.Много са им вкусни стандартните торти,а и цените са по-ниски в сравнение с тези в Неделя,детските ти ги правят както навсякъде с основа по избор 

и започвам да захранвам леко по леко с кашички и леки пасирани неща,че всичко останало изплезва езика и плюе
,супер брутални промивки му правя и пак не става
Да крачат смело напред 
Дано бързо се оправиш, че е много гадно да те боли глава 
А и другото, което ме вълнува напоследък е как ще се отбиваме
. Осъзнавам, че колкото по-голям става, толкова ще е по-трудно, а ми се иска до лятото да сме приключили, че да не ми вдига блузата навън и да се самообслужва
. Ох, дано не съм станала досадна 
. То и на гинеколог на съм ходила (само на 40-тия ден след раждането, а след това - не). Моята лекарка ми беше казала да изчакам два нормални цикъла и след това да ходя, но като нямам цикъл.... 
те около месец са изпробвали различни видове млека докато намерят това което му се хареса. Аз Вики предвидливо го научих да пие от шише. А твоя Вики съвсем ли отказва
Макар че от няколко дни само веднъж се буди нощем и след това в 6-6:30ч. но пък след това няма заспиване 
а Вики много му помогна и през устата и в нослето. Дано по бързо да се оправи 
. Осъзнавам, че колкото по-голям става, толкова ще е по-трудно, а ми се иска до лятото да сме приключили, че да не ми вдига блузата навън и да се самообслужва
Ще започне пак да си ги яде най-вероятно, след като оздравее. 
Мен ме вълнуват абсолютно същите въпроси и от известно време се опитвам да открия отговорите, ама още не съм
С тази разлика, че аз го научих вечер да пие АМ от шише за дохранване, понеже кърмата вечер не му стигаше и по цели нощи се кърмехме и нито той можеше да се наспи като хората, нито аз. Отне му доста време за да се научи, в началото се сърдеше, въртеше глава, стискаше уста, а от мен се изискваше доста търпение. Най-накрая след като сменихме няколко марки АМ и биберони с различни дупки посвикна, е, не му е любимо да пие от шишето, но все пак има напредък.

Отделно..пффффффффффф па не мога да се целувам бе...целувам се,ма се чува едно дразнещо "трак,трак,трак,трак".....иде ми да се гръмна...анестезиолога май не си е знаел силата...как ме е натиснал,к'во ме е направил не ми е ясно...то даже си спомням,че веднага след операцията изобщо не можех да си отворя устата...само съвсееем малко,колкото да говоря и тогава сестра ми каза,че било нормално,щяло да се оправи...Е оправи се,ама не точно...

zina_ капех ми в началото Еуфорбиум Композитум,но се задълбочиха нещата
.Аз мажа сутрин и вечер с Бактробан,така че очаквам вече подобрение 
и да не ми идва този месец,така си ми е добре. 

,Бобо не може да пие от шише,така и не можах да го науча.Не искам да полагам усилия да го научавам или да го отучвам,а искам нещата да стават естествено,но мога да продължавам да кърмя сутрин и вечер,нооо да ми вдига блузата и да иска навън,не съм съгласна
Лошото е, че се научи да заспива след кърмене на обед. А така си мисля ще е по трудно да се отучи.
И аз искам нещата да станат по естествен начин без драми.
И му капвай вит.Ц в нослето след като му пръснеш физ. разтвор преди това.
Явно си била с пълна упойка, и аз бях с такава с Димана, но за щастие не се сдобих с подобни "екстри"
19.02 е в неделя така че няма да имам никакъв проблем да отида и аз. Надявам се, че ще ми бъде от полза.