Монодиета -част 4

• 21 940
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Sofy, да оздравяват децата по-бързо.
Аз към 9:30ядох, преди малко тренирах 1 час, Тае Бо и стречинг.
Навън е толкова студено, че няма как да излизаме. Добре, че си имам тренировки у дома.
Покрай малките проблеми ,които имах забравих да спомена, някой ме беше питал за линк за тае бо-то, ще го напиша с главни букви, за да се види от човека, който ме пита, че съвсем забравих, ИЗВИНЯВАМ СЕ
НЯМАМ ЛИНК, ИМАМ ИЗТЕГЛЕНИ КЛИПЧЕТА, НО В ЮТЮБ ИМА МНОГО, ТАКА ЧЕ ОТТАМ МОЖЕ ДА ТРЕНИРАШ.(дано не съм го писала и преди, че да излезне, че два пъти го пиша Simple Smile
Съвсем я обърках Simple Smile))
  bouquet

# 526
И аз от днес почвам!Още от сега мъжо размахва някакви кроасани,но аз си пия кафето и не му обръщам внимание smile3533

welcome welcome Моят постоянно мъкне шоколад като се наяде и почва да ходи с шоколада и да пита иска ли някой, като го видя ми иде да   #2gunfire #2gunfire
 newsm62

# 527
Здравейте момичета,
Диди, направо ме разби с желЕзна воля. Браво.
Днес ние лунатичките, може ли да пием бульон "Маги", знам, че е само химия, но чета, че на 100гр готов продукт има 4.9 калории.

# 528
Калинчи, и аз съм така с МЦ-то, то апетит, то безволие, то направо отврат.  smile3511

# 529
с тези бульони и аз съм в голяма чуденка.пия си ги с кеф и литри,разреждам ги в повече вода,но не мога да им схвана калориите.
пише-на 100мл-42ккал,на порция-200мл-84ккал.
аз като го разредя в 1л.вода-колко калории става?нали е вода само?
кетуна,за мен е индивидуално.аз на всякакви течности отслабвам-айряни,пр.мляко,бульони,сокове,чай с мед,пасирани супи..и съм хем негладна,хем оводнена,но хапна ли плод,без да е направен на сок,умирам от глад и започвам един след друг,и на края се нахвърлям и на друго..
аз още го чакам това тъпо мц,умирам от болки и глад,и преяждане..
на вас ви желая прекрасен диет и топъл ден! Hug
намрънках се.. Embarassed

# 530
Здравейте момичета,
Диди, направо ме разби с желЕзна воля. Браво.
Днес ние лунатичките, може ли да пием бульон "Маги", знам, че е само химия, но чета, че на 100гр готов продукт има 4.9 калории.

Ами кво ти пречи да сръбнеш един ако много те е напънал глада.  newsm78 newsm78
ina15 намрънкай се поне да ти олекне.
И аз се замисилх за едно бульонче, че почна зверската да ми се яде.

# 531
Проблема при бульоните не е толкова до химията или калориите, а в солта  newsm78 newsm78 newsm78 Аз при миналото лунуване пих бульон и ако добре се сещам нищо не свалих тогава - е едва ли е от бульона щото мисля че и другите момичета не се похвалиха с резултати.

Кет направи си един бульон в 1 лт вода - предполагам че не е кой знае какво  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз засега държа фронта а и многото работа ми помага да не мисля за глупости  Wink

Взехте сега да ме зарибявате с тия бульони и се вкарах и аз в едни филми да си мисля за супичка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 532
аз пих домашен бульон от сварено месо, без сол.
това на маги не бих го пила никога. Naughty

# 533
кажи какво мислиш за тези килокалории?
аз пред важни събития,където искам да съм по-така,за 3-4 дена минавам на бульони и пр.мляко,и резултат имам,но за мен е индивидуално.
пред някаква операция бях свалила с пасирани картофи и домати сварени..
ама съм била и млада..
тя и тази луна не е от отслабващите...

# 534
Как така не е от отслабващите - че аз за кво са тормозя тогава  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
аз ли нещо не съм разбрала
коя луна е отслабващите

А колкото до калориите според мен не е фатално това. Аз пък домашен бульон без сол никога не бих лизнала -  Sick Sick Sick но всеки си е индивидуално откачен  Laughing Laughing Laughing

# 535
Този бульон ми стопля душата и убива глада ми. Верно, солта е в повече, но както пишете в повече вода........
Инче, и аз от плод много огладнявам, предпочитам само сокове.
Засега съм пила само кафе и един фреш, не съм още гладна, ноооооооо почакайте до вечерта

# 536
И аз така знам за луната. Когато луната пълнее ефекта за отслабване е нулев.

# 537
Лунуването за отслабване е при намаляване на луната

# 538
И аз така знам за луната. Когато луната пълнее ефекта за отслабване е нулев.

smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515

ееееееееееее ама това на нищо не прилича  Joy Joy Joy

Лунуването за отслабване е при намаляване на луната

а това още повече - много съм зле информирана значи  Joy Joy Joy

# 539
И  аз съм на мнението на Калинчи, оставете ги тези бульони, само глупости вътре, направете си свой бульон, поне знаете какво има вътре.
Аз пък много обичам да правя сладки неща за мъжа ми,сега пека блатове за торта и няма да хапна, всеки ден искам да правя нещо, за да си експериментирам.
Уау, не мога да го публикувам от вас Simple Smile
Да ви кажа, аз не съм на мнение, че не трябва да се употребява солта, защото след като постигнете резултатите и почнете да се захранвате ще има йо-йо, аз свалям и при това употребявам много сол, защото без мазнина мога, но без сол не. Знам, че е вредно, но винаги и всичко  солено подправям със сол.

Общи условия

Активация на акаунт