Монодиета -част 4

• 21 988
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Диди и аз нямам минус на кантара. Но съм смъкнала 2 см от талията си, затова вземи душко се измери. За житото не му мисли ако кажеш ще ида да ти взема и ще ти пратя само свирни на лични.
Аз снощи ядох месо и салата ама само това. Днеска ще карам пак на киви и грейфурт до довечера ще видим.
Chicago организма привква към един и същи вид диети така че е напълно възможно да не сваляш. Една диета като  я направиш сега трябва да я повториш поне след четири пет месеца.
Калинче браво на тебе   bouquet  bouquet
Кет все така стриктна.

# 376
Мимс като не се измерих по рано - сега и това не мога да видя. Абе днес не ми е ден - нито откъм килограмите, нито откъм настроението, нито откъм работата нищо не върви. Ше ти се не види и магнитните бури и всичко.

Днес незнам колко ще пиша, че наистина не ми е ден. Ще се оправя ама кога ще е незнам. Тая седмица ми е най скапаната от началото на годината.
Ще карам днес на кисело мляко, че ми е по лесно и това е. Ще сложа може би овесени ядки та да хапна по малко  newsm78 newsm78 newsm78

# 377
Sofy висока съм 162см.
Аз на 50 си се харесвам, но повечето не ме харесват, единственото, което наистина се вижда е, че лицето наистина много ми се изпива на 50
Може би на мина после на зелевата. Мимси аз така мисля.
Но не бързам сега де, казах важното е на пролет да съм добре. Днес може би както вчера няма да тренирам, заради цикъла. Simple Smile

# 378
  • София
Sofy висока съм 162см.
Аз на 50 си се харесвам, но повечето не ме харесват, единственото, което наистина се вижда е, че лицето наистина много ми се изпива на 50
Може би на мина после на зелевата. Мимси аз така мисля.
Но не бързам сега де, казах важното е на пролет да съм добре. Днес може би както вчера няма да тренирам, заради цикъла. Simple Smile
Да, и при мен се получава същото, защото ми е издължено лицето, така или иначе. Абе аз да стигна до 53кг, пък после ще му мисля Simple Smile
Аз мисля после да пробвам японската, да видим дали и колко ще се свали от нея. Някой пробвал ли я е вече и какви резултати има?

# 379
Аз пък нямам апетит,организмът ми се пази сега и не мога да свалям,ама като не съм гладна няма да се тъпча,но се чувствам много добре..лека и свежа Laughing
Диди ,Мимс.. всичко е в мозъка ,не в кантара  Hug
Chicago не слушай никого,както се харесваш ти ,така е най-добре ..и на мен мъжа ми ми повтаря ,че не харесва руси жени,но аз няма да си потъмня косата  Sunglasses Grinning

Целувки и прегръдки

# 380
Sofy висока съм 162см.
.....

Мила, ти си малко килограми, при теб всеки килограм надолу личи много. При мен сваленото започва да си личи едва примерно на 10-ия килограм, докато при теб всичко нагоре и надолу дори 1 кг. да е си личи много и след като си свикнала да си малко килограми, то ако качиш дори 1 кг. ще ти тежи.
Моя съвет е да съблюдаваш здравето, а не да се стремиш към определени килограми.  Ти разбира се си решаваш как с харесваш и колко килограма искаш да си и никой не може да ти дава съвети какво да правиш с тялото си - то си е твое  Hug Hug Hug Hug

Софи аз съм правила японската диета и то доста пъти, всеки път свалях по 6-7 килограма, дори и когато не съм имала толкова много за сваляне. При теб резултата от двете седмици най вероятно ще е поне 4 кг., но трябва да спазваш всичко много стриктно. Прецени дали ще издържиш на нея първо и ако решиш твърдо я започвай, но след това трябва да направиш много плавно захранване за да не се върнат  Wink

