The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 33 324
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • на кого му пука
При така развилия се сюжет трябва да направим класация -лошия, бесния ,злия.

# 181
Бе не знам дали съм, така мисля, но не си спомням в какъв ковчег затвори Ребека. Може това бялото да е друго нещо  Thinking

Най-логично е да е тя.
Мисля, че не са показвали как я слага в ковчег.

# 182

Вие май вярно си обичате през 2 страници да се доказва кой от кого е по-добър Simple Smile

Нищо лошо не виждам  Mr. Green

Така ли? 3 сезона да си говорим едно и също, при положение, че има други много по-интересни неща за обсъждане? Еми ок, аз отказвам да се включвам вече.

Иначе за Джо съм 100 % съгласна с Ваня, един от най-добрите актьори, които сериала е видял.

# 183
  • Асеновград
Бе не знам дали съм, така мисля, но не си спомням в какъв ковчег затвори Ребека. Може това бялото да е друго нещо  Thinking

Най-логично е да е тя.

Показаха , Клаус пусна няколко сълзи и и каза "Спи спокойно сестричке" , после в онази къща с хибридите разнасяше ковчега и насам натам.

# 184

Най-логично е да е тя.

Да, показаха, не си спомням обаче ковчега дали беше бял.

Показаха , Клаус пусна няколко сълзи и и каза "Спи спокойно сестричке" , после в онази къща с хибридите разнасяше ковчега и насам натам.

# 185
Чак сега ми направи впечатление едно нещо. Когато Деймън каза на Клаус, че Катрин е при Майкъл, той не отиде да я спре. Това означава ли, че той не е знаел къде се намира Майкъл? И уж много обичаше сестра си, а я остави в Мистик Фолс като знаеше, че баща и най-вероятно ще ги търси и ако я намери може да я убие!

# 186
Чак сега ми направи впечатление едно нещо. Когато Деймън каза на Клаус, че Катрин е при Майкъл, той не отиде да я спре. Това означава ли, че той не е знаел къде се намира Майкъл? И уж много обичаше сестра си, а я остави в Мистик Фолс като знаеше, че баща и най-вероятно ще ги търси и ако я намери може да я убие!
Предполагам, че не е знаел къде е Майкъл, ако знаеше до сега да е отишъл и да го е убил, докато е затворен в ковчега. Няма смисъл да рискува някой негов враг да разбере къде е тялото на баща му и да го събуди.
Майкъл не иска да убие Ребека, а само Клаус, защото е символ на изневярата на жена му.

Това би било забавно занимание..  Макар че хората гледали епизода - се досещат за снимката и репликите, аз не помня какво си казаха тук, но..

Целта е Вие да измислите репликата, а не да познавате какво са казали. В страницата им във ФБ има много забавни реплики.

# 187
Аз пък нямам търпение да се появи Шарлот...тя не е роднина на Клаус, нали? Щеше ми се тя да се окаже в ковчега Mr. Green

# 188
На мен епизода ми дойде леко тъпичък. Реакцията на Стефан ми беше неподходяща. Не е като да има връзка с Елена и да е станало това. Сега, не ме изяждайте. По-добре беше да се направи, че не му пука, като иска да създава някакво впечатление на злодей. Превръщайки се в стария Стефан вече не ми харесва. Харесвам лошия Стефан, а не този от 1 и 2 сезон. Илайджа ме изненада ужасно приятно. Нямам търпение да го видя с новата прическа. Майката на Бони ми е съмнителна, но д-р Фел е много гнила. Личи и. Тори е много хубава, но защо винаги има такова отвратително, злобно излъчване? Не мога да я възприема като позитивен човек. Не знам в живота как е.

# 189
...д-р Фел е много гнила. Личи и. Тори е много хубава, но защо винаги има такова отвратително, злобно излъчване? Не мога да я възприема като позитивен човек. Не знам в живота как е.

Peace + Стефан май е станал сръдльо, съдейки по реакцията му smile3555

# 190
Аз пък нямам търпение да се появи Шарлот...тя не е роднина на Клаус, нали? Щеше ми се тя да се окаже в ковчега Mr. Green

Тя може и да не се появи, да не говорим, че може и да не се казва Шарлот.

Майкъл искаше да го убие задето Клаус е убил майка си.

# 191
На мен защо ли ми се стори, че някой от героите спомена името й в последния епизод newsm78...или съм го сънувала Laughing

# 192

Коя е Шарлот?

# 193
На мен защо ли ми се стори, че някой от героите спомена името й в последния епизод newsm78...или съм го сънувала Laughing

Невъзможно. Шарлот е работно име за първата Петрова, тоест тази, с чиято кръв е направено проклятието на Клаус, нейни двойници са Катерина (Катрин) и Елена

# 194
Ужас...значи вече сънувам Дневниците и съвсем ги сбърквам с реалността Embarassed Диагноза си е това Crazy

Общи условия

Активация на акаунт