Монодиета -част 4

• 22 279
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
новолуние –23.01.2012 , 07:39 часа
Диди ,много е важна тази луна ,защото много лесно се пълнее на нея (:

# 286
АА, ще се прави картофен ден, то е ясно.
Чакам отчет и от бобения. Flutter

Аз след пилето вчера съм минус 400.
Добре е!

Случи се излизане за кратко вечерта и ядох пилешко шишче и чаша вино.
Това е + предвиденото!

И аз днес съм на КМ, утре бульон.
А във вторник плодовия ден-не ми се мисли. Винаги е провал.
Обичам плодове, дори много, но плодовите дни са чиста отврат!

# 287
Chicago,успех в изследването.не го мисли толкова.може да е нещо инцидентно и моментно.ако са ти били по-малко течностите предния ден е възможно да се появи.винаги го има след повръщане и диария.за да изключиш някаква преддиабетна форма,може да си направиш глюкозно обременяване,но съм сигурна,че всичко ще е ок! Hug
добро утро,всъщност добър ден на всички! Hug
за утре-знам какво ще е...но днес съм в чуденка..иска ми се нещо с повече храна.
браво на всички за минусите!  bouquet
топла и уютна неделя ви желая!

# 288
Момичета, аз мислих сега какво да правя, много ме е хвана страха с тоя ацетон, уж кръвната захар е ок, ама имам ацетон, сега това е или защото не си набавям мазнини и се гори енергията от организма ми или да не дава Господ е тръгнало към диабет. Затова мисля да спра, по-добре по-бавно, отколкото иначе...после и деца трудно ще имам.
Хапнах аз плодовете с чай, но и малко от задушен фазан, днес ще ям месо и салати сигурно. Просто наистина ме хвана страх, Здравето е по-важно. Другата седмица ще повторя изследването и дай Боже всичко да е наред, но аз ще ви чета де и ще пиша. Просто няма да съм както досега.
Аз до сега запазвам мълчание, но съм изключително невежа по въпроса.
Как се разбира, че имаш ацетон?

# 289
обикновена урина.

# 290
Зачетох се, явно Чикаго прави изследване вкъщи с лентички, така ли?
Чикаго, вероятно не се дължи на диетата, щом като приемаш и течности. Ако ще си истински спокойна премини на друг различен и свободен начин на хранене, просто като избягваш джънковете.
Задължително лекар!

# 291
Здравейте момичета,срам ме е да кажа аз какви ги свършик 2 дни далече от компа-пълен провал, ала пак се наемам с нови сили да топя сланините-няма да правя вече глупости.Обещавам тържествено,ако ли не вадете голямата точилка и ме почвайте подред.

# 292
Калинчи,
дадох стерилна урина в мед. център, а не вкъщи. Казаха ми (лелята на съпруга ми), че имам ацетон, урината ми била като на бебе. Понеже захарта ми е добре следва ацетонът да се е появил в следствие на отсъствието на мазнини, защото енергията се е изчерпила.
Аз никога не съм яла джънк фуд, може би като ученичка когато откриха МакДоналдц. Иначе винаги съм се хранила здравословно, аз дори и пържени картофи не ям, да не кажа, че не ям и картофи, но вчера се отядох за 1 год. Simple Smile)
Qvili, знаех си, че си предала фронта, сега какво да те правим ?

# 293
Оп,как върви  Heart Eyes
Оказа се ,е тази лунна е по-дълъг цикъл 36 часа от 18 днес , до 6 сутринта вторник..
Аз сега сърбам фрешове и бульони ,че е глад майка ... мъка мъка голяма Grinning

нещо лесничко Simple Smile)

# 294

Chicago ако си пред цикъл е нормално да не сваляш
ще се отпушат нещата като ти мине  Peace

# 295
Аз днес на водичка и малко месен бульон.
Вчера от КМ  съм минус 400гр.
Чикаго, завидях ти за здравословните хранителни навици.

Аз съм епикуреец по душа. Пуууу, дай ми вкусни работи, маси и компании. Обичам да готвя, обичам и да ям. Лакома съм.
Хубавото е , че като отслабва съумявам да задържам кг.
Просто сега след втората бременност много по-трудно става номера.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 08:41 от Калинчи

# 296
Добро утро момичета,

qvili голяма работа, и аз се отпуснах тези два дни, да не кажем, че се олях, но това не означава, че ще се откажа. Днес ще лунуваме и ще поправим стореното през уикенда  Wink

Вив що не каза по раничко за тая пуста луна - ама нищо ще лунуваме от снощи до утре сутрин и толкова  Laughing Laughing Laughing

Chicago аз пък винаги съм била фен на джънк фуудс и сега също съм им фен, но съм ги отказала. Здравословно никога не съм се хранила, пуша и водя заседнал начин на живот. Проблеми със здравето никога не съм имала и изследванията винаги са ми били перфектни - кръвна захар, холестерол, кръвно - всичко е на 6. При мен проблемите се изразяваха в нередовен цикъл и проблемно забременяване. И въпреки всичко това не е единствената причина да реша да отслабвам, но и това е причина. Понякога здравословно хранещите се прекаляват и преиграват - както междувпрочем си мисля, че е станало и при теб. Просто в стремежа си да се храните здравословно пропускате важни вещества за организма и затова се получават такива неща в последствие. Пак ти казвам храни се с всичко, но разделно - за теб това е идеален вариант. Разделното хранене е най и винаги ще бъде най здравословния начин на поддържане на фигура и перфектно здраве.
Значението на всичко това, което изписах е че понякога /да не кажа в повечето случаи/ здравето ти зависи от самия организъм, а не от това че си мислиш че се храниш здравословно.
Сестра ми е 50 кила с напикани гащи при височина 1,68 и има високо кръвно и завишен холестерол. И айде стига с тоя диабет. Болестите са в главата на човек.

Калинчи браво за минуса мила  Hug Hug Hug
Аз в резултат от отпускането съм качила 0,5 кг, което не смятам да превръщам в невероятна трагедия  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Инче днес ще вием дружно срещу луната нали. Аз съм се запасила с плодове за фрешове  Hug Hug Hug

# 297
А забравих да дам равносметка.
За една седмица съм минус 2,200.
Бих казала че съм доста удовлетворена.
На кантара се показа 58, което май не съм виждала от две години.
Боря се за 50.

Разбира се че искам бързо да ги сваля, но и не съвсем. Бавно свалените, са по-лесно задържани после.
И както вече споменах, планирам сигурно и март да остана на този режим, или да го редувам с японското чудо.
За момента на моното ми е в пъти по-комфортно, така че за сега съм убедено тук.

# 298
Започвам и аз от днес, че се издъних в петък и двата поредни Embarassed.

Днес няма да мога да изкарам само на вода. Предполагам ще съм на айрян или месце Sunglasses.

Успех на всички !

# 299
Да ви почерпя с чайче , лунуващи момичета   food010

Общи условия

Активация на акаунт