и всички останали диети са вредни и с гарантиран йо-йо ефект. Вие сами ще прецените дали тази диета е за вас. Както и всяка диета Монодиетата  не е песен и всички ние полагаме доста усилия за да сме стриктни и да се чувстваме добре в кожата си
Монодиетата  е удобна за работещи и заети хора
Монодиетата  не изисква специално приготвяне на специални манджи по специални рецепти за диетата

Вие решавате - ние помагаме

# 651
Чикаго, защо да ти е странно че имаш минус, не те разбрах, защото не беше съвсем моно ли?

И аз чакам да мине МЦ, за да се претегля!
Липсва ми ужасно много ежедневното теглене и минусите!

# 652
Да драстично е ама ... Thinking ,а какво е захранването след диетата тогава  Blush

# 653
Диди, главата ми май е врътната по рождение, луната не е виновна. smile3532 smile3532 smile3532

# 654
Да драстично е ама ... Thinking ,а какво е захранването след диетата тогава  Blush

продължи с моно, намалени количества

След постигане на желаните килограми /поне аз така съм решила/ постепенно увеличавам и постепенно смесвам храните. Мисля да продължа и да се науча да се храня разделно, а това да стане начина ми на хранене от тук нататък, ще продължа със спорт и така ще запазя постигнатото. Борбата няма да свърши с премахването на излишните килограми. Тя ще е най вероятно цял живот, а тези които си мислят че е достатъчно да се ограничаваш няколко месеца и после може да си хапваш каквото си искаш - Е СОРИ АМА НЕ СТАВА ТАКА

# 655
Чикаго, защо да ти е странно че имаш минус, не те разбрах, защото не беше съвсем моно ли?

И аз чакам да мине МЦ, за да се претегля!
Липсва ми ужасно много ежедневното теглене и минусите!

Ще мине МЦ-то и ще се премериш. То не пречи и сега да си се мериш всеки ден  Hug Hug Hug

Аз пък утре ще се премеря да видя половинката на диетата какво е сътворила с моите кила  hahaha hahaha hahaha

# 656
Диди, главата ми май е врътната по рождение, луната не е виновна. smile3532 smile3532 smile3532

оф отдъхнах си - аз викам тая жена от луната ще да се е чалнала, а тя си била в мойта група по рождение  rotfImao rotfImao rotfImao

# 657

продължи с моно, намалени количества

След постигане на желаните килограми /поне аз така съм решила/ постепенно увеличавам и постепенно смесвам храните. Мисля да продължа и да се науча да се храня разделно, а това да стане начина ми на хранене от тук нататък, ще продължа със спорт и така ще запазя постигнатото. Борбата няма да свърши с премахването на излишните килограми. Тя ще е най вероятно цял живот, а тези които си мислят че е достатъчно да се ограничаваш няколко месеца и после може да си хапваш каквото си искаш - Е СОРИ АМА НЕ СТАВА ТАКА

РАЗБИРА СЕ!!!  Hug

# 658
Диди, според мен не, че не знаят какво е моно, но прегрешават.

Мими, нямаме, но свекър ми е ловджия Simple Smile Мъжа ми го докара онзи ден и аз трябваше да го сготвя, да, често се случва напоследък да ми носи, фазани и разни пернати, не знам дали от тях се сваля, но виж те се хранят само от природата и познай, много по-здравословно месо е.
Калинчи,
чудя се, защото фазана беше малко и ядох свинско и опитах пълнен картоф, но не защото съм прегрешила, а защото не се усетих.
Сега си дояждам портокала.
Така хубаво е пекнало навън, че си мисля за пролетта как хубаво ще се чувствам Simple Smile

# 659
Chicago ти откъде си, че така пече. Във Варна е кучешки студ. Абе може и да се отслабва от дивеча знаеш ли едно време хората само с такова са се прехранвали май е нямало човеци с наднормено тегло  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт