LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 729
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Автоматично ще ги обединят, щом са на едно име....
Хубаво е в такива случаи, да изчакате развитието на поръчката и тогава да се пускат заявките...
Якетата ги делят от миналата година още..

# 331
Момичета за това комплектче, размер S какво ще рече, според вас?  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-bonnet-mouffles-et-echarpe-enfant- … n&prodcolor=2

# 332
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-bonnet-mouffles-et-echarpe-enfant- … n&prodcolor=2
За малко бебенце е, съвсем ню-ню, ако питаш мен Peace

# 333
   Здравейте!Интересува ме по какъв начин мога да следя само 1евровите намаления.За първи път ще пазарувам и ще ви бъда благодарна ако ме насочите в какъв ред става това.Благодаря предварително!
В началото на темата има търсачка по цена.....излиза всичко налично, във възходяща ценова листа Peace Обаче, много бавно се зареждат стр. с нея...
Другото- в червения сектор/основния също/ има подредба по цена във възходящ, низходящ ред....

Хексе, аз също очаквах нещо по-свежо. Въпреки всичко-цвета ми допада Peace Патладжан към кафяво е.

Извинявам се за невежеството , но не мога да я намеря тази търсачка , как е изписано на френски?

# 334
Извинявайте ако досаждам но имам питанка, т.к. ми се случва за първи път.
Какво означава това разделение на артикулите на 4-та стъпка. Имам 2 артикуа и са разделени с 2 различни Колис номера. На две отделни поръчки ли ще дойдат и две такси от по 1.5Е ли ще ми вземат от СД.

Няма значение колко пратки имаш, таксата на превозвачите се изчислява на килограм. Колкото килограма са ти поръчките  в един курс, толкова ще платиш.
Виж ларедут да не са ти начислили доставката, защото на мен ми разделиха една поръчка с код за БД. Едната пратка беше с БД, на другата бяха начислили 5.95е./която се загуби и изобщо не дойде даже  Crazy/

Еми на мен си ми дойде един имейл в началото с цялата сума и БД. След разделянето не са ми изпращали нищо за да разбера дали е начислена доставка.

# 335
   Здравейте!Интересува ме по какъв начин мога да следя само 1евровите намаления.За първи път ще пазарувам и ще ви бъда благодарна ако ме насочите в какъв ред става това.Благодаря предварително!
В началото на темата има търсачка по цена.....излиза всичко налично, във възходяща ценова листа Peace Обаче, много бавно се зареждат стр. с нея...
Другото- в червения сектор/основния също/ има подредба по цена във възходящ, низходящ ред....

Хексе, аз също очаквах нещо по-свежо. Въпреки всичко-цвета ми допада Peace Патладжан към кафяво е.

Извинявам се за невежеството , но не мога да я намеря тази търсачка , как е изписано на френски?
Това е от 1 пост  http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;quote=20847156;top … 4cc2eb54e19a65c28

# 336
За малко бебенце е, съвсем ню-ню, ако питаш мен Peace
Благодаря ти...отпадна от поръчката...Simple Smile
Няма дънки за баткото уе...изръшках всичко, или скъпи или няма размер. Метнах едни да не съм капо де, пуснах и един суичер с 2 букви отпред. + ниски кецове. За мен поларена горничка за 2.60 и едно пуловерче за 6евро, дано си заслужава, ризките с късия ръкав свършиха, ама здраве да е...

PANTALON
Coloris : BLEU
Taille : 108
Ref : 8568774
      6,87 €

DOUDOUNE
Coloris : ROSE
Taille : 174
Ref : 6868975
 5,00 €

TEE SHIRT
Coloris : ROSE
Taille : 3
Ref : 9859497
4,00 €
LOT DE CALECONS
Coloris : GRIS CHINE + FUSHIA
Taille : 67
Ref : 960544
 2,99 €
LOT DE TEE SHIRTS
Coloris : FUSHIA + GRIS CHINE
Taille : 67
Ref : 9792465
3,59 €
JOGGERS
Coloris : MARRON
Taille : 31
Ref : 2986779
4,47 €
 JOGGERS
Coloris : MARRON
Taille : 29
Ref : 2986779
      3,72 €
 PULL COL V ARRONDI
Coloris : RAYE
Taille : 46/48
Ref : 7897081
      6,00 €
 SWEAT A CAPUCHE
Coloris : VERT
Taille : 114
Ref : 4969278
        6,87 €
PANTALON
Coloris : GRIS FONCE
Ref : 8568944
6,87 €
 LOT DE TEE SHIRTS
Coloris : VIOLET + GRIS CHINE
Ref : 8581517
  5,39 €
LOT DE TEE SHIRTS
Coloris : BLEU + VERT
Ref : 8145989
3.99 €
TEE SHIRT
Coloris : BLANC
Ref : 7654693
2,97 €
SWEAT
Coloris : BLANC SUCRE
Taille : 46/48
Ref : 8454523
2,60 €
SAC
Coloris : ROSE CREME
Не знам доколко е за тази тема, но с кодче 31194 и с тези артикули ми даде БД на втора стъпка+ подаръка  Peace Това ми е втора поръчка от намалението и то не е само за мен...Вместо нашите магазини да взимат пример от Ларедутските намаления, то- обратното. Много постно и цените на някои търсени неща не ми допадат...Може да има изненади де, дано!

# 337
  • София
Отчет с неща от малко преди намалението:

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-gabardine-5-poches-regula … n&prodcolor=1 - Панталон за мъжа р/р 42. На пръв поглед си отговарят, да видим като ги премери как ще са. Платът е мек дънков. Харесват ми.

И май това е Simple Smile Ако има въпроси, ще отговарям.

Може ли размери на панталона - талия, ханш и дълбочина. Благодаря предварително.

# 338

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-gabardine-5-poches-regula … n&prodcolor=1 - Панталон за мъжа р/р 42. На пръв поглед си отговарят, да видим като ги премери как ще са. Платът е мек дънков. Харесват ми.

Може ли размери на панталона - талия, ханш и дълбочина. Благодаря предварително.

и аз да следя, дали след пробата потвърждаваш, че си отговарят, съответства ли на ЛР-ки дънки 42    bouquet

# 339
Здравейте,

Когато няма опция за колисимо и изберем а домисил има ли някакъв начин за проследяване на пратката или чакаме да пристигне?
също така има поръчани мъжки боти на 07,01 и още не са изпратени. на 4 стъпка са. Има ли друг с такъв проблем и има ли смисъл да се притиснявам?

Мерси
И аз се интересувам, не видях някой да е отговорил. Сега пускам поръчка и не ми излиза колисимо, а а домисиле само и не смея да продължа.

# 340
Кой размер (L, XL ...) тениска да поръчам за мъжа ми с гръдна 104 см. ?

Благодаря   bouquet

Л Hug

Аз бих казала М, особено ако не харесва много широки дрехи - много са уголемени.

Не вярвам да влезе в М. При гръдна 109 взимам винаги XL и не са му широки, нормално невпито по тялото, леко свободни като редова тениска. Кои са уголемени? Divna май пита по принцип, съжалявам ако съм пропуснала конкретния модел.

# 341
Пак да се пробвам да обясня!
На мейла са ми пратили потвръждение ,че пратка с еди какъв си Колис № е ,пратена  на 13,но аз като си гледам Колис номерата дето са над пратките,който съм пуснала нямам такъв номер,каквото е на имейла.Колис № от имела и този от пратките не е един и същ.За проследяване др колис номер ли се дава? .

# 342
  • Варна
Момичета, тези легсове не мога да ги открия в сайта. Уж разгледах всичко на Таилисисме...

http://www.laredoute.fr/vente-chemise-liquette-en-jean.aspx?prod … 1&secintref=0

# 343

и аз да следя, дали след пробата потвърждаваш, че си отговарят, съответства ли на ЛР-ки дънки 42    bouquet

След проба мъжо каза, че са му добре. Както и други дънки от ЛР, значи си отговаря.
Мерки:
талия - 42-43см
ханш (под ципа точно мерено) - 53 см
дълбочина (отпред) - 28см

# 344
Пак да се пробвам да обясня!
На мейла са ми пратили потвръждение ,че пратка с еди какъв си Колис № е ,пратена  на 13,но аз като си гледам Колис номерата дето са над пратките,който съм пуснала нямам такъв номер,каквото е на имейла.Колис № от имела и този от пратките не е един и същ.За проследяване др колис номер ли се дава? .

Има разлика между колис номер и колисимо. Проследяването става с колисимо, а него не го пише в суивито.

sasi6, продължавай смело с a domicile. Така излиза, когато пускаш с подарък, Няма нищо притеснително в него. Гледай само като го цъкнеш да пише адреса на превозвача (а не някакъв пунк на .. км) и пускай натам смело  Peace

Общи условия

Активация на акаунт