Вив не ща да го вида кантара до петък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
а мозъка ми си е наред - днес мога да застрелям някой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ама дано деня е успешен - вчера беше много зле

# 381
  • София

Софи аз съм правила японската диета и то доста пъти, всеки път свалях по 6-7 килограма, дори и когато не съм имала толкова много за сваляне. При теб резултата от двете седмици най вероятно ще е поне 4 кг., но трябва да спазваш всичко много стриктно. Прецени дали ще издържиш на нея първо и ако решиш твърдо я започвай, но след това трябва да направиш много плавно захранване за да не се върнат  Wink

Диди, благодаря за съветите  Hug
Както се казва от твоите уста в Божиите уши. За 2 седмици, ако сваля 4кг добре и после ако с японската сваля още 4 ще съм супер направо Simple Smile Но... в петък съм на рожден ден с децата. Чудя се май нищо да не ям, а само тортата малко да пробвам или пък торта да не ям. Ама не става пък нищо да не ям, или да кажа на домакинката да ми свари 2 яйца  Joy

# 382
Днес и утре няма да съм много моно,но пък ще съм диетична.
ПЕка си дробчета, но са с чушки вътре и заляти с доматен сос,т.е. като по селски.
Пак е диетично, дюканско е .Днес имам още минус 300 гр. Grinning

# 383
Софи захранването после е много много важно
както са си отишли така и бързо могат да се върнат
особено при японската диета после бързо се качва, но това зависи от теб а не от диетата. Японската диета е доста строга и предполага по голям йо-йо ефект, при мен не се получи докато се храних балансирано и внимавах с какво. Ама после като го дадох на уволнение - ела да видиш.

Просто трябва да внимаваш иначе се сваля доста от нея

# 384
Дидии ,сигурно и твоят организъм си пази теглото и силите ,имат такива моменти на застой и пуф много.. аз мойте кила много време ги свалям ,вече съм 55,300,ама на ден падам с по 200-300 грама,но не се отказвам ! Hug

# 385
Дидии ,сигурно и твоят организъм си пази теглото и силите ,имат такива моменти на застой и пуф много.. аз мойте кила много време ги свалям ,вече съм 55,300,ама на ден падам с по 200-300 грама,но не се отказвам ! Hug

е аз вече два дена - нищо при условие, че не съм яла нищо нережимно
Няма да се откажа просто ми се ще може и 200 грама да са ама да покаже надолу  Hug Hug Hug

# 386
Момичета, сега видях таблицата, аз не съм се отказала, само един ден съм яла фазан със зеленчуци и вчера плодове и зеленчуци, иначе нека до 27 съм на нея да видим какво ще отчета.
Аз днес съм на яйца. Вчера правих също за гости, но аз днес си ги направих без майонеза и авокадо
Ето ги:

# 387
Момичета, сега видях таблицата, аз не съм се отказала, само един ден съм яла фазан със зеленчуци и вчера плодове и зеленчуци, иначе нека до 27 съм на нея да видим какво ще отчета.
....

оправено  Hug Hug Hug

след един твой пост реших, че се отказваш от моното - затова поправих таблицата

# 388
Аз съм си режимна опатках пет шест кивита и около полвин литър вода и сега вардя тоалетната  ooooh! ooooh! ooooh! Врмето тука много гадно ей само свинска мръвка ми  е пред очите с топъл мек хлебец  Sad Sad Sad Sad ама няма да се дам на въобръжението си щот ми е леко и ми е готино днеска.
Дидунче как няма да ти се иска душо да смъкне кантара. Аз глад глад и като се изтеглих все едно и също ами и на мен ми домъчня обаче продължавам напред.Ти си мойта гордост знам че можеш много повече   bouquet  bouquet  bouquet

# 389
................Ти си мойта гордост знам че можеш много повече   bouquet  bouquet  bouquet

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз няма да се дам на некви си два дни дето не съм свалила ама то сигурно и като ми се струпат другите неща - та затова съм в черна пушилка днес  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт