Монодиета -част 4

• 22 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
ЗДравейте момичета. Ето ме. Вчера един черен шоколад и две ябълки. Днес -0,900 гр. Болна съм, явно ме хвана грипа на детето и съм направо в сатурнова дупка. Днес ще бъда на месце, но ако ми е така лошо може и да не ям. УСпех на всички, ще пиша като ми мине гадната хрема. С вас съм в мислите и действията си.

# 196
Вчера един черен шоколад и две ябълки. Днес -0,900 гр.

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

начи решено - другата седмица - шокоден и аз
Кет ако си болна по добре хапни по добре днес, пак си бъди моно, но не стой гладна щото по зле за оздравяването

Мимс  Hug Hug Hug
Пиле фрикасе, а?!? Къде са ти сопите моме  hahaha hahaha hahaha
А сега сериозно - нищо страшно не е това. Аз колко вечери уж на кисело млуко пък вечерта не устисквам и апвам малко пиуенце - ми то прасето в мен си иска мръвкаааааааааа smile3511

# 197
Здравейте, момичета Simple Smile
Днес се изходих Simple Smile мерих се, не съм мръднала, обаче много треперя. Чувствам се вече много слаба. Почти нямам корем. Пак съм 55.9кг, но пък първият ден ми показа -1,300гр, така че съм доволна дор и и да не съм отслабнала днес.
Пак гледам има някакви прегрешения.
Днес съм на зеленчуци, желая на всички да устоят на изкушенията.
Вчера правих ябълков кекс, естествено не съм го и пипнала. Simple Smile

Целувки за всички 

# 198
Дами, днес мисля да съм на плодов ден, че ми се мъдрят тука грейпфрути и помело. Така че да не отидат дзян Laughing. Въпросът ми може ли да смесвам плодовете?  Flutter

# 199
Здравейте, момичета Simple Smile
Днес се изходих........

Ама ти кърмиш ли?!?
Ако отговора  да - ще има сериозно мъмрене  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms чакам отговор

Бяла лястовица за плодовете съм ЗА смесването.

# 200
За шоко деня, нали ви казах че се сваля, дори повече от другите дни!!!
А ако се кара само на черен шоколад е още по-добре, не толкова заради калориите, а защото повече засища и притъпява чувството че ти се яде още и още.
Това му е най-голямото предимство.
Как го правите този ден на царевица?
Колко грама е кутията?

# 201
Бяла лястовица, можеш да ги смесваш, но ако са от един вид ще сваляш повече. Аз ги смесвам, не стига, че съм на диета, пък и да съм на един вид. Аз преди обяд ще съм на цвекло, ранния следобяд на домати и за вечеря краставици.
Диана, винаги като те чета се скъсвам да се смея Simple Smile
От къде си мила? А, да видя, знаех си, че си от Видин Simple Smile Северозападна вечер такава

# 202
Бяла лястовица, можеш да ги смесваш, но ако са от един вид ще сваляш повече. Аз ги смесвам, не стига, че съм на диета, пък и да съм на един вид. Аз преди обяд ще съм на цвекло, ранния следобяд на домати и за вечеря краставици.
Диана, винаги като те чета се скъсвам да се смея Simple Smile
От къде си мила? А, да видя, знаех си, че си от Видин Simple Smile Северозападна вечер такава

Това не отговаря на въпроса  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms - кърмиш ли?!?

# 203
Благодаря ви, дами ! Много сте скорострелни.

Пишете ме към вашия отбор. Утре малко ще кривна, че съм поканена на рожден ден на мъжа ми hahaha и няма как да откажа хубав обяд на ресторант Blush. Затова днес ще съм на плодчета, утре по не, а в неделя ще видим вече. Grinning

Отивам да ви чета сега от начало, че много ме кефите. Забавни сте и много оптимистични.  Hug

Диана и Сноуи, вие как свалихте първите 5 килограма? Какво моно правихте?

# 204
Diana,пак се смях много, аз си помислих, че някоя мадама е написала, че се е издоила Simple Smile, после се върнах да прочета и видях, че мен си цитирала, ама там пише, че съм се изходила. Вчера не можах да ходя до wc- то, но днес успях, това имах предвид, но не съм свалила нищо. Simple Smile Или изхождане по видински е кърмене? НЕ кърмя, спря ми кърмата много отдавна за съжаление. Бебка е на АМ и пюренца. 

# 205
Кетунче бравос минус си отчела. А дупката да се измъкваш по бързо от нея   love001
Диди наложих се с една сопа дето я точих за тебе и Кетуна. хахахахахаха
Калинчи аз си взех на бондуел две консерви царевица от 425 май бяха като количество нещо такова. Едната хапнах на обяд другата ми беше по план график за вечеря ама нъц домашните я хапнаха вместо мене. Иначе мисля че във веригите метро има кочанчета замразени, което би ми прилягало повече но аз рядко ходя в Метро така че се заводоволих с тая. Също така има и бондуел замразена ронена, която можеш да попариш с водичка и сол щото консервата малко сладни но на работа като съм нямам право на голям избор.
Аз също меся плодовете не мога един само да ям за целия ден.

# 206
Благодаря ви, дами ! Много сте скорострелни.
.......
Отивам да ви чета сега от начало, че много ме кефите. Забавни сте и много оптимистични.  Hug

Мани оптимистични били. Хапнат две бонбони и айдеееееееее - трагедията на века станала. Пиша те аз - записаните нямат право на отказване  Naughty само да си знаеш
Следя ва стриктно и а някой е кривнал пускам разузнаването откривам ва и почвам със сопата  smile3513
Имам агенти из цялата страна и голяма част от Европа така че  smile3508

Ако искаш запиши се в табличката. Пусни ми на лично възраст, начало на диетата, килцата в момента и желаните килограми. Меренето е на всеки 10 дни. Следващото на 27.01  Wink

Chicago начи така са стресирах като го видях че хич не съм са връщала да го прочета правилно  Banghead Banghead Banghead аз баш, че си се издоила прочетох  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Тая диета ми изправи и малкото мозъчни гънки дето имах -  ooooh! ooooh! ooooh!

Мимс  Hug Hug Hug

# 207
diana_m   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Абе викам си голяма си лисица как разбра, че Chicago кърми  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
днеска ще ме умориш от смях.

# 208
diana_m   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Абе викам си голяма си лисица как разбра, че Chicago кърми  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
днеска ще ме умориш от смях.

акъл - МОРЕ
глава - ШАМАНДУРА

кво да ти кажа. Ай посмей са на мой гръб па се хвани у работа, че другата седмица като та няма да не отчитаме плюсове.
И наиш кво са сетих: Ти нали на село ще си ходиш?!?
Ми там мама няма ли нещо да се прекопа?!?

# 209

diana_m  ЗлаВещица е модератор на подфорума

пиши й ЛС да сложи табличката на първа страница  Peace

Общи условия

Активация на акаунт