Монодиета -част 4

• 22 149
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
По-колко грама кашкаал може на ден ? Че днес май ще е кашкавален Laughing

здравейте Simple Smile може да хапваш до 500гр. мисля .. но лично на мен ми е много и хапвам около 200гр/дори по-малко/

да ви кажа отказах се от баничките че нещо кантара ми се е ядосал от снощи:) показва близо 2кг на горе а аз не съм яла толкова ..може да е заради  smile3550 ... така че .. и аз днес ще съм на кашкавал  newsm78

diana_m ето и моите : 171 см, начало 85кг, сега 80кг, цел 65кг. Simple Smile  Thinking

# 91
Идеята с табличката е чудесна и аз съм и фен.За сега се движа  по план на кисело мляко без прегрешения-пу да не ми е уроки.До тук -на 1кофичка мляко и сутрешното кафе.

# 92
Момичета табличката е налице заповядайте топла топла
ще се обновява при нужда и при всяко записване - всеки ден

Моля Вив ако желае да редактира първия пост в началото на темата и да сложи линка там  Hug Hug Hug

ТАБЛИЧКА НА МОНОДИЕТУВАЩИТЕ

ВАЖНО!!!
Моля всички записани в таблицата да бъдат сериозни и на датите посочени в таблицата като следващо теглене да съобщават резултатите си. Въпреки че всеки ден съм във форума, с цел да не се задръства излишно темата и да не получаваме критики от администраторите заради постовете късаещи таблицата - пишете ми на лични когато е необходима промяна по табличката.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 93
и аз да се отчета.години-32,височина-1,70,начало-днес,тегло-(отказвам среща с кантара ,след 10 дена,които си казала)-60кг.,цел-52,айде заради вашата амбициозност и надъханост-50кг.
диана,  bouquet Hug

# 94
Благодаря на  mimi_msm и на Морска Сирена за приветствията. !!
Сега в 14.00 ще ям другата половин кофичка кисело мляко. Аз вътре слагам малко сол чер пипер, лют червен понякога, защото от него се слабее и копър.
Бях чела диетата на Дюкан, та там се обяснява, че подправките не пречат, затова и ги слагам.
Тренирах Тае Бо  Fat Burner и направо ми се разказа играта. Изчистих и се изкъпах докато бебе спинка.
Сега ще ям.
Утре съм на риба, даже мисля вместо да я пека без олио или варя, да си направя кюфтенца от нея. Ще я блендирам с сол, пипер, копър и малко лимон и ще оформя кюфтета. Така оформите ги слагам на хартия за пече и пека без олио разбира се, а другата половина просто ще я изпека без мазнина.
Според вас подправките влияят ли? Поне ще разберем с мен ако ще слагам.
Vivileon и аз бях точно 57.200гр. Simple Smile какво точно съвпадение и много се радвам, че повечето сме на кисело мляко днес.
Чудесна идея за таблицата , влючвам се и аз, ще пиша на diana m
Е, това е обедния ми отчет.

# 95
Chicago аз никога не съм се лишавала от подправки когато диетувам. Дори и на салатките слагам зехтин и лимонов сок и сол. Не смятам че има такова значение ако ги ядеш с подправки.

Диди бравос душо блестяща таблица. А сега да ви видя скрито покрито няма. То лесно така да се пише - 1, -0,500 и после неможем му фана края. Тоя път тън мън няма да видим на 27.01 видеоден какато казват старите ора.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 96
и аз съм за подправките-особено люти и кисели. Mr. Green

# 97
чудна табличка , Диди   smile3501 ха сега някой да посмее да се издъни , всички ще го  newsm29 но сигурно аз ще съм първата издънка newsm43

# 98
Браво страхотна таблица. Днес момичета на обед, съчетах всички видове заговезни в корема си  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed. Не бързайте да ми се карате. Аз се натъпках в 12:30 на обед. Довечера на тае бото ще ги изразходя и мисля от обяда до вечерята нищо да не ям. Много хубава табличка. Така като видя на другите резултатите, а моите стоят все на нула  smile3505

# 99
чудна табличка , Диди   smile3501 ха сега някой да посмее да се издъни , всички ще го  newsm29 но сигурно аз ще съм първата издънка newsm43

никакви издънки - че ва набих а кат гледам телото ми е най пищно от всичките - никой не мое ми са упре

smile3534

Кет преди тренировка е добре да хапнеш  Naughty

# 100
INA15, и аз съм така. Един -два дни супер сериозна, а на третия   341uu Не съм виновна аз. Това нещо в корема ми го прави  Animal Pig Animal Pig Animal Pig newsm62 newsm62 newsm62

# 101

smile3534

Кет преди тренировка е добре да хапнеш  Naughty

Диди добре си го казала да хапнеш. Ама от поста на Кетуна се разбра че е заговяла  Joy Joy Joy Joy

# 102
Ще ви снимам кюфтенцатата, за да ги видите . Simple Smile
Солта не се препоръчва, защото задържа вода, затова, но аз си слагам, а олио, зехтини и масла не употребявам от много месеци назад. Е, случвало се е да опитам нещо, кое е овкусено, но на мен не си слагам.
Тае бото ме разглоби 50 мин. Утре ще съм на Зумба вероятно.
Момичета, не прегрешавайте, моля. Ето, сега ще правя нещо сладко за мъжа ми, но няма да го опитам дори. Simple Smile
Аз ако съм на шоколадов ден вероятно няма да напълнея, но кашавал, сирене, ориз и боб не бих била,защото от тях много качвам.

# 103
Много сте активни, браво.
Диди, тая реч, дето си я дръпнала ми напълни душата.
Виви, 200гр. кашкавал ми се виждат малко, да не освирепееш от глад.
Ина, давай рецептата за моносупата, че умирааааам, няма да издържа и пет дни даже на диетата.
Искам да се оплача- не съм свалила нищо, а умрях от глад. Моля ви, кажете ми, че е от цикъла и после ще сваля, защото съм на ръба да се откажа.
Днес щях да съм на риба- опекох я, обаче ми се сгади като ми замириса и се отказах, реших да пробвам оригинала на рецептата- яйца. Обаче аз яйца не обичам и не ми понасят. Както и да е-метнах две на тефлоновия тиган без мазнина, обаче това не се яде направо- страшна воня.
Кажете ми какво да правя, УЖАСНО СЪМ ГЛАДНААААА.   smile3514 smile3511

Браво за резултатите на всички, дано ме заразите и мен.  Hug

# 104
............
Искам да се оплача- не съм свалила нищо, а умрях от глад. Моля ви, кажете ми, че е от цикъла и после ще сваля, защото съм на ръба да се откажа.
.............

мила само за отказване няма да ми говориш
нормално е по време на цикъл да не сваляш - задържане на вода, при някои има и запек дори
след края на МЦ-то ще оправиш нещата /страшни неща се случват в тялото и мозъка на една жена по време на цикъл/
не спазвай диетата точно пък както е написано - избирай си храни които ти харесват.
Защо сега не си направиш един фреш да те зареди малко и да повдигне тонуса - а после ще решиш какво ти се хапва днес.

Общи условия

Активация на акаунт