Монодиета -част 4

• 21 890
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
diana_m, vivileon, благодаря ви за хубавите думи.
Само забравих да спомена, че тези дни ще ми идва и вероятно ще имам задържане, така че едва ли ще отслабна много, но после ще се нормализират нещата, пък и си мисля, че последните килограми са най-трудни. Когато си пухкав е лесно и бързо. Simple Smile

vivileon, хайде с еднакви килограми сме да видим до къде ще я докараме, въпреки че заради МЦ ще имам задържане на течности.
Simple Smilenewsm51

# 76
и аз преди бях 47/48кг,но след здр.проблеми-уффф.е то ,разбира се,не пречише даже на големи дози урбазон да съм слаба от инат,а без него-да съм дрогирано прасе..
та от години се отказах от тези мераци-47кг.реших,че вече за годините ми,по-пристойно е да съм 52кг(аз не съм раждала,но все пак съм дърта).но от няколко години стоя 55,амбицирам се за 3 дена глад и ги смъквам,после от радост-купонясвам с храна и си ги връщам..
но сега покрай празниците си мисля ,че съм над 55 и не смея да се демотивирам..
та вие тук ме размечтахме даже и под 52кг.
освен да намирам мотива и да се стягам.
това студено време хич не ми помага и не ми изпържва сланините..
за това ми минава и мисъл за моно-зеленчукова супа-тип зелева без зелето поне няколко дена,за да мога по-неограничено да ям,да е горещо,и да наваксвам течностите..
оплаках ви се.
то и някакъв спорт лек в домашни условия е добре да включа,явно до фитнеса няма да стигна такава тресяща..
построих плана,време е за действие.. Praynig
пс:
освен среща,ако искате и мотивираща табличка да направим.или давайте идеи за стимул и сериозност.

# 77

ох, дебелата и дъртата, жива да те ожали човек 55 кила  newsm48

днес още не знам какво ще, яде ми се грах, та сигурно зеленчуци

# 78
Chicago успех и добре дошла в групичката.   bouquet  bouquet  bouquet
Идеята на ina15  за таблица с мерките е прекрасна Ако всички сте съгласни да се мерим  Joy Joy Joy
ina15 мислих си че трябва да съм 63 на моите години но сега с тая група отслабващи мисля че мога и 60.
Бях се отчаяла малко викам си глад глад и още нищо но Диди ме върна в реалноста с нейната реч така че пак от сърце и благодаря  Hug Hug Hug и на всички вас с които се подкрепяме в добро и лошо.

# 79
Chicago  Hug
ina15 днес сме сериозни.Аз ще съм на кисело мляко 2-3 кофички/половината кофичка вече замина/.Пък за утре ще му мисля-може да е кашкавал.

# 80
Идеята на ina15  за таблица с мерките е прекрасна Ако всички сте съгласни да се мерим  Joy Joy Joy

и аз съм - за  Peace само че мен ще ме сложите най-отгоре - да ме е срам от мойте килограми  Embarassed и да ме мотивира всеки ден  Wink

# 81

ох, дебелата и дъртата, жива да те ожали човек 55 кила  newsm48

днес още не знам какво ще, яде ми се грах, та сигурно зеленчуци

хи хи добре го каза
аз не съм привърженик на диетуването с грах, царевица, картофи, ориз - много са ми недиетични  Confused

Днес ще съм примерна аз с киселото мляко, а утре ще възнаградя снагата с мръвка  Laughing Laughing Laughing

Мимс няма за какво да ми благодариш аз ви благодаря на всички - много ми помагате и ме насърчавате, нахъсвате и мисля си че ако не бях започнала да пиша във форума досега да съм се отказала   bouquet  bouquet  bouquet

момичета,мн ме стимулират вашите резултати!!!!!!!!редовно ви чета......
аз през деня съм ок,ама вечерта все прегрешавам в нещо по малко.....
тия дни карах на варено жито,хляб.....ама съм с по 200-300г нагоре-надолу....
днес мисля да съм на кис.мл.....
иначе забелязвам,че апетитът ми намалява....

след житото - киселото мляко ще има страхотен резултат сигурна съм. обаче не се задържай дълго на кисело мляко като мен - писва бързо а и предразполага към прегрешение вечер /аз се парнах два три пъти  Sunglasses Sunglasses Sunglasses/

.......................................Засега съм още на кафенцето и умувам днес какъв ден да ми е-когато съм на работа ми е по- удобно кис. мляко или плодове.Успешен ден на всички .
ако можеш изкарай само на кисело мляко а утре само на плодове - ще свалиш за тези два дни поне 1 кг. си мисля аз   bouquet

Инче и аз съм ЗА табличка

и аз съм - за  Peace само че мен ще ме сложите най-отгоре - да ме е срам от мойте килограми  Embarassed и да ме мотивира всеки ден  Wink

аз така като гледам аз съм с най много за сваляне така че правото на срам си е ПУ за мен  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 82
По-колко грама кашкаал може на ден ? Че днес май ще е кашкавален Laughing

# 83
щом сте съгласни,да я направим.
но аз съм олигофрен на компитата и не умея. Embarassed

# 84
щом сте съгласни,да я направим.
но аз съм олигофрен на компитата и не умея. Embarassed

аз мога ако искате казвайте да я почвам

# 85
157висока  начало на :16.01 /58.700кг в момента: 57.200 цел 50-48 години : 22

за кашкавала си определих сама 200 гр newsm78

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 12:20 от vivileon

# 86
Така явно аз ще съм човека с таблицата:

Всички желаещи да се включат в нея да ми пуснат на лично съобщение
Възраст
Височина
Начало на диетата
Тегло в началото на диетата
Тегло в момента
Желани килограми

Таблицата ще направя с обявяване на резултати на всеки 10 дни, показване на резултата от предишното мерене и резултат от началото на диетата, изминали дни от началото на диетата до последното мерене.

# 87
163 см, начало 105кг ,сега 100,500кг,цел 60кг.

diana_m ние с теб май сме на едно меню- и аз днес съм на кис.мляко, а утре ми е ден с месце  Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 12:33 от dani.m73

# 88
Диди мерси за табличката  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart

# 89
  • Варна

след житото - киселото мляко ще има страхотен резултат сигурна съм. обаче не се задържай дълго на кисело мляко като мен - писва бързо а и предразполага към прегрешение вечер /аз се парнах два три пъти  Sunglasses Sunglasses Sunglasses/

аз се моля да изкарам 1 ден..... Embarassedнито мога,нито искам 2 последователни дни на кис.мл..........

а и сякаш всеки ден като си на нещо друго е по-лесно.....

мерси,че ще направиш табличка!!!  bouquet

ето моите мерки

Възраст - 28г

Височина - 1,54м

Начало на диетата - 02.01.2012г.

Тегло в началото на диетата - 87,600кг

Тегло в момента - 85,700кг

Желани килограми - 60(надявам се и на по-малко)

Общи условия

Активация на акаунт