Най-младата служителка на Майкрософт почина от инфаркт

• 8 648
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
Ами сподели го графика на сина ми, щом си решила да ме "затапваш".

Нямам никакво желание да те затапвам. Опитвам се да ти покажа, колко насила дълбаеш, търсейки сензация.

# 61
Гениалните хора винаги умират млади Cry
Микеланджело на 90 години , сигурно е бил някакъв аматьор Outta Joint

Това сега естествено не му беше тук мястото , просто не се сдържах.
Дано наистина причината за смъртта да не е натоварване/експлоатация  Sad Ако е така , трябва да е подсъдно , инак не си го представям.

# 62
Момичето Е работило за Микрософт.  Без значение е дали се е водело служител или контрактор. Било е свръх надарено, нима мислите, че  компания като тази ей така раздава сертификати, за да пичели от таксите?
Иначе ето източника, провокирал темата. http://www.welt.de/vermischtes/prominente/article13816678/Micros … -Herzinfarkt.html
Като четете другите материали, обърнете внимание и кога са създадени и кога редактирани.

Уверявам те, че тези сертификати не се раздават а се вземат след полагане на изпит(и).
Много е гадно да се спекулира със смъртта на едно дете. Моля те имай милост, помоли да бъде заключена темата.

# 63
Мащерке,  Stop

# 64
# 65
  • София
На минзухар не й се чудя никак, но на вас- да.
Съобразете се със състоянието й и я оставете да я тресе насаме.
Или, чакайте малко, вие се надявате на дискусия с нея ли?
Аа, добре, продължавайте си спокойно.

# 66
Момичето  е било с ранг на национално съкровище в Пакистан.
Получила е припадъка, докато е била на училище.

На мен ми се струва по-възможно семейството да са тествали лимитите й, отколкото Майкрософт.
Отново правя паралел с гениалните деца в музиката, те не просто сядат на тези цугулки, пиана и пр и започват да свирят. От невръстни са под голям стрес, мозъкът им работи на нива, които не са много ясни,експлоатирането на възможностите, търсенето на границите е живота им. Или мислите, че една  партитура е по-лесна и не натоварваща мозъка от който и да било компютърен код?

Това дете чий служител е? Ейми КОбаяши е на ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q0699bczcS0

Нали не мислим, че такъв начин на живот, такова  натоварване на гениален математик, шахматист, музикант или спортист не може да докара късо съединение и фатални последици..

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 09:07 от 10 c's

# 67
Момичето Е работило за Микрософт.  Без значение е дали се е водело служител или контрактор. Било е свръх надарено, нима мислите, че  компания като тази ей така раздава сертификати, за да пичели от таксите?
Иначе ето източника, провокирал темата. http://www.welt.de/vermischtes/prominente/article13816678/Micros … -Herzinfarkt.html
Като четете другите материали, обърнете внимание и кога са създадени и кога редактирани.

Ами "твоят" материал е създаден преди 2 дни. Не говоря немски, но в мрежата на английски не намирам никъде информация да е била служител. Така че мисля, че бъркаш много тук. Не е срамно да сбъркаш, нали знаеш. Няма нужда да упорстваш в грешката си, изглежда по-зле.

А компаниите "като тази" си печелят много добре от сертифициране. Пак казвам, че тези сертификати са за ползване на продуктите на компанията. Примерно - как да администрираме Windows XP - те нямат много отношение към създаването на тези продукти.

В МС с радост взимат и хора, които не са виждали Windows през живота си - просто за подбора им това не е важно.

A MCP има десетки хиляди навсякъде по света - такъв сертификат не се взима трудно.

# 68
Мен не ме притеснява, че е работила за Майкрософт, а, че изобщо е работила

Това беше основната ми идея, но ти наблегна на микрософта.
Втората ми идея е микрософта, хамериканската изродщина и безумщината, която налагат.. 

Глупости.

# 69
А така... Аз работя като Project Manager в Microsoft в САЩ (и сертификат си имам) и се записвам да следя какво ужасно бъдеще ме чака заради "ужасния чичо Бил Гейтс" и какво още ще се избълва срещу фирмата заради този инцидент. Апропо, Стийв Балмър е новото ни CEO от 2008-а.

Мир на праха на момичето.

Редактирах си поста, защото сега изчетох цялата тема. Минз, изненадва ме реакцията ти.

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 10:12 от Ева на сцена

# 70
  Между другото, защо упорствате да пишете Хамериканци, хамериканско? толкова е просташко...

Какво изразява всъщност?

# 71

Има много експлоатация на детски труд по света, включително и в България (циганите), но примерът е ужасно неуместен. Става дума за дете-чудо. Има тапия и за управление на самолет.
В мрежата има стотици клипове с нея, на които определено изглежда като щастлив човек.
Ето тук например свободно на английски разказва как е започнала с програмирането на 6. Просто уникален случай, уникална съдба.
Никога не е била служител на Майкрософт. Награждавана е, канена е в централата, покровителствана е от Бил Гейтс, но никога не е работила за тях. Ползвала е инструментите и средата им за програмиране. Това не е = "служител"(!)

Напълно неподходящи са спекулациите в случая.

# 72
Точно така. Проверих. След като е взела сертификата е дошла тук, в Редмънд, на посещение, където се е срещнала лично с Бил Гейтс и други колеги, нищо повече.

After becoming certified in Microsoft’s programs the youngster was awarded a trip to Microsoft’s Redmond headquarters where she met various executives and even Bill Gates. Arfa had hoped to eventually work at Microsoft after completing her studies but became hospitalized because of her illness

Read more - http://www.inquisitr.com/182309/16-year-old-microsoft-prodigy-di … al-complications/

# 73
Във всички линкове, които прочетох до сега, пише, че не е служител/работила за МС, само в немския източник, посочен от минзухар пише, че е била най-младия служител.

# 74
Аз лично не разбрах от какво трябва да се възмутя?
Или не трябва да се възмущавам Thinking
Какво точно цели темата?
Било работело...така..за Майкрософг не може,а за Холивуд може.
Колко деца актьори има?Колко деца обикалят от конкурс на конкурс?
За много неща можем да се възмутим.

За малкото момиче Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт