Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 719
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Ма то само в БГ се случва да пишеш до имей за контакт и да не ти отговарят. Нямам думи. Извън сайтовете имах проблем с фотоапарат в БГ нищо не стана, писах до Токио след 1 час ми звъннаха и решиха проблема дадоха разпореждане в БГ и т.н. За какво говорим.

# 151
  • софия
Тъй като няколко поста по-напред се коментираха кои са добрите суши ресторанти, давам мнение.
Тъкмо си похапвам поредната ми поръчка от Sushi Express  eat
Перфектни както винаги! Препоръчвам ги. И много се радвам, че имат договор с Гробо.бг, според който всеки месец ще пускат оферти в сайта  newsm74
И аз много се изкефих на Грабо и Суши Експрес.
Изобщо Грабо тихичко, полека си правят много добър сайта. Много е удобно, че можеш през него да си направиш заявката, да си следиш колко време остава до края на ваучера, колко пъти е разпечатван и др. мънички добавки, които правят живота по-лесен. Да не говорим, че са и коректни.
 newsm80 newsm74

# 152
  • София
Добре де, като не ви отговарят на 3 имейла защо не им звъннете?
Аз имах такава одисея, само че със Задружно. Исках да се откажа от ваучера за пясъчните картини вече много бясна от търговеца им и направо звъннах на Задружно. Като обясних на момичето какъв е проблема и защо искам да се откажа и че ситуацията е абсурдна след 2 или три дена парите ми бяха в сметката / и то на 23 декември:)/. Така че не ги чакайта да ви пишат обратно, а им звъннете. Нали все пак вие сте потърпевшите и вие си искате парите.

# 153
http://grabo.bg/valnoobrazni-kadritzi-za-kosite-vi-magic-leverag-za-16lv-0hrgmf
Тези неща наистина ли действат така и правят къдрици? Някой пробвал ли ги е?

Да аз си ги поръчах, но от китайските сайтове, много съм доволна става лесно, бързо и хубаво. Меки са, не тежат и не изсушават косъма. Само имайте предвид, че голямата ролка е около 13 см., а малката около 9 см. / в навито състояние / , демек не стават за много дълга коса и неможе да мине дебел кичур, моята коса е средно дълга и на етажи, слагам 14 ролки масурите стават много хубави.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 09:34 от sunny6913

# 154
  • софия

Да аз си ги поръчах, но от китайските сайтове, много съм доволна става лесно, бързо и хубаво. Меки са, не тежат и не изсушават косъма. Само имайте предвид, че голямата ролка е около 13 см., а малката около 9 см. / в навито състояние / , демек не стават за много дълга коса и неможе да мине дебел кичур, моята коса е средно дълга и на етажи, слагам 14 ролки масурите стават много хубави.
Колко време стоиш я тях?
Само такива нямам. Не, че и другите неща, които имам ползвам...

# 155

Колко време стоиш я тях?
Само такива нямам. Не, че и другите неща, които имам ползвам...

2-3 часа без да ги суша, самата ролка има дупки и позволява да се издуха и със сешоар, но аз не съм пробвала.

# 156
Видяхте ли съботната треска на наща Колектива Simple Smile

http://bg.kolektiva.net/ruse/pyzel-karta-na-sveta.html

# 157
  • София
И аз съм с ваучер за суши от Суши Експрес. Винаги си взимам, когато има.  Peace

# 158
  • София
Аз пък не съм особено очарована от Суши Експрес. Веднъж съм взимала от тях и поне 30% от сушито беше само със зеленчук или плод. Като гледам офертите сега - същата работа - суши с краставица, суши с морков...Докато сетовете на Да Бар са изцяло или поне 90% с риби и морски дарове.

# 159
За Дон Домат в Младост да сте срещали ваучери   newsm78

# 160
Вчера бях в салон Fashion place с ваучер за плитка. Салонът е доста неугледен, но момичето се справи доста бързо и ми направи страхотна плитка.  Peace

И аз ползвах миналата седмица ваучера за плитка, доволна съм от момичето, но не мога да се съглася, че салона е "доста неугледен". Не знам моите критерии ли са такива, но според мен салона си е доста приличен, понаправен е и не е някакъв малък гаражо-салон...

Да се отчета и за безплатните ваучери от Задружно за демонстрационното почистване. "Чистиха" ни килима, но не съм очарована от резултата, специално за килима. Тъй, като в едната част на килима, откъдето минаваме по-често, беше по-зацапан, очаквах да се изчисти и да се оеднакви с "чистата част", ако мога така да се изразя. Само, че преди и след почистването, разлика нямаше. Изкара някви космалаци, въпреки, че бях минавала с прахосмукачката преди това, но то това се и очакваше. Показа ни как бялата кърпа, с която минаваше килима стана черна, то и това си беше ясно, но като краен резултат не съм впечатлена. Може би очаквах да "светне"...
Момчето два часа ни демонстрираше възможностите на този уред, показа ни на прозорци, в банята, фурната... Наистина съм очарована с каква лекота отстрани натрупаните мазни наслоявания по фурната. Може би за чистене на гладки повърхности се справя с лекота, но за килим не. А и цената е една бомбастичнаааа  #Crazy #Crazy #Crazy Че тези пари почти ще ни стигнат за почивка с половинката до Дубай, предпочитам за това да ги дам, а не за някакъв уред. Доста е надута цената му според мен.

# 161
  • софия
Ще се оСушим - има оферта и за DaBar

# 162
  • София

Влязох да ти дам линк, но тя пък е изтекла. Беше активна само преди няколко дни, онзи ден платих ваучера.

# 163
На пръв поглед това ми хвана погледа и вниманието:

http://www.lapni.bg/offer/2069

Някой има ли отзиви за тези вили?
Ще поровя за нормални оферти от туроператорите, за да видя наистина ли е намалено.

Коригирам се:

В офертата пише реална цена 550 лв. Лъжа и измама. На сайта на селището са обявени цени за наем на цяла вила до края на март за 100 евро, т.е. реалната цена на офертата е 392 лв. или само 63 лв. намаление.

http://pamporovovillage.com/пакети.html

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 11:54 от Анонимен

# 164

Влязох да ти дам линк, но тя пък е изтекла. Беше активна само преди няколко дни, онзи ден платих ваучера.
Тюх, да му се невиди  ooooh!

Вчера "изядохме" последния ваучер от там и мъжа ми вика- я вземи утре още да имаме  Laughing викам то да не е мандра  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт