LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 709
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 315
  • София
момичета ако някой ги има може ли да ми измери стелката на 20-21-22 http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montantes-bebe-garcon.aspx … 1&secintref=0

Благодаря  Hug

# 316
# 317
  • Къде ли не
липсващия артикул беше фактуриран / два дена стоя/,а днес вече го няма
Да не е бил Вербаудет? Като ти прочетох поста си проверих суивито и.... изненада- изтрили са ми якето на Вебаудет! Уф много ме е яд! Сега чакам и от другата поръчка да го изтрият!

# 318
  • София
Ето снимки на палтото, със и без светкавица Peace http://nanu4e.snimka.bg/hobby/la-redoute.648219.26141420
Да, малцина успяват с Вербаудет ooooh!

# 319
  • Там....където всичко е възможно ....
На по миналите разпродажби беше 1 евро в кафяво.Какво по точно те интересува?

Ето ти размери:
1. размер между страничните облегалки, т.е., място за сядане-Меря го по вътрешния ръб-117-118см.
2. "дебелина" на страничните облегалки- не може да се измери,коригират се с връзките,става както за дебела облегалка така и за тънка облегалка.
3. колко е "дълбок" в зоната за сядане; - 58-59см.
4. колко е висок - мерено отстрани в зоната на страничните облегалки и в зоната към стена.-Височина от страничната облегалка-63см.,височина зоната към стена 100см.

# 320
момичета ако някой ги има може ли да ми измери стелката на 20-21-22 http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montantes-bebe-garcon.aspx … 1&secintref=0

Благодаря  Hug

И аз се нареждам за размери на 22,ако може!Мерси  bouquet  bouquet

# 321
    Здравейте!Интересува ме по какъв начин мога да следя само 1евровите намаления.За първи път ще пазарувам и ще ви бъда благодарна ако ме насочите в какъв ред става това.Благодаря предварително!

# 322
  • Варна
Ето снимки на палтото, със и без светкавица Peace http://nanu4e.snimka.bg/hobby/la-redoute.648219.26141420

Благодаря за снимките!  bouquet
 Очаквах да червенее повече. При всички случаи ще почакам да го намалят още.  Twisted Evil

# 323
  • София
   Здравейте!Интересува ме по какъв начин мога да следя само 1евровите намаления.За първи път ще пазарувам и ще ви бъда благодарна ако ме насочите в какъв ред става това.Благодаря предварително!
В началото на темата има търсачка по цена.....излиза всичко налично, във възходяща ценова листа Peace Обаче, много бавно се зареждат стр. с нея...
Другото- в червения сектор/основния също/ има подредба по цена във възходящ, низходящ ред....

Хексе, аз също очаквах нещо по-свежо. Въпреки всичко-цвета ми допада Peace Патладжан към кафяво е.

# 324
  • МИНДЕРА
На по миналите разпродажби беше 1 евро в кафяво.Какво по точно те интересува?

Ето ти размери:
1. размер между страничните облегалки, т.е., място за сядане-Меря го по вътрешния ръб-117-118см.
2. "дебелина" на страничните облегалки- не може да се измери,коригират се с връзките,става както за дебела облегалка така и за тънка облегалка.
3. колко е "дълбок" в зоната за сядане; - 58-59см.
4. колко е висок - мерено отстрани в зоната на страничните облегалки и в зоната към стена.-Височина от страничната облегалка-63см.,височина зоната към стена 100см.
Благодаря много ми помогна,да изчакам ли малко може да решат да понамалят,ще спестя някой лев за двата фотьойла...исках да взема...

# 325
В началото на темата има търсачка по цена.....излиза всичко налично, във възходяща ценова листа Peace Обаче, много бавно се зареждат стр. с нея...
Другото- в червения сектор/основния също/ има подредба по цена във възходящ, низходящ ред....

Хексе, аз също очаквах нещо по-свежо. Въпреки всичко-цвета ми допада Peace

Патладжан към кафяво е.

Благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 326
Извинявайте ако досаждам но имам питанка, т.к. ми се случва за първи път.
Какво означава това разделение на артикулите на 4-та стъпка. Имам 2 артикуа и са разделени с 2 различни Колис номера. На две отделни поръчки ли ще дойдат и две такси от по 1.5Е ли ще ми вземат от СД.

# 327
  • Варна
Какво означава това разделение на артикулите на 4-та стъпка. Имам 2 артикуа и са разделени с 2 различни Колис номера. На две отделни поръчки ли ще дойдат и две такси от по 1.5Е ли ще ми вземат от СД.

Няма значение колко пратки имаш, таксата на превозвачите се изчислява на килограм. Колкото килограма са ти поръчките  в един курс, толкова ще платиш.

# 328

Няма значение колко пратки имаш, таксата на превозвачите се изчислява на килограм. Колкото килограма са ти поръчките  в един курс, толкова ще платиш.

Благодаря ти. А дали трябва да пиша на превозвача че са две или те автоматично си ги обединяват Simple Smile

# 329
  • София

Виж ларедут да не са ти начислили доставката, защото на мен ми разделиха една поръчка с код за БД. Едната пратка беше с БД, на другата бяха начислили 5.95е./която се загуби и изобщо не дойде даже  Crazy/

Общи условия

Активация на акаунт